#11 Hasan Şaş

Cevap: Hasan Şaş, futbola elveda kararı verdi

Sen benim Gözümde efsanesin..!! Lincooolln..Lincooollln...Lincooooln deyipte seni Yuhlayanlar utansin..!!!

Bu Kararini bekliyordum senden...Hasan sana cok tsk ediyorum böyle bir Karar aldigindan dolayi beni yaniltmadigin icin cok sagol Büyük Cim Bomlu..!!!!

Insallah birgün Galatasaray in basinda bir Alex Fergusson olursun..!!!

sonuna kadar katılıyorum..

Efsane oyuncularımızı bir bir neden yolluyoruz..(daha doğrusu kovar gibi insanca söylemeden jübilesini yapmadan) anlamış değilim.. Tv lerdeki yorumlarında kendilerine göre az bile söylüyorlar.. Sonuçta onlara yapılan haksızlığı onlar yaşadılar

Cevap: Teşekkürler Hasan Şaş # 11

Yolun açık olsun Hasan Şaş..

"Ayrılıkta sevdaya dahil.."

bence 5 sene yattı oynamadı.ve göbeklendi artık oynayamazdı bizdede başka takımdada en dogru kararı verdi.

Yaptıkların için minnettarız Hasan,hayatında başarılar...

Dünya kupasından sonra sırf biz gitme dedik diye gitmedi satmadı

Sakat sakat oynadı yeri geldi sağ bek oldu sağ açık oldu sol açık oldu

Elinde serumla Sivasa gitti takımı destekledi

Herşey için teşekkürler Hasan Şaş

bence 5 sene yattı oynamadı.ve göbeklendi artık oynayamazdı bizdede başka takımdada en dogru kararı verdi.

Hasan Şaş'ın emeklerinden habersiz gibi konuşuyorsun.Biraz ayıp olmuyor mu?Renktaş 5 sene yattı demişsin, 5 sene içindeki yaşadığmız şampiyonlukları düşünsen bile böle konuşmaya biraz olsun çekinirdin.Futbolla yeni ilgileniyorsun heralde.

ah be bülent giderayak hasanı da yaktın.hazır olmayan adamı oynatırsan böyle olur.hasan yine iyi yedek olurdu ama artık bırakmalı.

Cevap: Hasan Şaş, futbola elveda kararı verdi

Doğru düzgün yorum yap Hasan kimden büyük görmüş kendini Galatasaray'dan mı. Klübün zor durumlarında bile sonuna kadar mücadele eden adamdır Hasan Şaş. Buraya gelipte ordan burdan duyduğun temcit pilavı gibi "Hasan Şaş 2002'den sonra bitti" cümle kalıbını kullanarak adama sallama. Hasan Şaş senden 1000000 kat daha fazla Galatasaraylıdır.

Ben kimseden duymadım izlediklerimi söylüyorum. Ve kendisini zorla beğenmek zorundada değilim. Yaptıkları için teşekkür ederim o ayrı ancak senin sevginle benim ona olan sevgim bir değil. Ayrıca " Hasan Şaş senden 1000000 kat daha fazla Galatasaraylıdır. " demişsin, sen benim ne kadar GS'ı sevdiğimi nerden biliyorsun ?

Aslında uzatmanında anlamı yok, bu son mesajım olsun bu konu için.

Hasan Şaş futbolu bıraktı

130609hasansas2widec.jpg
Hasan Şaş futbolu bıraktı

Adı Galatasaray ile özdeşleşen Hasan Şaş, 33 yaşında yeşil sahalara veda etti. Sarı-kırmızılıların yeni sezonda sözleşme imzalamak istemediği deneyimli futbolcu, 1998 yılından bu yana Galatasaray forması giyiyordu.

İSTANBUL - 1998 yılında geldiği Galatasaray'da, 11 yıl aralıksız forma giyen Hasan Şaş, futbolu bırakma kararı aldı.

Sarı-kırmızılı takımda, UEFA Kupası'nı kazanan kadrodan geriye kalan tek isim olan Hasan Şaş, geçtiğimiz günlerde UEFA Kupası için düzenlenen geceye katılmamıştı. Geride kalan sezonun ikinci yarısında, Bülent Korkmaz tarafından oyunun son bölümlerinde sahaya sürülen ve sık sık tribünlerin tepkisine maruz kalan deneyimli futbolcu, yönetimin sezon sonunda sözleşmesini yenilememesi üzerine profesyonel kariyerine noktayı koydu.

Adana'da ailesiyle görüşen ve kararını paylaşan 32 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'dan başka bir takımda forma giymek istemediği için, Katar ve Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri geri çevirdi

1998 yılında yılında Ankaragücü'nden Galatasaray'a transfer olan Şaş, sarı - kırmızılı takımın Avrupa kupalarındaki birçok maçında kritik golleriyle takımını galibiyete taşıyan isimlerden olmuştu.

Real Madrid, Milan, Bologna gibi kulüplerin ağlarını havalandıran Hasan, 2002 Dünya Kupası'nda da Türk Milli Takımı’nın yıldızlarındandı.

2006 yılında kazanılan lig şampiyonluğunun sembolü olarak gösterilen deneyimli futbolcunun, kariyerine antrenör ya da yorumcu olarak devam etmesi bekleniyor.

Kaynak:ntvmsnbc.com​

Cevap: Hasan Şaş futbolu bıraktı

Güle güle Hasan.. Hakkın ödenmez. Başka bir takımada gitsen bendeki yerin değişmeyecektir hiçbir zaman. Herşey için teşekkürler

Gule Gule #11 Hasan SAS Her sey icin Tesekkürler.. Seni Unutmuyacagiz.

Antrenörlüğü nasıl olur çok merak ediyorum.Yorumculuğu da çok komik olur bence.Yolun açık olsun Hasan Abi.

Senin gibi Cimbomluyu unutur mu bu taraftar. Helal olsun Galatasaraylı duruşunu yine gösterdin. Emeklerini unutmayacağız. Verdiklerin için teşekkür ederiz. Seni asla unutmayacağız. Güle güle Hasan Şaş...

Seni asla unutmayacağız Hasan Şaş.Bundan sonra ki hayatında ve futbol yaşantın da umarız çok başarılı olursun.

Seni Unutmayacağız ,Güle Güle HASAN ŞAŞ.!!!

Sana başka forma yakışmaz Hasan'ım.Bu taraftar senin gibileri umarım bundan sonra unutmayacak! Her şey için minnettarız sana.İnşallah bundan sonraki jenerasyon da senin gibi harbi Galatasaray'lılardan oluşur.

Geri
Üst Alt