#11 Lukas Podolski

öküz oglu öküz. kupa maclarinda daha zor golleri atardi. bugün atamadiklarina bakinca yüzüne tükürüp göndermek az gelir.

Twit atacagina o gotundeki yagi erit kos azicik herif futbol seni birakmis gideceksen git sende kurtuk bizde

Sahada 11 Bjk'lı topçunun hepsinden dahada fazla katkısı dokundu Bjk'ye

Millet futboluna bişey demiyor 3 yıldız li forma ile oynadı yok Fetö ye tepki gösterdi diyor herkeste mal
991319275313da80047d6505dcaedfcd.jpg

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Hedefimiz kalmadığı için yarın japonya da transfer dönemi kapanmadan satarlar.

Dursunsa zaten bugünü bekliyordu 3-5 bişey alırız diye

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Sezon sonu gitmeli. Geldiginden beri gol atmakdan baska birsey yapmiyor. Oyuna katkisi sifir. Arada verkaca giriyor ayagi duzgun oldugu icin. Galatasaray 2 senedir bir oyun sablonu gelistiremiyor bir organize futbol sergileyemiyorsa Podolski bunun bas mimarlarindan birirdir.

Klas finishingi var diye Galatasarayda oynamaya devam edemez. Sezon sonu bye bye.

Gol atmakdan baska birsey yapmiyor lafima takilip alinti yapacak arkadas olan olursa futbol bilgisi 0dir tartismaya girmem.

su adam satilabilecegi zaman "eldeki tek forveti ..." diye baslayan cumlelerle savunan bazi arkadaslar (isim isim vermeye gerek yok) , cok degil 3-4 hafta sonra 180 derece tersi yazilar yazabiliyorlar ya aklim almiyor

hatta dahasi , ben bu adamin son seneki ucretinden kurtulup 2,7 de uzerine almaya iyi derken etmedikleri laf kalmayanlar daha 10 gun gecmemisken benim o gun soyledklerimi soyluyorlar

hayir ben bilmistim saksak i yapmak degil derdim ama skorlar iyiyken baska kotulesince baska konusmak moda oldu , podolskinin bize bu sene bir katkisi filan yok

Zaten bir şutu, bir ara pasları, bir de duvar pasları var iyi yaptığı. Şut 0 oldu son 4 maçtır (rize maçında da çok kaçırdı , gol olan pozisyonda müsaitti seken topu tamamlasın bi zahmet). Duvar pası da gitti, unuttu heralde. Bazen çapraza iyi toplar atıyor o kadar. Gelecek maç yedekte başlaması ve Eren Birderdimvarbindermanadeğişmem'in oynaması lazım

sadece şutu var, tek özelliği şut kaldı diyip duruyorduk görünen o ki o da kalmamış.

dün sahada sadece yürüdü oyundan çıkması gerekiyordu .

Aspor Poldi bugün gidiyor diyor

Hatta Aykut İnce japonyaya gitti diyor filan

Arkana bile bakma

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün kafası maçta filan değildi zaten.

Siz o armayı sahiplenmiyorsanız güle güle.

Ama bu adamdan önce gitmesi gereken bir başkan bozuntusu ve yönetici kılıklı herif var.

Futbolcular en son suçlanır.

Geri
Üst Alt