Cevap: #11 Hasan Şaş
2 günlük Lincolnün bavullarini toplayip gitmesi (ki bu siradan bir olay artik!) taraftarin ilgisini daha cok cekmis anlasilan.. Yarin belki de son kez bu takimin bir parcasi olarak stadda olacaksin ya da belki yarin bile olmicaksin artik. Evet resmi bir aciklama yok maalesf, ama herkesin bildigi bir sey sanirim. Tugay'a elin Ingilizleri nasil veda etti gördük. Sezon basindan beri belliydi gerci, hazirlikliydilar ve en profesyonel sekilde ugurladilar Tugayimizi. Hepimiz utandik sanirim, ya da umarim o görüntüleri görünce. Bizim kendi efsanelerimize yapamadigimizi onlar yapti. Vefa bir semt adi gibi kliselere girmeye de gerek yok, bu veda edememe mevzusunda futbolcular da yönetim kadar suclu, o yüzden onlarin da biraz Tugayin profesyonelligine örnek almalari gerekirdi diye düsünüyorum. Ama en büyük suc bizim, hic bir efsanemize sahip cikamadik . Lincolnü bile daha cok savunduk maalesef su son dönem. Futbolda dün yoktur derler, evet bence de yoktur. Ama profesyonel anlamda gecerli bir sözdür, fayda saglamayan bir futbolcuyu yönetim gecmisine bakmadan gönderebilmelidir. Budur bu sözün karsiligi bence, vefa göstermesi gereken insanlar amatörlerdir. Yani taraftarlardir!Ama sana, kendini taraftar sanan bazi gerizekalilarin yaptigini hazmedemiyorum. Affet Hasan, ve bil ki insan bir seyi nasil hatirlamak istiyorsa öyle hatirlar. Hasan Sas denince benim aklima mucizevi sampiyonlugun geldigi andaki sevinc gözyaslarin gelir, sonra Brezilya'ya attigin ve seni tüm dünyaya tanitan gol, Milan'a kafa golün, Avrupadan getirdigimiz 2 kupadaki katkilarin, hirstan alev sacan gözlerin, ve bitmek tükenmek bilmeyen Galatasaray sevgin. Senin de Galatasaray taraftari denince kafana teknolojik alet firlatan görgüsüzler gelmesin. Onlar Galatasarayli degil, gercek Galatasaraylilar sana cicekten baska bir sey atmaz! Yolun acik olsun Hasan, zamaninda ugruna fazlasiyla cazip teklifleri reddettigin kulübün artik seninle yollarini ayirmak istiyor. Ama gercek Galatasaray taraftarlari seni kalplerinin bir kösesinde hep barindiracak!