#11 Lukas Podolski

Hiçbir zaman hızlı bir oyuncu olmadı.Kanat için yeterli olduğunu düşünmüyorum.Gole yakın bir isim olduğu için forvette kullanılmalı.Kanatlarda hele hele sağda oynayacağına hiç oynamasın.

böyle gelmiş böyle gider, transfer edilirken söylediklerimizi haksız çıkarmayacak sanırım.
poldi bitmiş resmen.

Hani nerde lan o basta Gökhan Sancak olacak futbol fakirleri? Transfer Nöbetinde GELMESIN diyince 'Yahu Podolski dünya yildizi zaa xd' diyen futboldan anlamayan üyeler nerde? Neden hep kötü dönemlerde tipki Burak Yilmaz konusunda oldugu gibi ortaliktan kaciyorsunuz? Neden gol attigi dönemlerde ortaya cikiyorsunuz?

NE DEDIYSEK O ISTE: Lig icin yine idare eder, CL icin vasat bir oyuncu yazmistik daha gelmeden önce. Oyun icin her anlamda vasat bir oyuncu, katkisi sifir, Umut'a yakin. Her an gol atabilecek bir oyuncu, Umut'tan iyi olan tek yönü.

Kıçını yeterince yırtmıyor

Sosyal medya hesaplarını kapatıp kendisini full futbola vermesi lazım.

Hani nerde lan o basta Gökhan Sancak olacak futbol fakirleri? Transfer Nöbetinde GELMESIN diyince 'Yahu Podolski dünya yildizi zaa xd' diyen futboldan anlamayan üyeler nerde? Neden hep kötü dönemlerde tipki Burak Yilmaz konusunda oldugu gibi ortaliktan kaciyorsunuz? Neden gol attigi dönemlerde ortaya cikiyorsunuz?

NE DEDIYSEK O ISTE: Lig icin yine idare eder, CL icin vasat bir oyuncu yazmistik daha gelmeden önce. Oyun icin her anlamda vasat bir oyuncu, katkisi sifir, Umut'a yakin. Her an gol atabilecek bir oyuncu, Umut'tan iyi olan tek yönü.

Kes olm

Nuriden betersin valla

ben dedim bu adam katki vermez
üstüne tikir tikir isleyin tek ganadida batirdi

Fizik olarak kötü durumda ama ondan beterleri var takımda inanılmaz.

Buna kizmiyorum çünkü bizim podolski'ye ihtiyacımız değil de; seri, ileri top taşıyan, çalım atan has bir kanat adamına ihtiyacımız vardı.Sadece bitirici özellikleri ile öne çıkan (bugün onu da yapamadı) adama Galatasaray kadrosunda ihtiyaç yoktu. Üstelik gelmesiyle Sneijder-Burak savunma zaafiyetine bir de Podolski eklendi; takım bu üçlüyü kaldıramaz. Podolski ciddi bir fiziksel düşüs yaşadığı dönemde geldi bize.Hazır olmadan oynatmak Hamza'nın suçu.Yapılması gereken yasin'i bir kanat,diğer kanada bir transferdi.Grosskreutz sağda,Yasin solda oynasa yine dengeli bir takım olabilirdik ama yönetim beceriksizliği nedeniyle gross'u da kullanamıyoruz.

Son düzenleme:
Bi taraflarına sokacam o çay bardağını. Adam gibi oynasana olum.

Yahu Yasin bunun yaninda Ronaldo gibi geldi gozume Yasin calim deneyip adam geciyor Podolski sahada yok yahu.Yasine Anadolu topcusu diyerek haksizlik yapiyorsunuz.

Bittik adam . Toparlanır mı büyük soru işareti. Tek bu macda da yollara oynamadı üstelik

Şino burak poldi oynamaz 3 ü birden. Bence poldi tek forvet oynasın. Sinan yasin kanatlarda, şino da ortada oynasın.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt