#11 Hasan Şaş

Cevap: Hasan Şaş, futbola elveda kararı verdi

Arkadaşlar haberin yalan olduğu bas bas bağırıyor.Hasan Şaş böyle bi açıklama yapsa Galatasaray Kulübünden doğru GS TV üzerinden veya sitesinden yapmaz mı? Sonuçda galatasaray'ın futbolcusu ve bi yere gitmiyor bırakıyor olucak.Kendi kanalını ,sitesini bırakıp sadece Star'a açıklama yapıcak.

Hakan Sukur boyle bisey yapmadi. O yuzden gerceklik payi da var fakat ilk msjmda yazdigim gibi kolpa degilse bu haber dogru karardir.

ben pek sanmıyom doğru olsun.ama doğru ise eLVEDA

Böyle bir karar aldıysa jübile yapılabilir Hasan'a..

Artık sakatlıklarla boğuşmaktan o da yoruldu.. En iyisi bırakması olur bence de..

Bu sene 2 nci devrede tam iyileşmediği halde ve kondisyonu eksikken maçlara girmeseydi ve sezon sonunu bekleseydi bence çok ada iyi olurdu.

Kendini bitirdi.

Dile kolay, 11 yıl boyunca emek verdiği Galatasaray forması.

Jübile konusunda bu sefer Hasan Şaş'a mutlaka gerekli imkan verilmeli.

Ne yaparsa yapsın daha düzgün yolların ayrılması gerekirdi. En azından Tugay ASY'de onurlandırılırken orada olmalıydı. Eğer yönetim çağırmış ve gelmediyse; ikna edilmeliydi.

Ne olursa olsun, aldığı kilolar, oynadığı kötü oyunlar 10 küsür senedir Galatasaray'a emek vermiş birine saygıda kusur etmeyi gerektirmez. Evet kadroda kalamazdı. Ama uğurlamayı becerebilmek gerekliydi.

Eğer doğruysa bu kararı hayırlı olsun.

Böyle bir karar aldıysa, yönetim mutlaka jübile teklif etmelidir, Hasan'a bir veda bile edemedik, böyle bitmesi hiç doğru olmaz.

Karakteriyle, duruşuyla ve en önemlisi Galatasaray'lılığıyla her zaman hatırlanacaksın Hasan Şaş. 11 sene formasını giydiğin klübün bütün başarılarında payı olan adamlardansın. Ne diğerleri gibi para için Avrupa'nın köy takımlarına gittin ne de Galatasaray'a zarar verecek hareketler yaptın. Kelimeler bile yetmez seni anlatmaya 98-2009 arası Galatasaray'ın bütün önemli yerli ve yabancı maçlarında görev yaptın. Seni kimse harcayamayacak, yuhlayan çapulcularda hadlerini bilecekler zaten. Brezilya defansını hallaç pamuğuna çeviren adam, adam gibi adam HASAN ŞAŞ :007::005::gs:

Bari jubile yapalım adam gibi ya!Çok ayıp ettik çünkü.

Helal olsun HASAN'a... Başkaları olsa feneve giderdi

şükrü Gülesin, yıllarca İtalya'da top oynadı. Türkiye'ye döndükten sonra Beşiktaş'la ihtilafa düşüp Gündüz Kılıç'ın baskısı ile Galatasaray'a transfer olmuştu. Bir cumartesi günü maça gitmek için kulüpten çıkarken çalan telefonu açıp karşısındakine "Buyurun" demiş. Telefonu açan kişi Gülesin'e soruyor. "Kimsiniz?" Gülesin de cevap veriyor "Şükrü" Adam tekrar konuşuyor "Tanıdım seni, sen Beşiktaşlı Şükrü'sün." Baba Şükrü, Galatasaray'ın maç otobüsüne biniyor ve Galatasaraylı futbolculara şöyle diyor: "Ben Galatasaraylı değil, Beşiktaşlı Şükrü'yüm. Futbol hayatımı bugün bitiriyorum. Hepinize teşekkür ederim."

hasan bu olaydaki gibi en doğrusunu yaptı.Başka bir takıma gitseydi gönlümüzde ki yeri çok ayrı olacaktı ama şimdi Aklımızda Hep deli galatasaraylı hasan olarak kalacak artık.

Kral adam. Hiçbirimizin olmayacağı kadar Galatasaray'lı.

2002 Dünya Kupasından sonra kendini mahvetti. Eee.. ne demişler ne oldum değil, ne olucam diyeceksin. Sen kendini dağlardan büyük görürsen böyle toz haline gelirsin. Yazık etti ama kendisi etti. 7 sene boyunca GeretS zamanı hariç hiç bir şey katmamıştır takıma. Yinede verdiklerinden dolayı teşekkür ederiz tabiki.

Hasana da bu yakisirdi zaten ama umarim yorumcu falan olmaz, bizim kulupte gorev alsin yoksa buda orda burda Kucuk Ezik Hakan gibi sallayabilir. Bu her yorumcu'da bir ihtimaldir malesef, ozellikle bizim oyuncularimiz yorumcu olduktan sonra oldukca fazla salliyor, destekleyecegine Fenerlilere yalakalik ediyorlar ...

Geri
Üst Alt