#11 Lukas Podolski

Şampiyon olmuş ve CL'ye direkt katılım hakkı kazanmış koskoca Galatasaray'ın alacağı kanat oyuncusu Podolski olmamalıydı lakin Hamza ve Dursun'un çapını bildiğimiz için bari bu adamı kaçırmayın noktasına geldi olay hatırlıyorum. Hatta bunu dahi taraftar tepkisinden sonra almışlardı. Taraftar sosyal medyada tepki vermese bunu da almazdı bizim kerkenezler :red: Gerçi takımın dinamikleri düzgün işlese, düzgün top oynayabilse bu adamın da performansı aman aman olmasa bile en azından bu kadar kötü olmazdı diye düşünüyorum. Lakin kötülerin içinde bu da zaten iyi olmayan hali ile kaybolup gidiyor.

Bu adam alındığında boş transfer demiştim sağolsun yanıltmıyor beni...

Ligde 2 gol attı 2 maçtada yüzümüz gülmedi :(

Takım bomb**, 3 pas üst üste yapamıyoruz. Oyun içinde daha fazla inisiyatif alması gerekiyor Poldinin. Fakat takım arkadaşları kolaylaştırmıyor durumu. Boşa kaçan, verkaç yapan, düzgün pozisyon alan kim var? Bakın başarısız sonuçlanır bu hamleler ama takım içinde aklı salim teşebbüste bile bulunan kimse yok. Sneijder olması büyük şans

Kanatta zorlanabilir gibi geliyor bana. 2 hazırlık maçında da çabuk değildi gücüyle topa hükmeden etrafına servis yapan bi Podolski gördüm ben. Sneijder gibi ileride serbest rolde oynarsa daha fazla katkı verir gibi geliyor bana.

Takımdakiler onu kreatif bi sol kanat gibi görüp ayağına topu verip adamı geçmesi için izlerlerse bu başlık altında 'yetersiz' demeler falan başlayabilir. Nice maçında yapıldı Selçuk tarafından çünkü. Adama pası verip oyuncuyu geçmesini bekliyorlar. Podolski bu tipte bir oyuncu değil. Bu da Hamza'nın görevi.
Temmuzdan belliydi böyle olacağı.

Düzen futbolu oynanmadan başarılı olamayacak,kreatif yetenekleri yüksek olmayan bir isim Podolski.
T.Müller gelse Hamzanın bu oyun yapısında ancak bunla eş değer oynar,fark olmaz.

Hamza'nın halısaha tarzı futbolunda Yasin gibi düzen bilmeyip sadece çalım atan adamlar sivrilir işte.Neye şaşırıyorsunuz?Takım pas istasyonu mu oluşturuyor,üçgenler mi kuruyor,ne yapıyor? Bu oyunda hayatı düzen olmuş Alman sistemine harfiyen alışmış adam ne yapsın? Yasin tipi halısahacılardan devam

adam hayal kırıklığı falan değil bir sistemimiz oyun düzenimiz yokki adam kendini göstersin. poldi takım oyuncusu ama bizim ne oynadığımız belli değil sneijderde öyle herkes saçma sapan oynuyor.

____________Muslera____________
Sabri___Chedjou__Denayer___Carole
________Selçuk___Colak(Jose)____
____Gümüş__Sneijder___Yasin____
____________Podolski___________
kesinlikle ideal kadro bu olmalı ama imkansız.

Zaten Sneijder ve Drogba gibi yildiz degil.

Takim iyi oynamadiktan sonra onun yapacagi pek birsey yok.

Bize göre en iyi sistem 4-3-1-2, Podolski-Burak ikili

Podolski kötü oyuncu değil ama yıldızda değil. Onu bize yıldız diye yutturan dursun kazması. bu adam baskı yaptığımız maçlarda bir şekilde etkili olur ama biz bunu yapamıyoruzki. Adam geriden top almaktan ilerde etkisiz kalıyor. Ama tek forvette oynayamaz bence.
4-3-3 yapsak sol önde sneijder oynar poldi yi sağa koymak lazım ama sağdada etkisiz. Ne yapacaz bunla bilemiyorum. Transfer planlamamızın ne kadar kötü olduğu gayet açık

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tumblr_ntugjfUusN1rtmb48o1_400.gif

tumblr_ntugjfUusN1rtmb48o2_400.gif

tumblr_ntugjfUusN1rtmb48o3_400.gif

tumblr_nul0gdPtSM1thlh4ho1_1280.jpg

bilmiyorum ama cok fazla yararli olacak gibi durmuyor. ilk ismi gectigindede aynisini düsünmüstüm.
tipik kanat oyuncusu degil bize hizli kivrak bi kanat oyuncusu gerek yasin daha yararli kanatlarda.
oyunun icinde hic yok, bi sut becerisi var iste.

bilmiyorum ama cok fazla yararli olacak gibi durmuyor. ilk ismi gectigindede aynisini düsünmüstüm.
tipik kanat oyuncusu degil bize hizli kivrak bi kanat oyuncusu gerek yasin daha yararli kanatlarda.
oyunun icinde hic yok, bi sut becerisi var iste.
Poldi'nin düz bir oyuncu oldugunu takip eden herkes anlayabilirdi zaten. Ama bizim ülke'de, forumu gectim, futboldan anlayan 200.000 kisi zor cikar.

Bu tip oyuncular fark fln yaratmaz, isleyen bir sistemin iyi bir parcasi olabilir. Aynisi Müller icin de gecerli. Inanilmaz sekilde düz bir oyuncu, Bayern'in isleyen sistem ve yeteneklerinden yararlaniyor, tipki zamaninda Gomez'in yararlandigi gibi.

Ama bizim ülke'de futbol izleyen insanlara sorsan, ovvv Müller goller atiyor, müthis oyuncu.

Poldi'nin düz bir oyuncu oldugunu takip eden herkes anlayabilirdi zaten. Ama bizim ülke'de, forumu gectim, futboldan anlayan 200.000 kisi zor cikar.

Bu tip oyuncular fark fln yaratmaz, isleyen bir sistemin iyi bir parcasi olabilir. Aynisi Müller icin de gecerli. Inanilmaz sekilde düz bir oyuncu, Bayern'in isleyen sistem ve yeteneklerinden yararlaniyor, tipki zamaninda Gomez'in yararlandigi gibi.

Ama bizim ülke'de futbol izleyen insanlara sorsan, ovvv Müller goller atiyor, müthis oyuncu.
Poldi icin soylediklerine hak veriyorum ama Mulleri Cok klas futbolcu ne gomez ne poldi en iyi donemlerinde yanina yaklasamazlar

Poldi geldiginde pek sevinmemistim. Kendime dedim belki eski formuna kavusur bizim taraftar atesler biraz diye. Bir an once kendini toparlamasi lazim. Artik kilo mi veriyor daha fazla mi calissin bilememde boyle olmaz. Hamza hocada poldiyi oynatcam diye gecen senenin sol kanadini maaf ediyor. Yasin kesinlikle solda, Sneijderin yaninda olmasi lazimki ordan tehlikeli ataklar yaratalim. Bize kesinlikle bir sah kanat lazim. Bana kalsa direk oynatirdim Sinani da emre de olabilir. Sag tarafta pas yapabilecek bir oyuncumuz olur en azindan.

Forvetten başka hiç bir yerde bir halt yapamaz kanatta bu adam oynayamaz forvet oynar o da vasat şekilde.

Geri
Üst Alt