Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir ara kampta idmana çıkmak yerine paso içeride kondüsyon bisikletinde takılan lincoln'e "lincoln? tour de france?" diye çıkışması vardır bu muhteremin ki hala hatırladıkça gülerim.
Adım gibi eminim o tırtinyo konuyu Olcay'a getirecekti ,güntekin konuyu değiştirdi hemen
Adım gibi eminim o tırtinyo konuyu Olcay'a getirecekti ,
Hasan fena yerden girdi tot oldu karga !
bugün gs sağ bek için veysel ve tarık'ı aldı, ama sorsan hangisi gs seviyesinde ikisi de değil
elinde eboue var ama oynatamıyorsun bu sınır yüzünden
gs yönetimine anlatsan bunu, biz ne yapalım piyasada adam var da almadık mı diyecekler haklı olarak
yabancı sınırı elini kolunu bağlıyor kulüplerin
ben gs'deyken bizzat erkan zengin transferi ile uğraştım, eskişehir 11 milyon euro istedi bizden
by hasan şaş
erkan zengin divock origi'den pahalibugün gs sağ bek için veysel ve tarık'ı aldı, ama sorsan hangisi gs seviyesinde ikisi de değil
elinde eboue var ama oynatamıyorsun bu sınır yüzünden
gs yönetimine anlatsan bunu, biz ne yapalım piyasada adam var da almadık mı diyecekler haklı olarak
yabancı sınırı elini kolunu bağlıyor kulüplerin
ben gs'deyken bizzat erkan zengin transferi ile uğraştım, eskişehir 11 milyon euro istedi bizden
by hasan şaş
Getiremedi ama Hasan da Metinde iyi bozdu , sonra O'da katılmak zorunda kaldı değiştiremedi tırtinohoviç !10 dk'dır çabalıyor getirmeye![]()