#11 Hasan Şaş

Cevap: # 11 Hasan Şaş

Bi cl maçında felipe hasana bir ara pası atmıştiki akıllara zarar.....

İnanılmaz bir futbolcuydu ama futbolu bıraktıktan sonra dilini tutmasaydı hakanS gibi olacaktı

[video=youtube;zx4EXF2NSMU]https://www.youtube.com/watch?v=zx4EXF2NSMU[/video]

Gerçek GS lıydı fb nin denizli komedisinde sahadaki gözyaşları her şeyi açıklıyor.dünya çapında futbolcu olabilecek potansiyeli vardı GS da kalmayı tercih etti her zaman çokta iyi yaptı.

arkadaş napmışınız bu takıma ya, gönderileceğinizi anlayınca mı boşverdiniz bu ne hal böyle. hiç biri ayakta duramıyor. hepsi bitik halde. fiziği tek iyi olan adam var Chedjou. O da zaten yeni transfer olduğu için fiziği iyi. terim ile çalışmamış belli. Terim ile çalışanlar idman falan yememiş belli.

elmander bile ingilterenin kıytırık takımının idmanı gsdekinden çok ağır demiş. Utanın be bizden giden insanlar hep böyle oluyor. Terim olsun, şükür olsun, arif olsun hepsi bizi yerden yere vurur. Yöneticiler olsun, en basit adnan öztürk ve diğer rizeli eleman. Ali Dürüstü severdim adamdan hiç ses çıkmadı bildiğim kadarıyla. Birde gönlümde Tugayın yeri hep ayrıydı. Onada helal olsun. Terim geldiğinde işine son verildi ama tvlere çıkıp atıp tutmadı. Şimdi yine geldi bu kadar efendi, ağır başlı ant. yardımcımız olduğu için gurur duyuyorum.

Tugay>hepiniz

Lucescu zamanı ne oynardı yahu tam bir kanat oyuncusuydu sonra 2002 Dünya Kupası'nda da göstermişti bu performansı.

Aslında açıklamalarından bu sene başında işlerin neden yolunda gitmediği gayet iyi anlaşılıyor. Böyle bir kafa görmedim ben,

Ucuz kurtulmuşuz

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yemin ediyorum forumdan benim yaşlarımda 4-5 kişiyi daha toplayalım takımı bunlardan daha iyi yönetirdik.

En azından bir planımız olurdu vs. vs.

Resmen çiftlikmiş florya...

Ntvsporda yorumculuga baslamis.Bu sene bize bol bol sallar artik.Zaten bugun Selcuk'u ovmesi ve Tarik'a soru isareti demesiyle ilk sinyallerini verdi bunun.

ooo hasan şaş alırlar bi dal ! kendi kulübüne ihanet edenler tvlerde cirit atıyor hakan ünsalda gündeme gelmeye başlar yine

usta yorumcu. soluksuz izletiyor kendisini.

Futbolculuğundaki emekleri için benim için kraldır ama şu halinle yakınımıza bile uğrama be abicim , bu nasıl yorumlardır , Volkan'ı övüyor resmen yahu !

Dun Galatasaray Ebouenin yerini zor doldurur dedi.Bugun de aynen devam ediyor

Geri
Üst Alt