sırf hasan şaş değil ben dahil pek çok taraftar göztepe'yi atlatınca fenere yenilsek bile şampiyonuz bu saatten sonra vites artırırız diyorduk. ne bilelim mal gibi Kocaeli'ne puan kaybedeceğimizi.
Renktaş aklımdaki şeyleri tam olarak ifade edebilirim bilmiyorum ama dilim döndüğünce söylemeye çalışacağım,
Uğurcan'ın başlığına da yazdım bunu, işte Muslera'nın önüne koyanlar, Taffarel sonrası en iyi kalecimiz diyenler... Tarihimizin en iyi 3. kalecisi diyenler...
Uğurcan bu sene gerçekten nazar değmesin Buffon gibi oynadı valla abartısız. Ama sorun şu, bugün bunları yazanlar seneye Uğurcan biraz düşse "bu da şımardı gönderin gitsin" yazmaya başlayacak. Saçına jöle süreceğine git antrenman yap diyecek.
Bu takımı 3.5 senedir Atlas gibi sırtında taşıyan Torreira, belki de adamın pili bitti, belki bilmiyoruz bir sıkıntısı var veya düz hesap sadece formsuz abi neyse ne. 3.5 sene sakatlanmaz, maç kaçırmaz sırtında taşıyan adam biraz sallantıda diye adamı yerden yere vurmak benim için ne taraftarlığın ne de delikanlılığın kitabında yazmaz. Tabii bu benim düşüncem.
Çok agresyon gösteriyoruz herkese. Biraz sakin. Hiçbir şey dünyanın sonu değil. Şampiyon olunca da dünyalar bizim olmuyor ertesi gün hayat kaldığı yerden devam ediyor, 2-3 gün fenerlilerin ağlamasını izleyip gülüp eğleniyoruz o kadar.
Gerçekten biraz aklı selim davranmak gerekli artık.