#11 Hasan Şaş

gol sevinçlerinde biraz sakin olmalı. albayrak 1 bu 2

Son Sinan’ın golünde az kalsın takımın hepsini biçiyordu.

Hasan Şaş adamdır gerisi heyecan.

Adam bizden biri.
Burda maç günü aleyhte yorum yapanlara, kuş yemi fotoğrafı atıyorum dese hiç şaşırmam

adamın sevincine bile karışıyorlar abi.

hasan şaş gibi galataraylı var mı

Taraftarin ruhu

Tek sorum acaba Fatih Terimin yerini zamaninda doldurabilecekmi? Hasan mi? Umit mi acaba??
Once bir yeni 4 senelik sampiyonluk embargosunu koyalim bakariz sonra.

fatih hocanin demecine gore umit. daha once konusmustu yanlis hatirlamiyorsam
Taraftarin ruhu

Tek sorum acaba Fatih Terimin yerini zamaninda doldurabilecekmi? Hasan mi? Umit mi acaba??
Once bir yeni 4 senelik sampiyonluk embargosunu koyalim bakariz sonra.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslansın sen be!​
Allah'ın izniyle bugün şampiyon olacağız, Hasan'ın Galatasaray ailesine girdiğinden bu yana kaç adet kupası oldu acaba? Bugün +1 daha eklenecek, inanıyoruz.​

"hagi yuz tane vurdu bisey yok, biz bi tane vurduk hemen "oouuwwwww".;) owwww reyiz seviliyorsun...

Terim'in yerine geçebilecek kimse olduğunu düşünmüyorum. o yüzden sorgulamayı bırakıp adamın yardımcı hocalığının tadını çıkarmak lazım. Hocanın da güvendiğini eli kolu gözü falan olduğunu görüyoruz.

DdrJwmEUQAA-T5U.jpg

hiç unutmam abi skibbe'li dönem samiyen'de hamburg maçı. kaleci ve savunma uyumuş 5 dakikada maç 2-0'dan 2-2 olmuş oyuna 80'de hasan şaş giriyor ki o sezon son sezonuydu zaten.

bir ortası dışarı gitti sonra her top geldiğinde ıslıklamaya başladılar.

Galatasaray taraftarı denince aklıma gelen ilk şeylerden biridir.

• hasansas11Burdan duyuruyorum benim çocuklarımın teline onların annesine anneannesine gelebilecek veya gelmiş tehditler karşısında ben buradayım...canlarımı yedirtmem bu böyle bilinsin
adamin cocuklarini tehdit etmisler

Geri
Üst Alt