Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
Bu taraftar umuta sabriye semihe yasine yıllarca katlanmıştır. Şu bk gibi takımda 10 gol atmış Podolskiyi gönderin siz. Herşeyi daha iyi bilirsiniz nede olsa.
hepsi gidecek hepsi, sen rahat ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu taraftar umuta sabriye semihe yasine yıllarca katlanmıştır. Şu bk gibi takımda 10 gol atmış Podolskiyi gönderin siz. Herşeyi daha iyi bilirsiniz nede olsa.
hepsi gidecek hepsi, sen rahat ol.
Aynen öyle,bu adamdan ve Burak gibi oyunculardan verim almak için komple hücum yapmak lazım.Bunları yazdıktan sonra ama demek istiyorum ve artık seçim yapmak zorundayız.Sene başında Burak-Snejder-Podolski-Selçuk gibi 4 tane mücadele etmeyen veya az mücade eden oyuncularımız vardı.Burak gitti ve kaldı 3.Bu 3 oyuncudan en az 1 tanesi daha yeni gelecek forvetin özelliğine göre gitmeli (bana kalsa 2 tanesi) Yıllarca orta saha-defns diyoruz ama savunma en önden başlar ve biz Burak-Sneijder-Podolskiden savunma bekliyoruz.Bize Elmander-Engin Baytar gibi oyuncuların üst versiyonu lazım.Podolski iyi bir forvet, ama takimin bu oyununda forvetin yapacagi pek birsey yok.
yerine niasse alınsa hamza gene cahil olacaktı. podolski taraftar acısından iyi tercih.
taraftar herseyin en iyisini bilir.
Aynen öyle,bu adamdan ve Burak gibi oyunculardan verim almak için komple hücum yapmak lazım.Bunları yazdıktan sonra ama demek istiyorum ve artık seçim yapmak zorundayız.Sene başında Burak-Snejder-Podolski-Selçuk gibi 4 tane mücadele etmeyen veya az mücade eden oyuncularımız vardı.Burak gitti ve kaldı 3.Bu 3 oyuncudan en az 1 tanesi daha yeni gelecek forvetin özelliğine göre gitmeli (bana kalsa 2 tanesi) Yıllarca orta saha-defns diyoruz ama savunma en önden başlar ve biz Burak-Sneijder-Podolskiden savunma bekliyoruz.Bize Elmander-Engin Baytar gibi oyuncuların üst versiyonu lazım.
Mesela Bruma orta sahaya çok yardımcı ama bu sefer de adamın skora katkısı neredeyse yılda 1-2 gol.Sneijder ve Selçuk kalacaksa 2 kanat ve forvet orta sahaya yardımcı olmalı.Bana kalsa Selçuku takımdan anında keserim.Yıllardır Ayhandan ne çektiysek şimdi Selçuktan çekiyoruz.Adam teması hissettiğinde kendini yere bırakıyor,bazen temas olmasa da vurulmuş gibi kendini atıyor.Bak,adamın defansı bile Enes gibiBabacim bizde Drogba bile bezdi zamaninda, ki bireysel anlamda en kral forvetlerin arasindadir Adam o yasina ragmen. Santrafor mevki, zaten takimin oynatacagi bir mevki. Yada ileride 3 tane Drogba gibi adamin olacak, kontra atakda 3 oyuncu ile bitireceksin hücümlarini. Hücumda oyuncular hep tek kaldigi icin, Podolski, yada daha önce Burak´da rakip icin kolay lokma kaliyorlar orada.
Dogru bir noktaya degindin. Kendi sahasindan, savunmamiza kadar, elini kollunu sallaya sallaya geliyor rakipler. Ofansif orta saha, ve forvetlerimiz rakibin önünde duramiyor. Bunu bugün kismen ilk yari yaptik, ikinci yari düstük yine fizik anlamda oyundan.
Hamza'nin cahil olmasi icin Niasse transferine gerek yok, zaten öyle oldugunu yeterince kanitladi.
Niasse demissin de, Donk'u isteyenleri ne yapacagiz o durum cok cok daha vahim. Hem de gözümüzün önünde oynayan adami istedi millet hemde dogru dürüst izlemeden.
Mesela Bruma orta sahaya çok yardımcı ama bu sefer de adamın skora katkısı neredeyse yılda 1-2 gol.Sneijder ve Selçuk kalacaksa 2 kanat ve forvet orta sahaya yardımcı olmalı.Bana kalsa Selçuku takımdan anında keserim.Yıllardır Ayhandan ne çektiysek şimdi Selçuktan çekiyoruz.Adam teması hissettiğinde kendini yere bırakıyor,bazen temas olmasa da vurulmuş gibi kendini atıyor.Bak,adamın defansı bile Enes gibi2si de rakibi kovalıyor gibi grülüyor ama yaptıkları sadece eskortluk
![]()
Ya reys ne zaman ft 4-4-2 sine döncez gerets 4-4-2 sine bile razıyım sneijderden ağır basıyor 4-4-2 benim için sen ne düşünüyosun???Sneijder ile oynadikca Galatasaray, sag kanadin etkili olabilmesi icin tek kisilik ordu tarzi bir adam olmasi gerekiyor orada. Bruma sadece bos alan kosulari ile ve orta sahaya yardimi ile etkili olabildi cünkü o geldigindeki tes kisilik ordu tarzindaki halinden uzakti. Sneijder´in cok fazla sola yaklasmasinda, sag kanat aksiyor, taktiksel olarak. Bu sag kanadi etkisizlestiriyor. Oraya Poldi gibi gole yakin forvet koyarsan, bu sefer o bos alan kosulari olmadigi cin, oyunsal anlamda spacing bulamayiz, ki bulamadik zaten bu sene...
Kanatlarda Yasin ve Bruma herseye ragmen iyi ikiliydi. Forvetde Niasse-Burak iyi götürürdü bu seneyi... Cok sacmaladik... Selcuk Inan mücadele gücü zayif bir takimda tutmanin manasi yok zaten.
Ya reys ne zaman ft 4-4-2 sine döncez gerets 4-4-2 sine bile razıyım sneijderden ağır basıyor 4-4-2 benim için sen ne düşünüyosun???
Azıcıkta sağa james milner solada feghuli tarzı kat eden kanat merkeze at has bi zenci arkadaşı ko yanına psg li motta yı of of of of noluyo lan hay mg bi saniye devamını yazmak için döncem reys...Remy ve Benteke hattinin hayalini kurup, islak bir sekilde uyaniyoruz sabahlari kardes.![]()
Eleştirenlere gerçekten gülüyorum. Bu sezonki tartışmasız en iyi adamımız. Çoğu maçta geriye düştükten sonra takım bu adam sayesinde reaksiyon verdi. Bugün de olmayan ofsayttan adamın golünü yediler. Şampiyonlar liginde zaten biraz varlık gösteren tek adamımızdı. Ya adama yarım pozisyon hazırla, pozisyon değil yarım pozisyon hazırlasan yine o topu içeriye sokuyor. Bugün verilmeyen golünde de açısı falan yoktu attı yine. He eski gücü yok çok koşmuyor, ekonomik kullanacaksın zaten çok koşsa biz de işi ne. Adamı idareli kullanacaksın hayvan gibi Finishing var adamda.