#11 Hasan Şaş

Cevap: Teşekkürler Hasan Şaş # 11

Hayırlı olur inşallah kendisi için.

Takımda tutulmaması en doğru karardı.

eger futbol'u birakiyorsa jübile yapilmiyacakmi?

Sahaya çıktığı zaman iyi de oynasa kötü de oynasa Galatasaray forması için sonuna kadar savaşan yüreğini ortaya koyan has Galatasaray lıydı verdiğin emekler alın terin için teşekkürler Hasan Şaş

Ne çok rahah sağ ben mi oynardı yapma renktaş ya hareket etmeye dermanı kalmamış görmüyomusun göbekte almış başını gidiyo sağ bek olurmu hiç.

Hasan Şaş===> 11

1992-1995 - Adana Demirspor

1995-1998 - Ankaragücü

1998-2009 - Galatasaray

Kariyer:1 Uefa Kupası, 1 Uefa Süper Kupa, 5 Türkiye Şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası, 2 Tsyd, 1 Türkiye Süper Kupası ayrıca şampiyonlar ligi başarıları.

2002 Dünya kupasında en iyi 11'e seçilmiştir.

HASAN ŞAŞ

Efsane olmak istiyorum demiştin ilk geldiğinde,fazlasıyla oldun..

Real Madrid maçındaki golünden sonraki suratın herşeyi anlatmaya yeter. Galatasaray efsanesi olduğunu bil yeter Hasan Sas. Hep dedim. Sen baskasın...

Cevap: # 11 Hasan Şaş

"Ben‚ Hakan Sükür‚ Hakan Ünsal öyle şeyler biliyoruz ki konuşsak insanlar Galatasarayliligindan soğur!" Siz ne derseniz deyin ben Galatasarayliligimdan sogumam da, Hakanlardan zaten sogumustum, bu aksam onlara sen de eklendin Hasan'im. Galatasaray düsmanlariyla dolu su lanet programa baglanip, onlarin dolduruslariyla gaza gelmeseydin keske..

Bu gece rüyamda, hali sahada mac yapiyordum, bir baktim ki hasan sas da orada.

yanina gitdim, cok dargin duruyordu. yanina gidisimin sebebi ona olan hayranligimdan degildi ona yapilan haksizliktandi. bir taraftar olarak ondan özür dilemek istedim, gönlünü almak istedim. daha 32 yasinda`ki adami bir kalemde sildik. ülkemize her sene kac tane 30 yas üzeri yabanci futbolcu geliyor hic kimse birsey demiyor. üstelik tonlarca para harcaniyor bu futbolculara. neden kimse birsey demiyor? irk ayrimi mi yapiyoruz yoksa? neymis cok kilo almis hasan, profesyonel degilmis. biz hasan sasi profesyonel olmadigi icin sevmedik mi, kendini toparliyamaz miydi? sabah uyandigimda herzaman ki gibi forumlara girdim ve dün hasan sasin telegole konustugunu gördüm.cogu renkdaslar hasan sasin konusmasindan sonra, kendisini bir kalemde silmis malesef.bu isler bu kadar kolay mi ya? bizler hic mi hata yapmiyoruz, yada yanlis konusmuyoruz?demek ki bizlere hasan saslar, hakan sükürler ve bülent korkmaz gibi futbolcular hic yakismiyormus. arkadaslar bütün efsane uefa kupasini kazanmis futbolcularimiz bir kalemde silmeye alisdik. geriye fazla kalmadi. kendimize gelmenin zamani geldi bence, degelerimizi bir bir küstürerek kaybediyoruz. cok üzülüyorum bu duruma.

bu sayfa artık kilitlenip arşive gitmeli çünkü galatasaray.org ta futbol takımından kaldırılmış

11 numara süper kanat, kimleri peşine takmadınki senin hızına yetişen sağ/sol bek yoktu Avrupada bir zamanlar. Brezilya savunması bile sana çare bulamamıştı. Tek kelimeyle efsanesin.

hasan şaş zamanında başkanımıza banka hesap numarasını vermiş ve burdan istediği kadar para çekebileceğini söyleyen gerçek galatasaraylıdır ki zamanında avrupanın dev kulüplerinden teklif almsına rağmen (juventus vs.)galatasarayda boş mukaveleye imza atmıştır

Gece gece aklıma gelişi. O unulmaz F.Bahçe derbimizde oyundan alınırkenki isyanı , o yüz ifadesi..

Az önce izlediğim L.Moskovayla oynadığımız maçta attığı gol ama kötü gidişimizin önüne geçememe yüz ifadesiyle sevinememe durumu...

Galatasaray'ıma bir şey vermedi diyen kendini taraftar olarak gören kesime en güzel hediye olarak 2 imkansız olan şampiyonluk hediye edip gittin..

Keliyle Milana attığı gol vardı. Orta sahadan Haginin kestiği orta :D İyi futbolcuydu ama yanlış yaptığıda oldu.

Arda Turanı Hasanla kıyaslıyan zihniyetler var,yetenek açısında.Evet,stilleri benziyor,Hasanda çok rahat adam geçerdi,ortaları gayet iyiydi,hatta şutlarıda saglamdı.Ama bir tek şey ayırıyor ŞUANKİ Ardayla formunun EN ÜST seviyesinde olan Şaşı.O 27 yaşında o haldeydi,Arda 22sinde bu haldeyse...

Geri
Üst Alt