#11 Lukas Podolski

Keske anlasma yapsaydikta sezon basi kampını Arsenal ile yapipta gelseydi. Ayakta duramıyor adam su anda.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımda ayakta duran bir adam göstersene bana selçuk burak mafyası hamzaya antrenman yaptırma diyor hamza antrenman yaptırıyor bütün maçları seyret ilk yarı ve ikinci yarının 15'er dakkasından sonra takım sahada yok ve rakip takım baskı kuruyor bu süper ligdede böyle takım antrenman yapmıyor ve başta hoca yok bir çete tarafından yönetiliyor ve birde her biri birbirinden kalitesiz.

Geldiğinde bile söyledim geçen sene rezil İnter'de bile oynayamamış bir oyuncu. Geçen sene Arsenal'de 32 maça çıkmış Flamini'yi beğenmeyenler Podolski'yi süperstar yaptı.

Bruma ve Amrabat kalsaydı çok daha iyi olurdu. En azından dripling yapan,takımı ileri taşıyan oyuncular. Podolski'nin tek yaptığı şut.

Toparlayabilir mi? Zor ama umarım toparlar.

bazı insanlar nasıl hayatta kalıyor şaşırıyorum.. olayların gelişimine bakalım..

- podolski takımın genelinden çok da kötü oynamadığı bir maçta talihsiz bir şekilde kayıp düşer..

- rezaletin gerçek mimarı hanzo ayağına gelen fırsatı tepmez ve sanki her bokun sorumlusu imiş gibi podolski'yi oyundan çıkarır..

- hanzo aklınca kendini sıyırmış ve günah keçisini bulmuştur..

- kendine taraftar diyen bazı az gelişmiş ve manipüle edilmeye açık varlıklar bu tongaya düşer ve podolski'ye sallamaya başlarlar..

hakan balta'nın ön libero başladığı, en formda adam yasin'in kulübeye çekildiği, 3 oyuncu değişikliğinin taktiksel hamle yapmak için kullanılması yerine başta çıkarılan kepaze kadroyu toparlamak için heba edildiği ortamda; "podolski tukaka"..

siz futbol izlemeyin arkadaş.. gidin masa tenisine falan sarın..

(daha 3 gün önce burak'ın bütün saçmalıklarına rağmen topu köşeye çivileyip 1 puanı kurtardı bu herif.. sizin izleyeceğiniz futbola da, yapacağınız yoruma da..)

Son düzenleme:
Büyük hayal kırıklığı yasin harcaniyor
En büyük özelliği nide kullanamiyor

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bazı insanlar nasıl hayatta kalıyor şaşırıyorum.. olayların gelişimine bakalım..

- podolski takımın genelinden çok da kötü oynamadığı bir maçta talihsiz bir şekilde kayıp düşer..

- rezaletin gerçek mimarı hanzo ayağına gelen fırsatı tepmez ve sanki her bokun sorumlusu imiş gibi podolski'yi oyundan çıkarır..

- kendine taraftar diyen bazı az gelişmiş ve manipüle edilmeye açık varlıklar bu tongaya düşer ve podolski'ye sallamaya başlarlar..

hakan balta'nın ön libero başladığı, en formda adam yasin'in kulübeye çekildiği, 3 oyuncu değişikliğinin taktiksel hamle yapmak için kullanılması yerine başta çıkarılan kepaze kadroyu toparlamak için heba edildiği ortamda; "podolski tukaka"..

(daha 3 gün önce burak'ın bütün saçmalıklarına rağmen topu köşeye çivileyip 1 puanı kurtardı bu herif.. sizin izleyeceğiniz futbola da, yapacağınız yoruma da..)
Oyunda hiç yok basit top kayıpları saçma sapan fauuleri bu maç için rezildi. Acil toparlamali yoksa yakındır kizaga çekilmesi

Geldiğinde bile söyledim geçen sene rezil İnter'de bile oynayamamış bir oyuncu. Geçen sene Arsenal'de 32 maça çıkmış Flamini'yi beğenmeyenler Podolski'yi süperstar yaptı.

Bruma ve Amrabat kalsaydı çok daha iyi olurdu. En azından dripling yapan,takımı ileri taşıyan oyuncular. Podolski'nin tek yaptığı şut.

Toparlayabilir mi? Zor ama umarım toparlar.
Fizik gücü yerinde bir podolski neler yapar neler
Su durumda çok kötü maalesef

hocam yerden göğe haklısın !! ancak poldi bize bu tarz telafisi olmayan maçlarda lazım atletico bulduğu pozisyonu affetmedi !! burakın hanzonun zaten takımı sabote ettiği çok belli o konuda kimse bir şey diyemez !! ben poldi hayranıyım adam gelsin diye bu forumda kendimi yırttım poldiyi istemeyenlerle ben tartıştım !! ancak poldiyi seviyorum diye hatalarını söylememek te olmaz !! poldi zaten asla çalım atıp tribünleri ayağa kaldıran bir oyuncu olmamıştır ancak takım için savaşır soldan ceza sahasına iner ,soldan inter hazırlık maçındaki gibi öldürücü pas atar ve dünkü denayerin verdiği pası yüzde 90 kaleye asardı gerçek poldi !!! poldi alınsın diye yırtınmamın asıl sebebi yönetimin en kötü elmander tarzında bir adam alacağını düşünmüştüm rakip savunmayı bu yeni pivot santrafor dağıtırken şino ve poldinin rahat pozisyonlar bulup ceza alanı içi ve dışından bol şut çekme imkanı bulacağını hayal etmiştim !! ama tarihimizin en dandik yönetiminin başa geldiğini ve dengetörün 3 kupayla adeta kafayı sıyırdığını hesaba katmamıştım !! zaten sadece poldi değil tüm takım tamamen dökülüyor bunda asıl sebeb kesinlikle yönetim ve denge manyağı dır !!!

