dün GS tv de denizli-GS maçını izledim. Geçen seneki maçımız, şampiyon olduğumuz sene. Hasan Şaş sağ bekteydi ve maçın yıldızıydı, mükemmel oynadı bir sürü top kaptı, dönen topların hepsini aldı,hücuma çıktı ve akıl dolu ortasıyla asistini de yaptı. Bu seneyede çok hazır ve güçlü girdi. Yine sağbekte olmasına rağmen 3 akıl dolu ortasına 3 kewell vuruşuyla 3 asistle başladı sezona. Çok beğenilen hücum beki gökhan gönülün tüm sezonda yaptığı asist sayısına da tekabül eder bu rakam. Sonra bu adam hiçkimse olmasa GS futbolcusu, antrenmanda sakatlandı, ameliyat geçirdi. Toparlanamadı, olabilir. Ne yapsın sezon ortasında bavulunu toplayıp gitsin mi? param kalsın mı desin? Lincoln efendi geçen sene tamamen yattı ve tüm parasın takır takır aldı bu arkadaşlar ona neden laf etmiyor? ki ben onada etmedim. Sonuçta bu sakatlık herkesin başına gelebilir. Demem odurki aslında hasan kimsenin vefasına muhtaç değildir. Sezona en formda vehazır giren GS lı futbolcu olarak(bazılarının iddia ettiği ya da emsal gösterdiği gibi yattığı yerden para alan, son kapı olarak GS yi görmüş) bir adam değildir. Oynadığı oyunla o bölgedeki en iyi adamdır bana göre. Yani kimsenin vefasına ihtiyacı yoktur. Bazı arkadaşlar kendi kendilerine sanki hasana iyilik yapılmış gibi davranmayı bıraksınlar. Vefayı göstermek isteyenler, o başarılarını göz yaşlarını asla unutmayacak olanlardır zaten. Diğerlerinden tek isteğim ; gölge etmeyin başka ihsan istemez...