#11 Lukas Podolski

Podolski, Kuyt tarzı bir oyuncu. Birçok kritik maçta gol atar. Ama kimse yardırmasını, klas hareketler yapmasını beklemesin çünkü o tarz bir oyuncu değil.
Bu arada bu sezon en az 15 gol atar.

Takım hazır değilki Podolski hazır olsun, tempomuz çok düşüktü sanki futbolcuların ayaklarina kum çuvalı varmış gibiydi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tempo tutturamazsa daha çok top kaybeder rakibin içinden geçmeye çalışıyor

Geldiginde yazmistim, lig icin yeterli, CL'de pek birsey yapamaz. Iyi takimin varsa fayda görürsün, ekstra fark yaratacak isim degil ama takimin en iyilerinden, o net.

Köyt etkisi yaratır mı acaba. Kararsızım daha bu konuda.

Kondisyon olarak açığı var (tabi takımda kimin yok ki) ama bu adam azimli hırslı biri. Öbürleri tatil yaparken bu çalışıyordu tatil günlerinde.

Iş ahlakı işte, tipik disiplinli alman kafası. Takımı komple Alman,Hollandalı ve İskandinavlarla dolduracaksın aslında. Bunların mentaliteleri birbirine yakın.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

defansif olarak cok kotu, takim burak gibi savunma arkasina kosu yapacak bi forvet tipine aliskin oldugu icin de santrafor olarak etkisiz gorundu. podolski topla dripling yapar, tek pasla pozisyon yaratir, iyi sut ceker bundan fazlasini beklememek lazim oyun stili belli. cok faydali olacagini dusunuyorum ama geldiginde de soylemistim bu adami santrafor olarak dusunmeyin, sneijder zaten 9.5 numara gibi oynadigi icin ikinci forvet de olamaz. sol kanatta baslat mac icinde kanatlarda degismeli oynat iste. fantastik seyler denemeye gerek yok.

Bence bu adamin durumu cok degisir. Kendi geldiginde demisti bana zaman taniyin diye. Adam 2 yildir duzenli oynamiyor. Hirsli ve azimli biri. Mutlaka iyilesecektir.

Bir de degerlendirirken takimi baz almak lazim. Sneijder ve Muslera nin GS da belkide en kotu performanslariydi. Belli ki takim hic hazir degil.

En hazir olmayan da Hamza idi. Belli ki Podolskinin en son tek forvet olarak kac yil evvel oynadigini dahi bilmiyor sanirim dahi teknik direktorumuz!!

adamı resmen pivot santrafor yaptı dengeler kralı bu şekilde etkinliğini yok etti buna rağmen müthiş bir kafa golü attı aslan parçası !!!

Doğru düzgün kanat olsa ileri uçta gayet rahat oynar. Bizim kanatlar çizgiye inemiyorki. Bi Yasin var. O da dün etkisiz kaldı.

Podolski forvet oynadığında alış veriş yapacağı kanat oyuncuları olması lazım. Her tarafi eksik takımın. Nolacak bakalım.

Son düzenleme:
oyun icinde ağır kalıyor. kanatta yapamayacak gibi.

poldi sadece 4-4-2'de basarılı olur, yada 4-2-3-1'de tek santrafor. kanatta oynamak enerji ister, serilik ister, dedigim gibi ağır kalıyor.

Poldi kanat oynar ama ileride top tutan adam lazım. 70 metrede oynanan Burak'a doldur boşalt yapılan oyunda Poldi'nin kanat verimliliğinden yararlanamazsın. Forvet demiyorum bile 2. forvet olarak ancak oynar yine yanına top indirecek forvet lazım. Sneijder'de etkili değil tek anlaşabileceği isim ama oda kötü yinede 1-2 al ver yaptılar. Kalitelerini gösterdiler

Kondisyonu yetersiz ama kafa golüyle klasını gösterdi hemen,biraz zaman tanıyalım bakalım Poldi'ye.

Ben bu tur sirf milli takimda basarili olmus oyunculari hic sevmem...ileride bu taraftar bu adami karsisina alir demedi demeyin BOOKMARKD

Geri
Üst Alt