Fizik gücü yerinde bir podolski neler yapar neler
Su durumda çok kötü maalesef

Köln dışında hiç bir takımda başarılı olamadı bu adam. Podolski yerine aynı takımdan Campbell alınsaydı hem genç,hem eksik bölgemiz Sağ kanat ve hemde ihtiyacımız olan tipte bir oyuncuydu.

Podolski'nin driplingi,adam geçmesi vs. yok. En büyük özelliği şut ve bu konuda en iyi 10-15 oyuncudan biri.

Sneijder'de zaten bu özellikler var. Campbell veya Lestienne her ikisi de bu takıma seviye atlatırdı.

Köln dışında hiç bir takımda başarılı olamadı bu adam. Podolski yerine aynı takımdan Campbell alınsaydı hem genç,hem eksik bölgemiz Sağ kanat ve hemde ihtiyacımız olan tipte bir oyuncuydu.

Podolski'nin driplingi,adam geçmesi vs. yok. En büyük özelliği şut ve bu konuda en iyi 10-15 oyuncudan biri.

Sneijder'de zaten bu özellikler var. Campbell veya Lestienne her ikisi de bu takıma seviye atlatırdı.
Özelliğine göre oyuncu alacaksın takımına uyacak adamı
Podolski kimseye kanitlayacak bir durumu yok
Podolskinin adam geçenini zaten bizde oynatmazlar, adamı köpeğin poposuna sokmaya gerek yok
Koşu yolu pas oyununda çok iş yapar Podolski, bizdeki handikap top taşıyan oyuncu olmayışı
Adam bazen stoperlerin önüne geliyor

Özelliğine göre oyuncu alacaksın takımına uyacak adamı
Podolski kimseye kanitlayacak bir durumu yok
Podolskinin adam geçenini zaten bizde oynatmazlar, adamı köpeğin poposuna sokmaya gerek yok
Koşu yolu pas oyununda çok iş yapar Podolski, bizdeki handikap top taşıyan oyuncu olmayışı
Adam bazen stoperlerin önüne geliyor

Yasin bile ne kadar fark yarattı. Poldi tabiki kötü değil ama yanlış transfer. Sırf yıldız alacağım diye alınmış boş transfer. Sağ kanada ihtiyaç varken sen sola adam alıyorsun. Yetmiyor gidiyorsun hiç ihtiyacımız olmayan tipte adam alıyorsun.

hocam yerden göğe haklısın !! ancak poldi bize bu tarz telafisi olmayan maçlarda lazım atletico bulduğu pozisyonu affetmedi !! burakın hanzonun zaten takımı sabote ettiği çok belli o konuda kimse bir şey diyemez !! ben poldi hayranıyım adam gelsin diye bu forumda kendimi yırttım poldiyi istemeyenlerle ben tartıştım !! ancak poldiyi seviyorum diye hatalarını söylememek te olmaz !! poldi zaten asla çalım atıp tribünleri ayağa kaldıran bir oyuncu olmamıştır ancak takım için savaşır soldan ceza sahasına iner ,soldan inter hazırlık maçındaki gibi öldürücü pas atar ve dünkü denayerin verdiği pası yüzde 90 kaleye asardı gerçek poldi !!! poldi alınsın diye yırtınmamın asıl sebebi yönetimin en kötü elmander tarzında bir adam alacağını düşünmüştüm rakip savunmayı bu yeni pivot santrafor dağıtırken şino ve poldinin rahat pozisyonlar bulup ceza alanı içi ve dışından bol şut çekme imkanı bulacağını hayal etmiştim !! ama tarihimizin en dandik yönetiminin başa geldiğini ve dengetörün 3 kupayla adeta kafayı sıyırdığını hesaba katmamıştım !! zaten sadece poldi değil tüm takım tamamen dökülüyor bunda asıl sebeb kesinlikle yönetim ve denge manyağı dır !!!

podolski'den ben de dün çok memnun değildim hocam ama gerçekten dünkü hamza rezaletinden sonra podolski'ye laf söylemek içimden gelmiyor..

düştüğü pozisyonda ben de çıldırdım ama bizim problemimiz podolski değil.. biz asıl sorunları çözelim.. poldi nasılsa hallolur.. hallolmasa da en fazla kenarda oturur.. 20 milyon euro vermedik sonuçta..

dursun ve hamza'nın gitmesi için bir eylem planı yapılmalı.. taraftar beyefendilerin keyfi gelsin de istifa etsinler diye bekleyemez..

ya herşey bir yana daha önce hayatımda "transfer istemeyen" bir hocayı hiç görmemiştim.. yönetim borozanı hattori hanzo bir ilk oldu..

ulan sana ne finansal fair play'den, şundan, bundan.. listeni ver, ben bunları istedim de, kenara çekil.. yönetimin sözcüsü müsün sen yahu..

Şimdilik Burak olduğu için yanlış yerlerde toplu buluştuğunu düşündüğüm için etkisiz kaldığını düşünüyorum.

devre arasi shutlanmali be more like it

Başından beri böyle olacağı belliydi yıldız diye yutturdular zannediyorlar. Akıllı Galatasaray taraftarı bunun bize gelmeden önce ne durumda olduğunu biliyordu.

ben size birsey diyeyimmi arsenal ve podolski bizi ZARGANA gibi avlamistir.........

önce burak ve umutu sutlayalim sonra bakariz

Geri
Üst Alt