#11 Lukas Podolski

Lukas-Podolski.com@Podolski10
Bu akşam duyduğunuz ve her saniye daha da dramatik hâle getirilen hikâyeyle ilgili bir açıklama yapma gereği hissediyorum...
Lütfen duyduğunuz her şeye inanmayın, yoğun trafikte sıradan ve birkaç saniyelik tartışmaydı. Herhangi bir saldırı, temas söz konusu olmadı

2 şut
1 gol

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok daha fazla şut çekmesi lazım.

Kaleyi buldu mu giriyor zaten genelde o bazuka gibi şutları.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Çok daha fazla şut çekmesi lazım.

Kaleyi buldu mu giriyor zaten genelde o bazuka gibi şutları.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Kaleyi karşısına aldığı an hissetim ve kalktım ayağa. :) Gördüğüm en bitirici vuruşları yapan futbolcu, keşke daha erken yıllarda alabilseydik. Son demlerinde izliyoruz böyle klas adamları, yazık oluyor.

cok gol kacirmaga basladi dogrusunu soylemem gerekirse

üzücü olan ne biliyormusunuz galatasaray takiminda sert ve isabetli sut cekebilen tek adam podolski

iyi oynar kötü oynar orası ayrı konu, zaten sezon sonunda ayrılacak ama oynadığı maçlarda rakip oyuncular ile çok fazla uğraşıyor. bugün de dirseği var Allah'tan hakem görmedi. yoksa direkt kırmızılık bir pozisyon. önümüzdeki maçlarda bizi hiç olmadık bir yerde 10 kişi bırakabilir, dikkat etmeli

Sanırım son maçında gol atarsa efsane gol atamazsa kestane olarak ayrılacak bizden.

Senden tek beklentim Allah rızası için al Bruma'yı yanına topa nasıl hönkürdüğünü iyice bir öğret

C7HUB1lU4AQ01P4.jpg

son maci

Trabzon macinda yatislarda olur o zaman.

Ulan bu adamı bu kadar ucuza bırakmamamız lazım ABV DURSUN ...

Geri
Üst Alt