#11 Lukas Podolski

Kendisini en çok sevenlerden birisi olduğumu söyleyebilirim,ancak bir ara yedek kulübesini kameralar gösterince yüz ifadesini gördüm,nereden geldim buraya,keşke gelmeseydim diyordu resmen yüz ifadesi.
Ben de gördüm. Sistem yanliß isleyince Podolski de ise yaramiyor. Yoksa Orta saha olarak gomez den daha cok gol atardi bu sezon.

Bundada gereksiz solak siniri var,hiç sevmiyorum böyle elemanları

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk geldiğinde'de dedim kesinlikle bizim aradığımız kanat oyuncusu değil... Sadece şutu var başkada numarası yok teklif gelirse hemen satılmalı...

Sezon basinda cöp dedigimizde sallayanlari görelim bakalim? Hic'mi takip etmiyordunuz Avrupa Futbolunu?

He ona ragmen en son elestirilecek isimlerden. Vasat bir takimda maksimum performans sergiledi.

Podolski gibi oyuncular takim'i oynatmaz, oynayan takimda oynatilir.

Podolski hiç takıma uygun bir adam değildi.Bunun izahini defaatle yaptık zaten.

Ya bu herifin bekini kovalamayip ilerde yürümesi bi tek beni mi deli ediyor? (Bu maç özelinde konuşmuyorum)

Çayını içip sefasını sürdü. Kendi markasını tanıttı, arada oyun içi görünmeyip 1-2 gol salladı. Yollayın acilen takım ruhsuz , bu daha ruhsuz.

Gelmesini istememiştim keşke haklı çıkmasaydım. Postalayın, top sol ayağına oturacak da şut çekecekte gol olacak...

20-25 yaşındaki Poldy olsan zaten gelmezdin. O yüzden bizımla olmamalısın.

Sezon basinda cöp dedigimizde sallayanlari görelim bakalim? Hic'mi takip etmiyordunuz Avrupa Futbolunu?

He ona ragmen en son elestirilecek isimlerden. Vasat bir takimda maksimum performans sergiledi.

Podolski gibi oyuncular takim'i oynatmaz, oynayan takimda oynatilir.
sevgili hakan o sallayanlardan biri de bendim :) ama ben melo nun kaldığını elmander tarzı bir forvet alınacağını hesaba katarak poldi nin fayda sağlayacağını savundum bu sene sneijder de rezalet bir performans sergiledi muslerada ! ama bu durum bu futbolcuları çöp yapmaz hele braga gibi orta seviye bir takımın avrupanın boss una 4 attığı bir ligde :) dengetörle inanılmaz vakit kaybettik adam yönetime destek vermekten takımın eksiklerini görmedi hamle yapmadı koskoca Galatasaray Anadolu takımlarının aldığı forvetleri bile alamadı ! poldi gelsin diyenler yönetimin bu kadar beceriksiz olacağını motorsuz bir araba yapıp saatte 200 km hız yapılacağına inanacak kadar cahil olduklarını tahmin edemeyenlerdir ! transfer döneminde gomeze çöp dedik huntelaar a bile burun kıvırdık bu ama bu yaz transfer döneminde asla hiç bir taraftarın bu yönetimin palavra vaatlerine inanacağını sanmıyorum

kötü degildi bence

zaten pozisyon yaratamadik

dk 90lara geliyor

fbye şok 1 gol atabiliriz kabak çiçeği gibi açılmış fb

muslera uzun 1 top atıyor

podolski efendi topa koşup kafaya çıkmak yerine kjaerin topa vurmasını bikaç metre geriden seyrediyor

GEL DE BU ADAMIN ANASIYLA GÜREŞ YAPMA

Tekmeledigi fenerliler dışında bir halt yapmadı.
Teklif varsa bian önce satilsin

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yerine niasse alınsa hamza gene cahil olacaktı. podolski taraftar acısından iyi tercih.

taraftar herseyin en iyisini bilir.

Podolski iyi bir forvet, ama takimin bu oyununda forvetin yapacagi pek birsey yok.

0598482c782edbebc8cd542e6090ed65.png

Adam yapıştırdı yine golü alex adlı kepaz yedi golü

Geri
Üst Alt