Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deplasman da kritik bir golu vardi galiba antep deplasmani olabilir,aydin yilmaz gibi umutlanmistik kisa surduRijkaard 4-3-3 den vazgecmeyecegim diye sacmasapan isler yapti. Yalniz Rijkaard gidip Hagi gelince bir aralar forvette Anil Dilaver oynuyordu ya saka gibi![]()
Polat doneminde bir tane on libero almayi akil edemedik halbuki iyi kadro kurulmustu ,potansiyelli adamlara da yazik oldu bam sayesinde
Bigliaya da cop diyenler vardi hey gidi gunlerRijkaard Biglia'yı istemişti alamadılar illa 10 numara sevdasına...
Elano'ya Misi'ye para vereceğimize Biglia bile tek başına toplardı orta sahayı.
Bigliaya da cop diyenler vardi hey gidi gunler
Deplasman da kritik bir golu vardi galiba antep deplasmani olabilir,aydin yilmaz gibi umutlanmistik kisa surdu
Deplasman da kritik bir golu vardi galiba antep deplasmani olabilir,aydin yilmaz gibi umutlanmistik kisa surdu
edit:konya deplasmanı da olabilir
Polat doneminde bir tane on libero almayi akil edemedik halbuki iyi kadro kurulmustu ,potansiyelli adamlara da yazik oldu bam sayesinde
Provakasyon vol 13131Burak için eleştiri yapanları Poldi konusunda göremiyorum
Oyun içi devamlılığı olmayan adamı niye destekliyorsunuz![]()
Ben mesela geldiginden beri daha maca cikmadan o elestiriyi yapiyorum. Bos konusmayalim Aydin.
Burak in sorunu hem bu hem yeteneksizligi. Poldi ye giden top geri gelmiyor. Futbol zekasi yerinde.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
E senin yazdiklarindan dolayi istememistim.
Ama bir ilk sayfalari ac oku, CL icin kesinlikle istemem, vasat ligimizde her türlü istatistiksel anlamda katki saglar yazmisim. Oyun icinde kaybolur, ama birden gol atar yazmisim.
Bugünler ne gösteriyor bize? Tam yazdigim cikmiş iste.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk