#11 Hasan Şaş

Cevap: # 11 Hasan Şaş

Çok karışık şeyler oluyor çok....

Ne yalan söyleyim, Galatasaraylilarin en sevdigi futbolcusu genelde Hagi veyahut Kral olur ama benim 1 numaram herzaman Hasan Sas'tir.

2002 yılında, Dünya Kupasında ki Hasan neydi öyle ya. Mal ediyordu Brezilya'lıları, peşine takmadığı sağ bek kalmamıştı. Tam bir kondisyon delisi, MR. Stamina...

Ilk geldigi zaman bir röportaji vardi, taraftar bana güvensin diyordu. Galatasarayda efsane olup futbolu öyle birakmak istiyorum diyordu. Efsane oldun be Sas'im. Sana yeterince gösteremedik ne kadar özel bir yerin oldugunu kalbimizde. Ama daha bitmedi, tekrar görüsücez

[video=youtube;NbFEyzx0CyU]https://www.youtube.com/watch?v=NbFEyzx0CyU[/video]

2000'li kadrodan Türk olarak sevdiğim nadir adamlardan.

Cezalı olduğu maçta sahaya girip Lugano'yu dövmeye çalışmasını hala unutamam :asd: Piskopat Hasan :asd:

SASmamak icin Sas'a ihtiyacimiz var.

Ilk geldigi zaman bir röportaji vardi, taraftar bana güvensin diyordu. Galatasarayda efsane olup futbolu öyle birakmak istiyorum diyordu. Efsane oldun be Sas'im. Sana yeterince gösteremedik ne kadar özel bir yerin oldugunu kalbimizde. Ama daha bitmedi, tekrar görüsücez

[video=youtube;NbFEyzx0CyU]https://www.youtube.com/watch?v=NbFEyzx0CyU[/video]

1.07'de o pasi atan kim bilen varmi ?? Bizim suandaki bütün orta sahadaki yerli oyuncularimizi toplasaniz öyle pas atamazlar.

SASmamak icin Sas'a ihtiyacimiz var.

1.07'de o pasi atan kim bilen varmi ?? Bizim suandaki bütün orta sahadaki yerli oyuncularimizi toplasaniz öyle pas atamazlar.

Cihan- Ilic- Cihan- Hasan ve gol. Tek top ustasi Ilic topu Cihan'a veriyor, Cihan da Hasan'a asisti yapiyor. Aci ama gercek.

Unuturmuyuz sen gıbı hırslı mücadele eden ıyı bır Galatasaray'lıyı 16 dk sahadakı bızdın ıns bu takımın basında gormek nasıp olur ergun penbe bır sen 2 hasan şaş adam gıbı adamsınız

Futbolculuğu döneminde en sevdiğim futbolcuydu. Şimdilerde Arda olduğu gibi.

2835101935_4b33787cf8_o.jpg

HASAN ŞAŞ DÖNÜYOR MU?

02 Kasım 2010 Salı * 08:45

Pazartesi günü Hagi ile birlikte A2 takımını izleyen efsanevi oyuncunun altyapının başına geçeceği belirtildi.

Açıklama yapmadılar

Galatasaray'ın efsanevi kadrosu buluşuyor. Gheorghe Hagi ve Tugay Kerimoğlu'nun ardından Hasan Şaş'ın da kulüpte görev almasının gündemde olduğu öğrenildi. Daha önce Florya'da Hagi'yle yemekte buluşan Hasan'ın dün de A2 takımının Manisaspor ile oynadığı karşılaşmayı izlemesi bu iddiaları güçlendirirken, oldukça neşeli görünen ikili bu konuda açıklama yapmaktan kaçındı.

Liderliğe yükseldi

Anlaşma sağlanması halinde Hasan Şaş, Kerimoğlu'nun yerine altyapının başına geçecek. Öte yandan ilk yarısı 2-2 sona eren karşılaşmada G.Saray, Manisa A2'yi 5-2 mağlup etti. Berkin (2), Anıl, Bilal ve Cem Sultan ile farka koşan Galatasaray, 13. hafta sonunda puanını 25'e yükselterek liderlik koltuğuna oturdu.

Kaynak: Fotomaç

[video=youtube;ciSBNEHX2Ks]https://www.youtube.com/watch?v=ciSBNEHX2Ks&feature=related[/video]

tekrar tekrar izleyip hala gülüyorum

büyük oyuncu :tiphat:

Sonunda Galatasaray hak eden adamlara hak ettiği gibi davranmayı öğrenmeli. Yıllar önce firmamıza gelmişti. Çocukluğun verdiği heyecan işte doğru düzgün konuşamamıştım ama imzalı resmini almıştım. Babam da koyu Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen baskılarıma dayanamayıp Hasan abimden para aldırtmamıştım :) Bunu duyunca bana forma almış imzalamış hediye etmişti. İnsana çok yakın gelen çok delikanlı bir adam helal olsun tüm yaşattıkları için.

Geri
Üst Alt