Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.916
- 21.959
- 3.553
Herkese selamlar.
Açıklanmaya başlamadan yetiştim galiba bu sefer.
Açıklanmaya başlamadan yetiştim galiba bu sefer.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zorlayın biraz göndermeyenleri
Taptap
oylar daha tamamen verilmedi desem yeridir burada..:Trollface:
Eurovision tarihinde en çok puan alan şarkı Fairytale'miş
Eurovision'da son dönemde tınısı ile iş götüren şarkı bulmak zor.
Nerede sahne şovu, enteresan sözler, tüketim odaklı şarkılar varsa hep başarılı oldu özellikle 2000'den sonra 1-2 sene hariç.
Arada güzel şarkılar da çıktı tabi, ama derecesi bazılarının pek parlak olmadı.
1-2 tanesi yakalanmış burada zaten.
Ben bu yarışmadan sonra anladığım Eurovision bu forumda çok takip edilen bir format değil gibi. Çünkü eski şarkılardan en bilinenleri seçilmiş, yenilerden de sosyal medyadan en aşina olduklarımız.
Eski şarkılarlara gidilse oradan 70'ler, 80'lerden çok güzel şarkılar çıkardı daha. Tabi belki bunda bu yarışmada başarılı olamayacağını düşünerek koymayanlar da olmuştur.
Sonuçta 70'li yıllarda değiliz ve o şarkıların ses kalitesi şu günün şarkıları ile çok rekabet edebilecek durumda değil.
Eurovision tarihinde en çok puan alan şarkı Fairytale'miş
oylar daha tamamen verilmedi desem yeridir burada..:Trollface:
Azerbaycanda yapilmayana kadar bende siki takip ederdim hatta subatdan-martdan sarkilari takip ederdik.
O sarkiyi o donem kime dinletdimse bu sarki mutlaka 1-2 olur dedi herkes.Ve tum ulkelerdende puan aldi o sarki.mesala Aysel ve Arashin birinci olamama sebebide o sarkinin o yilda olmasiydi kannimca.
Azerbaycanda yapilmayana kadar bende siki takip ederdim hatta subatdan-martdan sarkilari takip ederdik.
O sarkiyi o donem kime dinletdimse bu sarki mutlaka 1-2 olur dedi herkes.Ve tum ulkelerdende puan aldi o sarki.mesala Aysel ve Arashin birinci olamama sebebide o sarkinin o yilda olmasiydi kannimca.
Bu yarışmaya abone olmam gibi bir durum var mı?Şimdiye kadar bir kez katıldım. 2-3 kez de son anda kaçırdım. Olacak iş mi bu.