#11 Hasan Şaş

Cevap: #11 Hasan Şaş

Eğer imalı bir şekilde B.K yazıp yanına :D şöyle bir gülücük kondurmanın başka bir açıklaması varsa bekliyorum.

Ayrıca ispiyon filan değil ne yazdığın zaten ayan beyan ortada.

Bunu yazan arkadaş kötü birşey kastetmek istememiştir.Eğer kötü bir niyet varsa gerçekten çok ayıp etmiş desteklemesekte kimseye böyle bir sıfat yakıştırmaya hakkımız yok...

Hasan hazır değil!

Tecrübeli oyuncumuz Hasan Şaş, fazla kilolarından kurtulamadı

Takımımızın önceki gün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Beylerbeyi ile oynayıp 4-1’lik skorla kazandığı hazırlık maçında forma giyen Hasan Şaş, performansıyla yine eski günlerini arattı. Fazla kilolarını veremeyen ve oldukça ağır hareket ettiği gözlenen tecrübeli futbolcu, ayağındaki birçok topu da rakiplerine kaptırdı. Şaş, kurtarıcı olarak girdiği Ali Sami Yen’deki Hamburg maçında da kötü oynayınca, taraftarlarca ısklıklanmıştı.

Kaynak: Fanatik

Hasan Şaş yine kayıp

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Beylerbeyi ile oynayıp 4-1'lik skorla kazandığı hazırlık maçında forma giyen Hasan Şaş, performansıyla yine eski günlerini arattı.

Cim Bom'un önceki gün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Beylerbeyi ile oynayıp 4-1'lik skorla kazandığı hazırlık maçında forma giyen Hasan Şaş, performansıyla yine eski günlerini arattı. Fazla kilolarını veremeyen ve oldukça ağır hareket ettiği gözlenen tecrübeli futbolcu, ayağındaki birçok topu da rakiplerine kaptırdı. Şaş, kurtarıcı olarak girdiği Ali Sami Yen'deki Hamburg maçında da kötü oynayınca, taraftarlarca ısklıklanmıştı.

Hasan Şaş yine kayıp

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Beylerbeyi ile oynayıp 4-1'lik skorla kazandığı hazırlık maçında forma giyen Hasan Şaş, performansıyla yine eski günlerini arattı.

Cim Bom'un önceki gün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Beylerbeyi ile oynayıp 4-1'lik skorla kazandığı hazırlık maçında forma giyen Hasan Şaş, performansıyla yine eski günlerini arattı. Fazla kilolarını veremeyen ve oldukça ağır hareket ettiği gözlenen tecrübeli futbolcu, ayağındaki birçok topu da rakiplerine kaptırdı. Şaş, kurtarıcı olarak girdiği Ali Sami Yen'deki Hamburg maçında da kötü oynayınca, taraftarlarca ısklıklanmıştı.

Hasan şimdi pişmandır bu kadar gayret gösterip erken iyileşmesine.

Bu gidişle seneye takımda kalamayacak ama oynamadan geçirseydi bu sezonu büyük ihtimalle seneye de takımda olurdu.

Miladını doldurdu.Transfer döneminde maalesef gönderilecekler listesinde adı olacak.

Hasan'i iyi gördüm bugün

Hasan Kırkpınar Güreşleri için başvuruda bulunsun artık anca pehlivan olur ondan :D

Hasan Şaş maçta uyuya kaldı

Karşılaşmanın özellikle ilk yarısı çok tatsız tuzsuzdu. Bu bölümde kulübede oturan Hasan Şaş'ın uyuyan hali objektiflere böyle yansıdı.

189837623.jpg

Galatasaray'ın Belediye karşısında oynadığı maçı Hasan Şaş'ın bu durumu özetledi.Karşılaşmanın özellikle ilk yarısı çok tatsız tuzsuzdu. Bu bölümde kulübede oturan Hasan Şaş'ın uyuyan hali objektiflere böyle yansıdı

Kaynak:Tumspor

Hasan abicim git ''Adanalı'' dizisinde Oktay Kaynarca ile dağıt ortalığı gerçekten eski Hasanla şimdi ki Hasan'ın arasında fark var :D

Hocam o gobek nedir allahaskina. Lombur lombur. Yani o halinle o formayi giymeyi kendine yakistiriyorsan diyecek soz yok. Sakatlik doneminde kilo almis olabilirsin eyvallah; ama kondisyon olarak sifira yakinken ille de oynayacagim diye direttigin icin Lincoln'u kaybettik sayende.

Girdikten sonra bence fena işler yapmadı. Hemen hemen tüm pasları isabetliydi. İyi gördüm Hasanı ben.

Aslinda Hasan Sas yine iyi oynar ama sakatligi çok uzun sürdü ve bu sürede kendini hiç iyi bakmamis. Bence bu sezon hiç oynatilmamalaydi, en azindan o göbegi eritene kadar :)

Tam bir Galatasaraylı!!! BÜlent Korkmaz ve Hasan Şaşa takımı yonetse her halde Şampiyonlar Ligi'ni bile alırız bu gazla =)))

Bence Hasan'a ayip ediyoruz arkadaslar o Galatasaraya herseyini vermis, kötü döneminde Galatasarayi birakmamis bizde onu birakmayalim ve bence iyi bir Hasan bu takim'da bank oynar.

Hemde çok ayıp ediliyor.

Hasan gibi bir adama kızacaksak kendine iyi bakmadığından kızmalıyız. Ancak bakıyorum ki yok Hasan kimmiş gibi saçma sapan yazılar yazılıyor. Hasan'ın kim olduğunu hatırlamak istiyorsanız açın bir maçlarını izleyin.

Bu kadar mı kolay adam harcanır ya hayret ediyorum valla..

Şaş topun ağzında

Sezonu hayal kırıklığı ile tamamlamaya hazırlanan Galatasaray Yönetimi, bazı önemli futbolcularla yollarını ayırmanın eşiğine geldi. Sarı kırmızılı takımımızın Ankaraspor’la berabere kalarak şampiyonluk yarışına havlu attığı karşılaşmada Milan Baros’un yerine oyuna giren ve bu nedenle teknik direktörümüz Bülent Korkmaz’ın kıyasıya eleştirilmesine neden olan Hasan Şaş da topun ağzında.

Başka yere gitmez

Yöneticiler yeni sezonda kadroda düşünmedikleri futbolcuya jübile yapmayı önerecekler. Ancak tecrübeli isim, futbolu bırakmak istemediği taktirde, başka bir takıma gönderilecek. Hasan Şaş’ın Galatasarayımıza olan sevgisini ve bağlılığını bilenler başka bir forma giymek istemeyeceği için jübile teklifine ‘hayır’ diyemeyeceğini belirtiyorlar. Sarı kırmızılı camiada Hasan Şaş’la yolların ayrılması, UEFA Kupası’nı kazanan kadrodan son futbolcunun da tasfiye edilmesi anlamına geliyor. Galatasarayımız daha önce de Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal, Ergün Penbe ve Arif Erdem gibi kulübe büyük başarılar kazandıran futbolcularını jübile dahi yapmadan gözden çıkarmıştı.

Ümit Karan da yolcu

Bu arada sezon sonu gönderilecekler arasında Şaş’ın dışında bu yıl bekleneni veremeyen futbolculardan Ümit Karan, Volkan Yaman ve Serkan Çalık’ın isimleri geçiyor. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir oynayamayan Serkan ise bu duruma isyanını, “Ben başka bir forma altında sakatlanmadım. Bu karar bir adaletsizliktir”diye dile getiriyor.

Kaynak: Hürriyet

Geri
Üst Alt