#11 Hasan Şaş

Cevap: # 11 Hasan Şaş

Tanju Çolak ve Devler takımına transfer olmuştur.

Bizden gidenler 'futbol oynayacağım' diye gidiyor hiç bir halt yapabildikleri yok.Alışmışlar bizde yatarak kazanmaya zor geldi top oynamak.Oynasın bakalım şimdi devler liginde.

Cevap: Yilin Yorumu

Ama ayağınla atamazsın Hasan işte aranızdaki fark bu :)

Cevap: Yilin Yorumu

"Satılmışlığın Kanıtı !" diye başlık değiştirilsin.

Cevap: Yılın Yorumu

E atsaydın o zaman. Attında biz mi atmadın dedik. Ne yaptın her maç bizi deli ettin. Küfür yedin. Herşeyi hakettin. Adnan başkan içindeki fesatlığı görmese seni kulüpten kovarmıydı. İçin fesat yavrum senin için. Ne oldum demeyeceksin neden oldum diyeceksin.

maç başına para uğruna son 3-5 dk oynatıldın sonra indragandi :D

çakalllll hasannn :D

çok severdik seni be sene 2001-2003 dünya konuştu seni.

Geçen günlerde 1 kaç arkadaş sohbet ediyorduk bizim Türk sporcularda kendine bakmak ve geliştirmek yok diye. Maç öncesi bir parça muz yiyen her gün fix 9.30 da yatıp 6.30 da kalkan nadal yada sağlığına dikkat eden spor salonunu tatilde bile terk etmeyen kewell düzenli aile yaşamıyla ender sporcularımızdan hakan şükür nerde hasan,arda,sergen,emre(!), ümit davala nerde.

Sana gösterilen sabır varmı başka kulüpte ekmeğimizi yedin kaç yıl sakattın parayı döktük iyileş diye ama senden futbolcu olmazdı bundan sonra ne biçim adamlarsınız ulan kulüpten ayrılan tekmeyi yemiş gibi konuşuyor sizin televizyonlar önünde boş konuşup aldığınız paraların haddi hesabı yok düştün gözümden hasan

Efsane oyuncularımız böyle yorumlar yapınca üzülüyorum açıkçası.

Bir arada bana yapılanlar anlatsam millet Galatasaraylılığından utanır falan demişti galiba...Yakışmıyor...

en son kadıköy galibiyetinde civcivlerin ağlarına topu gönderen de kendisidir.

hem marcio hem hasan şaş. hasan'ın gol daha güzel, saunders gibi vuruyor çünkü gol atmıyor golü sokuyor.

hasan şaş özlenilcek adamdır neşeli bir insan idmanlarda takımın neşe kaynağı iyi bir abiydi uzun senelerde başarılı futbol oynadı bence hasan şaş bu takımda efsane olmuştur

günlük hayatındaki konuşmaları gayet sakin, mülayim bir insan havası veriyordu.

ama sahaya çıktığında çıldırıyordu resmen :)

Hasan Şaş deyince 3 olayı unutamam.

*16 dk lık beklemede resmen ruh halimizi sahada yansıtması.

*L.Moskova maçında gol attıktan sonra hırsında reklam panolarını tekme-tokat dövmesi

*Selçuk Dereli için ''Karizmaysa karizmanın kralını yaparız'' demesi :D

Neden'dir bilmiyorum ama "Hasan Şaş" adını duyar duymaz bende ; "Çıldırın, çıldırın" marşımızı dinlemek ihtiyacı hasıl oluyor.

Galatasarayımız'ın ana renklerinden birisiydi.

Sevgiyle kalın.

Hasan Şaş,Cnn Türk'te canlı yayında...

Geri
Üst Alt