#11 Lukas Podolski

Rijkaard 4-3-3 den vazgecmeyecegim diye sacmasapan isler yapti. Yalniz Rijkaard gidip Hagi gelince bir aralar forvette Anil Dilaver oynuyordu ya saka gibi :D

Rijkaard 4-3-3 den vazgecmeyecegim diye sacmasapan isler yapti. Yalniz Rijkaard gidip Hagi gelince bir aralar forvette Anil Dilaver oynuyordu ya saka gibi :D
Deplasman da kritik bir golu vardi galiba antep deplasmani olabilir,aydin yilmaz gibi umutlanmistik kisa surdu

edit:konya deplasmanı da olabilir

Son düzenleme:
Polat doneminde bir tane on libero almayi akil edemedik halbuki iyi kadro kurulmustu ,potansiyelli adamlara da yazik oldu bam sayesinde

Rijkaard Biglia'yı istemişti alamadılar illa 10 numara sevdasına...

Elano'ya Misi'ye para vereceğimize Biglia bile tek başına toplardı orta sahayı.

misimovic demişken 2 çift laf etmeden duramıyacağım bok gibi topçuydu afedersin felix magathın sisteminde dönemlik parlayan bir topçuydu bizden sonraki kariyeride ortada, hagi bu sakızcıyı kovarak bize büyük katkı yapmıştır teşekkürler GİCA...

Podolski vs Trabzonspor.

Helal olsun Poldi.

Cb0i6YBUEAAbjuR.jpg

Polat doneminde bir tane on libero almayi akil edemedik halbuki iyi kadro kurulmustu ,potansiyelli adamlara da yazik oldu bam sayesinde

hücum anlamında muazzam kadroydu. aslında ön libero'da vardı ama euro 2008'de sakat sakat oynatılınca kendine gelemedi (m.topal)

aynı sekilde servet-emre güngör-balta gibi 2008'in bel kemikleride o turnuvada sakat sakat oynatılıp tekrar sakatlanmıstı.

euro 2008 bizden net 2 şampiyonlugu almıstır.

Burak için eleştiri yapanları Poldi konusunda göremiyorum

Oyun içi devamlılığı olmayan adamı niye destekliyorsunuz :D

Ben mesela geldiginden beri daha maca cikmadan o elestiriyi yapiyorum. Bos konusmayalim Aydin.

Burak in sorunu hem bu hem yeteneksizligi. Poldi ye giden top geri gelmiyor. Futbol zekasi yerinde.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ben mesela geldiginden beri daha maca cikmadan o elestiriyi yapiyorum. Bos konusmayalim Aydin.

Burak in sorunu hem bu hem yeteneksizligi. Poldi ye giden top geri gelmiyor. Futbol zekasi yerinde.

Hakancım sen Poldiyi bile istememişsin savunma hakkın yok senin

E senin yazdiklarindan dolayi istememistim.

Ama bir ilk sayfalari ac oku, CL icin kesinlikle istemem, vasat ligimizde her türlü istatistiksel anlamda katki saglar yazmisim. Oyun icinde kaybolur, ama birden gol atar yazmisim.

Bugünler ne gösteriyor bize? Tam yazdigim cikmiş iste.

Poldi anlık topçu

89 dk. görmezsin 1.dk'da gol atıp maç kazandıran topçu

E senin yazdiklarindan dolayi istememistim.

Ama bir ilk sayfalari ac oku, CL icin kesinlikle istemem, vasat ligimizde her türlü istatistiksel anlamda katki saglar yazmisim. Oyun icinde kaybolur, ama birden gol atar yazmisim.

Bugünler ne gösteriyor bize? Tam yazdigim cikmiş iste.

Ona birşey dediğim yok ki

Sen niye üstüne alındın genel olarak diyorum

E ilk günden beri bunu anlatiyoruz zaten. Ama geldiginde Almanya milli takiminda oynadi, kolay mi vsvs diye ezbere yorumlar yapildi.

Arada ki fark, iyi bir takimda oyun icerisinde de süreklilik saglayabilir, ama biz vasat takimiz.

Geri
Üst Alt