#11 Lukas Podolski

FBAKTCHE BİRAZDAN KAPLANI TADACAK
HAYDi OGLUM
ALMAN KAYBETMEZ
HAYDi BRUTUS

cok konusacagina az is yap lan. mac boyunca 1 tane olumlu isi yoktu ama bizim arkadaki elemanlarin da cok büyük sucu var.

hicbir sekilde adami tehlikeli bölgelerde topla bulusturamadilar. cok gerilere gelip orta saha oyuncularimizdan aldigi toplarla birsey yapamayacagi cok belliydi.

Ulan Poldi adını duymadım daha iyisini yapabilirdi ama yinede önümüzdeki haftalar için kritik bir isim.

Bu adam sağda falan oynamasın abi. Ben Podolski geldiğinde en çok Sneijder bu adama çok asist yapar diye sevinmiştim ama Hamza sağolsun bu adamı sağa atarak bu ikili arasındaki bağlantıyı tamamen kesti.. Kariyeri boyunsa soldan içeri yaptığı müthiş koşuları sağ kanatta yapamıyor bu çok net ! Tamam sağda oynadığında da skora katkı yapıyor ama solda oynasa daha etkili olur bu adam..

Bu adam sağda falan oynamasın abi. Ben Podolski geldiğinde en çok Sneijder bu adama çok asist yapar diye sevinmiştim ama Hamza sağolsun bu adamı sağa atarak bu ikili arasındaki bağlantıyı tamamen kesti.. Kariyeri boyunsa soldan içeri yaptığı müthiş koşuları sağ kanatta yapamıyor bu çok net ! Tamam sağda oynadığında da skora katkı yapıyor ama solda oynasa daha etkili olur bu adam..
o zamanda yasin'in performansi dusuyo

İletişim sorunu var. Sneijder hariç kimseyle anlaşamıyor.

Arsenal taraftarinin da dedigi gibi; sahada harcadigindan daha cok eforu Instagram da harciyor.

Çok umutluydum bu maçta. Uluslararası bir tecrübe ama tek olumlu bir pas bile veremedi.

Sorun orta saha orta saha!

ORTA SAHA!

Bir oyuncu topla doğru yerde buluşamazsa etkili olamaz..

Söyleyecek söz bulamadım, nasıl bu kadar rezil oynayabildi aklım almadı. Son dönemdeki formundan ötürü bu maçta çok şey bekliyordum halbuki.

Gecende yazdım 1 macla iyi dediniz bu herif leş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kötüydü. Haftaya Eskişehir maçında iyi performans bekliyorum.

Geri
Üst Alt