#11 Hasan Şaş

Lincoln'un helikopterine gelecek söz birazdan sanırım

tapatalk

bir maçtan önce tribünlere bakıp "bu ne abi tıklım tıklım boş." esprisi hala akla geldikçe güldüren, "bir tane top var fazla olsa valla verirdim diyerek" topla fazla oynayışını savunan "speak lan kaptan" sözüyle karın ağrıtan "mondragon bi sürü mum yaktın gene bir şey olmadı" diyerek güldürürken düşündüren gerçek Galatasaray'lı :D

hasan az önce lincoln deyince aklıma bu geldi :D

bir ara kampta idmana çıkmak yerine paso içeride kondüsyon bisikletinde takılan lincoln'e "lincoln? tour de france?" diye çıkışması vardır bu muhteremin ki hala hatırladıkça gülerim.

Başına taş düştü galiba ,
yabancı sınırını eleştiriyor bu arada sunucu bozuntusuda fena gt oldu !

Güzel konuştu yabancı sınırı hakkında, bizzat kendi uğraşmış Erkan Zengin transferi için, adamlar 11 milyon euro istemişler :redface:

baktım henry azıyla baloncuk yapıyor dedim olum henry rahatsızmısın sen? :asd: pardon bu arifti ya

Kulaklarıma inanamıyorum yahu ,
Metin de giydiriyor sınırlamaya , Hasanda giydirdi ,
çok uzun zamandır bu kadar mantıklı yorumlar duymamıştım !

30unda göbek yapan futbolcumuz, Burak ile Selçuk da peşinden geliyor abisi.

hasan çok pragmatik konuşuyor tam benim kafa

bugün gs sağ bek için veysel ve tarık'ı aldı, ama sorsan hangisi gs seviyesinde ikisi de değil
elinde eboue var ama oynatamıyorsun bu sınır yüzünden
gs yönetimine anlatsan bunu, biz ne yapalım piyasada adam var da almadık mı diyecekler haklı olarak
yabancı sınırı elini kolunu bağlıyor kulüplerin
ben gs'deyken bizzat erkan zengin transferi ile uğraştım, eskişehir 11 milyon euro istedi bizden

by hasan şaş

Sınır konusunda mantikli konusuyor dogruya dogru.

bugün gs sağ bek için veysel ve tarık'ı aldı, ama sorsan hangisi gs seviyesinde ikisi de değil
gs yönetimine anlatsan bunu, biz ne yapalım piyasada adam var da almadık mı diyecekler haklı olarak
ben gs'deyken bizzat erkan zengin transferi ile uğraştım, eskişehir 11 milyon euro istedi bizden

by hasan şaş

11m mu yuh, kesin alper için 11m euro verin demişlerdir. Fener istiyince 7.50 ama 7.25 a bırakırız hatta 5 verin Erkan Zengini de alın demişlerdir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

by hasan şaş
erkan zengin divock origi'den pahali

Geri
Üst Alt