Cevap: # 11 Hasan Şaş
Bu gece rüyamda, hali sahada mac yapiyordum, bir baktim ki hasan sas da orada.
yanina gitdim, cok dargin duruyordu. yanina gidisimin sebebi ona olan hayranligimdan degildi ona yapilan haksizliktandi. bir taraftar olarak ondan özür dilemek istedim, gönlünü almak istedim. daha 32 yasinda`ki adami bir kalemde sildik. ülkemize her sene kac tane 30 yas üzeri yabanci futbolcu geliyor hic kimse birsey demiyor. üstelik tonlarca para harcaniyor bu futbolculara. neden kimse birsey demiyor? irk ayrimi mi yapiyoruz yoksa? neymis cok kilo almis hasan, profesyonel degilmis. biz hasan sasi profesyonel olmadigi icin sevmedik mi, kendini toparliyamaz miydi? sabah uyandigimda herzaman ki gibi forumlara girdim ve dün hasan sasin telegole konustugunu gördüm.cogu renkdaslar hasan sasin konusmasindan sonra, kendisini bir kalemde silmis malesef.bu isler bu kadar kolay mi ya? bizler hic mi hata yapmiyoruz, yada yanlis konusmuyoruz?demek ki bizlere hasan saslar, hakan sükürler ve bülent korkmaz gibi futbolcular hic yakismiyormus. arkadaslar bütün efsane uefa kupasini kazanmis futbolcularimiz bir kalemde silmeye alisdik. geriye fazla kalmadi. kendimize gelmenin zamani geldi bence, degelerimizi bir bir küstürerek kaybediyoruz. cok üzülüyorum bu duruma.