#11 Lukas Podolski

bu adam hiç bir zaman delici kanat olmadı, sol uçta daha çok forvete yakın oynadığında başarılı oluyorduki bu 3-4 yıl önce idi,şimdi tempo iyice düşmüş ve adım atamıyor yaş olmuş 30 , 3 yıl söğüşleyecek bizi,ne diyeyim ..

Geldigi gun, transferlerin devami gelmezse kendisinden birsey beklemedigimi soylemistim. Tek basina bir sey yapamaz cunku.

Ama dursun-hamza-cuneyt icin poldi bir messi transferidir, caplari bu. Birde farkinda degiller capsiz olduklarini ya da taraftari gerizekali saniyorlar.

Elmander in ilk sezonundaki oyununu bekliyordum ama yanılmışım.

herkes hayalkırıklığına uğradı. ama açılır diye ümit ediyorum. alışamadı sanki hala. ya da maksimum adamın elinden gelen bu

Ilk geldigi hafta bisikletle otobusun onunde giderken biri bi laf etseydi çarmıha gerilirdi.

Beklentimin aksine kötü gidiyor şimdilik ama bekleyip görmek lazım, ben Elmander ve FB'deki Kuyt etkisi yapacağını düşünmüştüm ama bu gidişle zor gibi. Takımın da yetersiz olmasının etkisi vardır tabi.

Adam bitmis kimze ondan artik birsey beklemesin. Saten iyi olsaydi interde kalirdi. Adam gecen sene kadroya bile giremiyordu bazi maclar.
Mancinide uyanik bize cöpleri gönderip meloyu ve tellesi aliyor.
Bari insan guarin yada nagatomoyo verir.

Ayakta duracak hali yok malesef. Ha Burak ve Umuttan yine iyidir , ama gercekten fizik, kondisyon calismasi yaptirilmasi lazim buna.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Aslında santrafor olarak etkili olur düşüncesindeyim. Burak'tan sonra Murat 131'den BMW M3 etkisi yaratır....

Kanatlarda Sinan Gümüş ve Yasin çok iyi besler Poldi'yi.

Ben ümitliyim Poldi'den, Sneijder geldiğindede aynı sözleri duymuştum ben bu forumda

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazı oyuncular vardır sistemini oturtmadığın sürece uyum sağlayamaz yıllarca biz bu nedenle oyuncuları kaybedip durduk harcadık. Son dönemde düzelmişti şimdi tekrar kaybetmeye başladık. Defalarca söyledim önde top tutan forvet olmadığı sürece Poldi iş yapmaz. Hala adama sövüp sayanlar var.

Podolski'yi biraz araştırınca ne zaman başarılı olduğunu ne zaman çöktüğünü anlamak zor değil. Eğer böyle bir adam alıyorsan sistemini ona göre kuracaksın, kuramıyorsan almayacaksın. Arsenal'de başarılı olduğu zamanlar Giroud vardı önde. Köln de yıldızlaşırken Novakovic gibi 1.92'lik pivot santrafor vardı önünde. Bayern'de iyi oynadığı dönemlerde önündeya Klose vardı ya Toni vardı. İleride uzun top tutan fizikli bir forvet olacak soluna veya arkasına Podolski'yi koyacaksın hele soluna Podolski arkasına Sneijder'i koy bak bakalım neler oluyor

Drogba döneminde olsaydı bu adam o zaman baksaydınız etkili oluyor muydu olmuyor muydu. Ya da Gomez alınsaydı. Burak ileride hiçbir halt yapmıyor. Topu kaptığımız da ileriye koşan adamlar daha yolun yarısında Burak topu kaptırdığı için geri dönmek zorunda kalıyor buna kondisyon mu dayanır? Bir de bu adamın kondisyonu eksik geçen sezon nerdeyse hiç oynamadı.

Araştırmadan yapacağın transfer bu kadar olur.
Güray teknik taktiki geç haklısın belki ama adamın topa vurcak hali kalmamış yahu topa takılıp düşmeler filan gerçek poldinin onları tavana asması lazımdı

Hamza'nin sirf Terim'e yaranmak icin yaptigi yanlis bir transfer. Podolski tabiki cok kaliteli bir oyuncu ama Yasin gecen sene o bolgede zaten gayet basarilydi. Bizim santrafora ihtiyacimiz varken, parayi Podolski'ye yatiriyorsan sonra paramiz yok diye aglamayacaksin.

Son maçtaki hali bana ilyas salmanın filmini hatırlattı. Bu haliyle 11 oynaması futbola ihanet olur, fizik olarak bitik durumda yinede 1-2 ay sonra görmek lazım.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Görüşülürken de söyledik asla bu takımın kanat futbolcusu olamaz, bize hızlı çalım atan bir adam lazım, ancak 2. Forvet oynar

fizik olarak berbat da bu sorunu bizdeyken düzelmez
hamza yabancilarin üstünde durmuyor yoksa gecen sezon pandevi her sekilde hazirlardi
poldi de öyle olacaktir
hamza anca mactan sonra kötüler onu

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Kötü oynadığını asla düşünmüyorum. Tam hazır değil ama sol kanat veya forvet oynatılırsa rahat 15'e yakın gol atacak bir adam Podolski.. Hamza her maç sağ kanat başlatıp hem maça ısınmasını engelliyor, hem de takımın oyununu bozuyor.. Podolski'yi 15 maç üst üste sağ açık oynat yine etkili olamaz, tarzı uygun değil çünkü.. Podolski'yi tanıdığı konusunda bile şüpheliyim Hamza'nın ben...

Geri
Üst Alt