#11 Lukas Podolski

Bu kadar eleştiriyi anlayamıyorum. Top mu geldi ki topu kullansın. Tamam daha iyi olabilirdi ama orta sahamız kanatlar hiç bir şekilde besleyemedi.

Yeni cıktı buda her boka ırkcı deniliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok ümitliydim ama hayal kırıklığına uğradım resmen. Ölü gibiydi. Yazıklar olsun. Herif arkadan gelip ayağından topu alıp gidiyor. Podolski maçtan sonra nerde çay içip fotoğraf çektirsem onu düşünüyor. Yazık, yazık.

Evet geçen maçın yıldızıydı bu maç sövülüyor işte Türk futbolunun hali :)

Sag acik alsak poldi sol yasin yedek beklese cok daha iyi olur belki

Bu herif ne zaman hata yapsa baskasina catiyor
Kil oldum biraz

bu maçta çok top kaybetti tam konsantre olamadı yada gereğinden fazla heyecanlıydı açıkcası ben sahada onu paniklerken gördüm ancak kendisine böyle büyük maçlarda ihtiyacımız var biri bunu ona anlatmalı.

Olum yakala şu lanet istikrarını artık yaa. Bi de Podolski eleştirilmezmiş gibi burada millete laf sokan arkadaşlar mevcut. Olum adam kötü oynadı lan ne diyelim Mahmut mu diyelim. Bir oyuncu ne yapabilir diyenler olacaktır o bir oyuncu Podolski insan her zaman bir şey bekliyor sadece fener maçı anlamında söylemiyorum 1 maç iyi 1 maç kötü bu hiç sekmiyor anasını satıyım.

Benfica maçında gücünün kuvvetinin yerinde olduğunu gördük aslında. Bu maçta faullü sert oyun karşısında pek varlık gösterememesini çok anormal karşılamıyorum, ama çok yanlış zamanda çok kolay bi kaç top kaybetti.
Ligde çoğu takımın hücum planı sadece bu tarz top kayıpları üzerine. Başka planı olmayan takımlar bile var, 4 gün top oynasalar 0-0'a razılar. Bu detayı çakozlarsa süper olur.

Galatasaray baskılı ofansif futbolu oynar ise Podolski etkili olur.

Oyunu rakip sahasına yıkamaz isek ve Takım rakip kaleye ne kadar uzak oynar ise Podolski okadar kötü oynar. Çünkü Podolski daha çok Forvet ..orijinal hızlı ve uzun depar atabilen kanat oyuncudan ziyade.

Ofansif ve Yüksek Oyun: Poldi Rules
Kaleye Uzak Oyun: No Poldi No Party

Son düzenleme:
Ilk 30 dakika caner'i takip etmek zorunda kaldigi icin zorlandi dogal olarak.

Kendi oyunumuzu rakibe kabullendirmis olsaydik daha iyi bir podolski izlerdik bence.

Ilk yari takim olarak kötüydük cunku oyunu sogutmak icin cikmistik sahaya.

Forvet oynadığı maçı da gördük maç mı izlemiyor bu forum ahalisi anlamıyorum.Poldi kanat oynadığı sürece goller atar sıkıntı yok.Sadece bu maç onun maçı değildi.

malesef top tutamiyoruz önde, zaten yeteneksiz bir umut var, her topu rakibe yollayan bir bilal... sonra da kabak bunun kafasina patliyor yazik adamin.

Geri
Üst Alt