#11 Lukas Podolski

Beni yanıltmadığı için ayrıca teşekkür ediyorum. Volkan'a bugün girmeyen füzelerden biri girer.

Yavrum benim Masallah Allah nazar degdirmesin bu adam yeterki istesin ne kadar gucluyse o kadar katki verir daha bu yarisi

aslan parçası bizi acaba mı diye şüpheye sokmuştu 1 ay önce !! hepimiz bende dahil eleştirmiştik !! ama poldi füze rampasını yerleştiriyormuş biz eleştirirken :) dün salladığı 2 füze denk gelse savaş uçağı düşürürdü valla !! hava savunma sistemi gibi mübarek :) aslanım benim !!!!

Poldi o güçsüz halinden eser yok şimdi :D Helal olsun; şutlar, bitiricilik ve güç. Gittikçe formuna kavuşuyor, asıl olay kondisyonmuş. Salak Umut akşam her zaman yaptığı gibi ıskalasa Poldi atar ve 3-1 olurdu. Şu bazukaların ayının kalesini tutma ümidiyle :hat:

Son düzenleme:
yaşı ve kariyeri itibariyle her vuruş tekniğiyle gol yapabilecek kalite de bir futbolcu ama tercih ettiği stil devamlı sert şut üzerinden olunca zımba gibi goller atsa da akılcı golleri kaçırıyor..

yani benim şahsen imrendiğim nani ve markovic transferlerinden çok çok daha fazla katkı veriyor takıma poldi..kendisini hafife almamamız gerektiğini ispatladı şu ana kadar ki performansıyla..gollerin verdiği moralla birlikte poldi bu sene 15-20 tane atabilir..nazar değmesin..

Füzelerini ateşlemeye başladı. :) Dün attığı iki şut vardı ki, ikisinden biri gol olsa belki de Şampiyonlar Ligi'nde haftanın golü olurdu. Helal olsun. Fener maçında Podolski-Sneijder-Bilal bu üçü kaleyi görür görmez şut atmalı.

Podolskinin güçsüzlüğü biraz da pozisyonlardaki şanssızlığı kendine gelmesini geciktirdi.Ama ne olursa olsun yanıltmadı bizi en azından adam ne yapması gerektiğinin farkında bizim yerliler gibi saldım çayıra mevlam kayıra usulü haraket etmiyor.Güç geçtikçe daha iyi olacaktır.

Form grafiği yükseldikçe daha da iyi olacaktır. Çok güçlü bir sol ayağı var. Darısı Kadıköy'e...

Bu forumda bir çok kişi ya futbolu bilmiyor, yada iyi takip etmiyor. Podolski'nin form tuttuğunda herkesin U dönüşü yapacağını ben dahil bir çok arkadaş söylemiştik.

Son düzenleme:
Keşke Holandada Avrupa Şampiyonasına katılsaydı o zaman hem Podolski hemde Sneijder nasıl döktürürlerdi....inanın bana Selçuk bile hoşuma gitmeye başlıyor...Milli Takım haftası iyi gelmiş...

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Poldi'yi herkes eleştirirken sonuna kadar arkasında durdum. Alman milli takımında bu kadar maça çıkmış bir adam kötü olamaz. Kanıtladı da.

Gerçek Poldiyi izlemeye başlamadık bile yarısını oynuyo inanılmaz bir futbolcudur Alman ekolünün hastasıyım Bkz Goetze,Mario Gomez,Reus

tumblr_nwl8dn6Qyl1u7yjbfo1_1280.jpg

tumblr_nwl8dn6Qyl1u7yjbfo4_1280.jpg

tumblr_nwl8dn6Qyl1u7yjbfo5_1280.jpg

tumblr_nwl8dn6Qyl1u7yjbfo2_1280.jpg

tumblr_nwl8dn6Qyl1u7yjbfo3_1280.jpg

Gerçek Poldiyi izlemeye başlamadık bile yarısını oynuyo inanılmaz bir futbolcudur Alman ekolünün hastasıyım Bkz Goetze,Mario Gomez,Reus

Hepsinin ana karakteristik özelliği kendilerine saygıları var ve disiplinlerini her daim koruyorlar.Kaç paraya nereye transfer olurlarsa olsunlar.

Geri
Üst Alt