#11 Hasan Şaş

Cevap: #11 Hasan Şaş

Galatasaray'a yaşattığın tüm başarılar için teşekkürler. Keşke gidişi böyle olmasaydı.

Cevap: #11 Hasan Şaş

neden yolladık bu adamı gercek galatasaraylıbi adamı o takımın abisi diregiydi neden yollandı anlamadık hazırlık kampında kendini toparlar kilolarını verir bu sene harika olurdu ama en kritik maclarda sahaay girdi ve kötü oldu maalesef bu senenin basını hatirlayın ilk maclarda hasan en formada oyuncuydu bir sakatlandı ve sonu oldu

Cevap: # 11 Hasan Şaş

hasan bu sene çok sansız bir sezon geçirdi keyseri ile türkiye süper kupa maçına bir bakın kewelı golu attıran isimdi 11 sene GS hizmet etmiş futbolcu bu dönem içinde ne takımlar istedi gitmedi 2002 dünya kupası sonrası (livirpoll,arsenal,juventus) gibi dev takımlar istedi gitmedi bence 1 sene daha oynamayı hak ediyo o bizim hala savascı hasanımız onu hiç bir zaman unutmayacağım buna eminim ...

Teşekkürler Hasan Şaş # 11

Seneye Galatasaray’ın kadrosunda düşünümeyen Hasan Şaş,Sivas ve Trabzon’dan gelen teklifleri geri çevirdi. Sarı-Kırmızılı futbolcu, ‘Ben Galatasaraylı Hasan Şaş’ım. Bu şekilde anılmak istiyorum. Onedenle futbolu bırakıyorum’ dedi.

star

Cevap: Hasan Şaş, futbola elveda kararı verdi

Haber dogruysa helal olsun cok dogru bi karar.

Bir efsaneyi daha bitirdik ...

Bencede o.

Biraz sanssızlıgından biraz kendi sorumsuzlugundan bitirdi kendini son dönemi baz alarak diyorum.

Özliycem seni deli Hasan......bari bir Jübile yapsak

Helal olsun böyle bir karar aldıysa.

ah hasan ah... sen benim gozumde dahima en buyuk oyuncularin birinden kalacaksin, Hasaninho olsaydi ismin kim bilir hangi rekor ucretlere en buyuk kulupler arasinda transferlerin olurdu.

verdigin emege son derece tessekurler, hayatinda basarilar dileyerek tessekur ediyorum.

Hizmetlerin icin tesekkurler Hasan. Ayrilik vakti gelmisti.

Seni seviyoruz Hasan...Bu taraftar seni asla unutmayacak!...

Kaynak: Star

Hasan Şaş açıklamadan inanmayın derim...

Arkadaşlar haberin yalan olduğu bas bas bağırıyor.Hasan Şaş böyle bi açıklama yapsa Galatasaray Kulübünden doğru GS TV üzerinden veya sitesinden yapmaz mı? Sonuçda galatasaray'ın futbolcusu ve bi yere gitmiyor bırakıyor olucak.Kendi kanalını ,sitesini bırakıp sadece Star'a açıklama yapıcak.

Geri
Üst Alt