#11 Lukas Podolski

Gol atmasina sevindim, daha da iyi olacaktir.

Podolski kosmuyor nedense boyle sanki havali gibi oynuyor.Biraz kossa mucadele etse rakiplerin korkulu kanat oyuncusu iste ama Podolski tembellesmis.

Attığı gol kimseyi aldatmasın. Bu futbolunun çok ama çok üstüne koyması lazım.

Maç eksiği var daha iyi olucak tabi ama forvet oynatmayın şu adamı sol kanat işte adamı ayar etmeyin.

Bir kaç maç sonra coşacaktır. Gol ve asist olarak doğrudan katkısı olacaktır.

podolski kanatta olmaz kimse kendini kandırmasın. alınırken de söyledik ağır futbolcu
bu yaşta kanatta iş yapmaz, en iyi yeri 2. forvet oynamak.

koşmasını falan beklemeyin bence.

iyi transfer ama kanat için değil, bize 2 tane çalım atacak 0'a inebilecek hızlı dinamik kanat lazımdı.
podolski 2. forvet olur

Geçen sene İnter'de de bugün yaptığı top kayıplarını yapıyordu. Bugün yaptıkların birinin dönüşü penaltı diğer 3'e 1 chedjou'nun kestiği.

Adam takım oyuncusu yani Keita falan gibi topu alıp gitmesini pek beklemiyorum, iyi futbolcularla iyi oynayan birisi gibi geliyor bana ama etrafında az sayıda iyi oyuncu var

daha fazla cepheden şut denemesi lazım.Sneijder ile birlikte her maç 3-4 şut çekseler kesin gol atarız.

Ya arkadaş o vurduğu kafa topuna bakın bir de Burak ve Umut'un kafa toplarına bakın. Bu da futbolcu onlar da "futbolcu" ama aralarında dağlar kadar fark var.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Defans arkasına koşu yaptığın bir pozisyon'da Olcan dombilisi sana neden pas vermedi ben halen ordayım poldi..

Güzel kafa güzel gol.

Geri
Üst Alt