#11 Lukas Podolski

senin nasıl yarmolenko aşkın varsa benim de poldi aşkım var abi :) inan her maç büyük heyecanla poldi yi izliyorum bir türlü benim beklediğim oyunu oynayamadı :( bende aynı fikirdeyim zamana ihtiyacı var ama ben ş.ligi maçlarında gerçek poldiyi saha göreceğimize inanıyorum umarım yanılmam !!!

Yarmolenko ile benimki Dursun yuzunden platonik asktan ibaret Cevat!! Dursun babamiz "Siz ayri dunyalarin insanisiniz, davul bile dengi dengine" diyor !!!! :) ;)

3 aydır aynı fikri savunuyorum. Poldi serbest oynamalı. Golü koklayan ve hep doğru pozisyon alan biri ama bu adam çalım atamaz 1 e 1 rakiple bırakılmaz.

Podolski pozisyona sokulması gereken bir adam pozisyonu hazırlayacak adam değil.

iste bize lazim olan hem pozisyon hazirlayan hem skora katki eden bir adamdi (yarmolenko gibi mesela)

Birisi çıkıp Hamza'ya

bu adam sol kanattan başka yerde OYNAMAZ

bilgisini söylemeli

Podolski Sag kanatta oynattıkca Verim Alamıyacak Hala Bunu anlamadı Denyo Adamı Sneıjder Yakınlastırması Lazım Sneıjderle Poldi yan yana oynamalıki Verim Alasın Birini Anyaya Birini Konyaya Gönderiyo ADam Verim Almaya Calsııyor ..Sneıjder Forwet Arkası Sol tarafada At poldiyi Bak gör nasıl oynuyorlar ama bu adam da beyin olmadıgı için hala fantazi deniyor arkadas adamda ne fantazi varmıs ..Hanzolugunda bu kadarı yeter

Saçmasapan eleştriler başlamış.Podolskiyi 2006 dünya kupasından beri bilfiil takip ediyorum,Podolskiyi sağda oynatmayı düşünebilecek dünyadaki belki de tek adam şuan takımın başında.Podolskinin ikiye bir yapacağı belki de tek anlaşabileceği futbolcuyla arasında 50 metre mesafe var.Çünkü malum deha Podolskiyi sağda oynattığı gibi Sneijder'i sola çekerek ikisini de öldürüyor.Dribling üzerinden adam eksiltmez Podolski.pas üzerinden oyun zekasıyla hareket eder,pozisyonunun bu şekilde hazırlayıp etkili olur.Solda oynadığı zamanlarda etkili olması tesadüf mü?

Herkes asil mevkide oynamasi lazim.

Podolski sol kanatta, Sneijder #10'de, Umut'da yedekte.

Hamza bence Podolski'yi Rodriguez'in yerine Xelçuk'un yanına düşünüyor ama sert bir geçiş ile çok tepki alırım diye önce sağ kanattan başladı. Büyük deha futbol profesörü hamzaoğlu'nun büyük gayretleri ile yavaş yavaş Xelçuk'un yanına doğru kayacaktır ve böylece nihayet doğru yolu bulmuş olacağız...

Son düzenleme:
Sağda gizli forvet gibi oynatıyor hamzator. Dikkat edin hep içeri girmesini istedi. Mesela orta yapma şansı pek yoktu çünkü o kanatta pek buluşamadı toplarla

Bu adamı maçlarda son 30 dakika oyuna alıp hazır olana kadar direkt ilk 11 yazmamalı.
Yasin ile başlayıp 60 - 70 de oyuna almalı.

Formalar adil dağıtılmıyor.

Bu adam sağ kanat değil! Sol forvet ya da santrafor oynatırsan verim alırsın. Hamza'nın aklına uyup adamı eleştirmeyin burda!

belki de yönetim bunu yaz demistir

Gelmeden önce ne kadar vasat durumda oldugunu bir cok kez yazmistim foruma. Ayrica dogustan düz bir oyuncu zaten. Kanat oyuncusu hic olamaz benim gözümde. Ama her ne olursa olsun o günler yazdigim gibi Türkiye Liginde cok ama cok rahat oynar. Hamza ise adami sag kanat oynatiyor, sacmaliga gel.

CL icin pek faydali olacagini düsünmüyorum ama yaniltabilir tabi.

Forvette yeteneksiz Burak oynadığı sürece poldi den yüksek performans göremeyiz.

Poldi 'nin iş yapması için top tutan,güçlü, akıllı ve top indirebilen bir forvet ile oynaması lazım ki,
Seken topları gole çevirsin

Ben burak 'a rağmen bu sezon poldiden 10 gollük bir performans bekliyorum.

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

Geri
Üst Alt