#11 Lukas Podolski

Fiziki durumu hala çok kötü.Bir topa vurmaya giderken güçsüzlükten yere düştü.Kazık filan değil bence.Birde sağ kanat oynaması başta hata zaten.Biraz daha güçlensin bence çok daha iyi oynar.Sneijderde berbat durumda şuan.Oda kilolu ve hala atamadı.

Adamın kaç aydır oynamadığı biliniyordu. Alınırken de çok söyledik. Yine de Hamza'nın müsaade ettiği kadar çabalıyor işte..

3-4 hafta daha zamana ihtiyacı var ve tabiki sol kanatta oynamaya. Ben anlamıyorum Sneijderi sola, Podolski'yi sağa çekme sevdasını...

adam ancak forvetin arkasinda iyi isler cikarir kanat manat oyniyamiyor kendisi de hazir olmadigi icin suan elimizde patlamis durumda , gercek kanat almak istiyorduysak dzsudzsak Bursaspora belki daha ucuz bir para ile gelmistir onu almamiz gerekliydi.

2 senedir kötü daha zamana ihtiyaci var diyenler 3. seneye girecegiz böyle diye diye

Acik ve net 10 Podolski < Dzsudzsak ah be niye almadilar bu adami

Son düzenleme:
Bazı oyuncular vardır sistemini oturtmadığın sürece uyum sağlayamaz yıllarca biz bu nedenle oyuncuları kaybedip durduk harcadık. Son dönemde düzelmişti şimdi tekrar kaybetmeye başladık. Defalarca söyledim önde top tutan forvet olmadığı sürece Poldi iş yapmaz. Hala adama sövüp sayanlar var.

Podolski'yi biraz araştırınca ne zaman başarılı olduğunu ne zaman çöktüğünü anlamak zor değil. Eğer böyle bir adam alıyorsan sistemini ona göre kuracaksın, kuramıyorsan almayacaksın. Arsenal'de başarılı olduğu zamanlar Giroud vardı önde. Köln de yıldızlaşırken Novakovic gibi 1.92'lik pivot santrafor vardı önünde. Bayern'de iyi oynadığı dönemlerde önündeya Klose vardı ya Toni vardı. İleride uzun top tutan fizikli bir forvet olacak soluna veya arkasına Podolski'yi koyacaksın hele soluna Podolski arkasına Sneijder'i koy bak bakalım neler oluyor

Drogba döneminde olsaydı bu adam o zaman baksaydınız etkili oluyor muydu olmuyor muydu. Ya da Gomez alınsaydı. Burak ileride hiçbir halt yapmıyor. Topu kaptığımız da ileriye koşan adamlar daha yolun yarısında Burak topu kaptırdığı için geri dönmek zorunda kalıyor buna kondisyon mu dayanır? Bir de bu adamın kondisyonu eksik geçen sezon nerdeyse hiç oynamadı.

Araştırmadan yapacağın transfer bu kadar olur.

Son düzenleme:
oynadıgı ilk macta kosmuyo etkisiz dedim diye linç ediliyordum forumda. o zamanlar herkes ismine güveniyordu . poldi köln dısında hiçbir kulüpte tutturamadı.boş transfer oldugu belliydi. elimizde patlayacak. bela olacak.

Biraz sert gelmiyonuz mu. Suan ilk11 icin yeterli degil ama hamza mahlukati adami yedege cekmiyor israrlar. Oynat iste bir sure sinana sans var

oynadıgı ilk macta kosmuyo etkisiz dedim diye linç ediliyordum forumda. o zamanlar herkes ismine güveniyordu . poldi köln dısında hiçbir kulüpte tutturamadı.boş transfer oldugu belliydi. elimizde patlayacak. bela olacak.
Aynen Poldiyi kötüledigim icin beni Fenerli yapan arkadaslar vardi

Adam mevkisinde oynatılmıyor resmen sol açık gibi oynatılıyor ona rağmen takımın forvetinden 3 kat daha fazla pozisyona giriyor...
Henüz hazır değil ama yerinde oynatılsa çok daha başarılı olur..

Hemen BITIK ilan etmeyelim. 4-5 maç oynasin ondan sonar degerlendirme yapalim.

Podolski yi sağda oynatanlar utansın bu adamı ceza sahası içerisinde topla buluşturacaksın normal bir podolskinin son vuruşları çok iyidir bu yüzden forvet oynar bu adam ya 4-3-1-2 oynarsın yada burak denen kazmayı kenara alırsın kanatları da Yasin-Jose yada Yasin-Sinan başka türlü poldi den verim alamayız çalım yeteneği ve sürati yok sadece şut ve fizik gücü var bu da tek forvet oynaması için yeterli...

Podolski yi sağda oynatanlar utansın bu adamı ceza sahası içerisinde topla buluşturacaksın normal bir podolskinin son vuruşları çok iyidir bu yüzden forvet oynar bu adam ya 4-3-1-2 oynarsın yada burak denen kazmayı kenara alırsın kanatları da Yasin-Jose yada Yasin-Sinan başka türlü poldi den verim alamayız çalım yeteneği ve sürati yok sadece şut ve fizik gücü var bu da tek forvet oynaması için yeterli...
Dün 2 kere tertemiz buluştu. Normal bir Podoslki dün bulduğu o iki pozisyonun on katı zor pozisyonlarda gol yapabilen bir oyuncudur. Podolski dün o iki pozisyonun birini dışarıya attı diğerinde de topa değemeden dengesini kaybedip yere kapaklandı. Podolksi eski Podolski değil. Oynadığı mevki ile alakası yok. Arsenal ile bize karşı oynayan Podoslki'nin çeyreği bile değil bu gelen Podolski...

Dün 2 kere tertemiz buluştu. Normal bir Podoslki dün bulduğu o iki pozisyonun on katı zor pozisyonlarda gol yapabilen bir oyuncudur. Podolski dün o iki pozisyonun birini dışarıya attı diğerinde de topa değemeden dengesini kaybedip yere kapaklandı. Podolksi eski Podolski değil. Oynadığı mevki ile alakası yok. Arsenal ile bize karşı oynayan Podoslki'nin çeyreği bile değil bu gelen Podolski...
Diyorum yaa NORMAL bir podolski şutları iyidir ve fiziği güçlüdür bence kondisyon eksikliği var hazır değil maç eksiği olduğu çok belli yavaş yavaş kendini bulacaktır fakat sağa hapsedilirse kendisini asla bulamayacaktır bu yüzden ırkçı , yerli sevdalısı futbolu gram bilmeyen dengetör acilen ama acilen istifa etmelidir yada teneke bağlanıp gönderilmeli yoksa yazık olacak koca sezona... Ulan adam BALTA dan Orta saha yaratmaya çalışıyor soyadı BALTA olan adamdan ne bekleyeceksin adı üstünde BALTA önce bir BALTA'ya SAP olsun...

Hamza'nın kampına katılması kendisi için büyük şanssızlık oldu. Elinin değdiğini köreltiyor gudubet Hamza.

İnter'de de böyleydi. Alınırken pek istemedim ama yine de iş yapabilir diye düşünmüştüm.
Bize sağ kanat lazımken geçen sene tek işleyen yerimiz olan sola adam almak da ancak Hamza'dan beklenirdi. Şu an Poldi için Yasin'i kesmeye gerek yok.

Geri
Üst Alt