#11 Hasan Şaş

kulubede anca seviniyon baska bi numara yok hasancim, bence terim var iken birseyler kap ki ilerde lazim olsun

,

Bi cacik olmaz böyle agresif adamlardan.Terim gitdinde hasanda kalmaz.

ulan birinizde demediniz ya hocam bak bu real bu kadar hücumcu ile çıkılmaz kanatlara önlem alalım falan vs fatih terim ne diyorsa emme basma tulumba gibi kafa sallıyorsunuz.

Terim'in gittiğine en çok sizin gibi vasıfsız elemanlardan kurtulacağız diye seviniyorum. Futbolculuğunuza büyük saygım var ama hoca olarak yüremezsiniz en fazla beyaz tv de falan spor yorumcusu olur sizlerden.

1238374_611468525578513_1814892721_n.jpg

Bir fotoğrafla her şey belli olmaz ama burada gülüyor sanki şaşırdım.

buldu meydanı şimdi müthiş top oynatcak takıma ve gs tarihinin en büyük ismi olacak

-Tapatalk-

Ahahaha berat adamı süper susturdun lan. Hahaahahah. Yav he he abisiymis.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

ümiti bilmem ancak hasan şaş ,tafarel ve scot pirinin gidişine üzülürüm güle güle :007:

Şaş ve davala juve maçı gelmeden gönderilmeli demiyorum, doğru olmaz, ama klasik deyimle 'merkeze alınmalı'. Dün Terim' e dalkavukluk yapan, gelecekte ona truva atı olur. Ama Tafo mutlaka yerinde kalmalı. Hatta bir kaç maç için TD favorim.

Takimdaki oyuncularin yardimci hocalarimizi pek takacagini düsünmüyorum acikcasi. Gecen sezon ve bu sezon Terim'in cezali oldugu maclarda yaptiklari degisikliklerde cok seyi gösteriyor.

Geri
Üst Alt