#11 Lukas Podolski

karıköyde de etkisiz kalırsa en ağır eleştirimi yapacağım şu an çok sinirliyim ve şoktayım poldiye karşı !!! fener maçına kadar yine de bekleyeceğim !!!

hic bosuna bekleme bundan bi cacik olmaz bosuna sinanin önüne gecilmis oluyor.

acaba diyorum dublörünü mü yolladı önden gelsin diye?
bu kadar rezalet olamaz!
hem bu hemde rvp gerçekten tatile gelmişler Türkiye'ye...
sinan oynasın daha faydalı olacaktır.

Hey yavrum hey Sneijder ilk geldiğindeki yorumları hatırlıyorum da Podolski için yapılan bu yorumlara hiç şaşırmıyorum.. Adamı her maç ısrarla yanlış pozisyonlarda oynatılıyor, sonra suç Podolski de oluyor.. Medyada da başladılar, güya Podolski Sneijder'i bozuyormuş ! Aklıma Sneijder ilk geldiğinde Selçuk'un performansını düşürüyor diyenler geldi !! O zaman Drogba'ya bir şey diyemedikleri için Wesley'e sallıyorlardı şimdi de Wesley'e birşey diyecek cesaretleri olmadığı için Podolski'yi kötülüyorlar.. Ama bir kişi de çıkıp neden Wesley Sneijder sol açık, Lukas Podolski forvet arkası oynuyor bu takımda diye sormuyor !!

burak olmadığı zaman umarım en önde muhteşem bir performans göstererek affettirir kendini ben inanıyorum poldiye.

bu adamin boyle umursamaz tembel bi herif oldugunu anlatmaya calistik onceden ama iste ismi guzel ya

Panzer de fizik olur poldi fiziksel olarak bu halde 2 tane Attı. Adam daha 30 3-4 ay sonra toparlandığında ciddi katkı yapabilir, yinede konop gibi bir genci alsaydık bedavaya çok daha iyiydi.

kanat oynatmaga calisarak kendimizi uzmeyelim - derim

Panzer de fizik olur poldi fiziksel olarak bu halde 2 tane Attı. Adam daha 30 3-4 ay sonra toparlandığında ciddi katkı yapabilir, yinede konop gibi bir genci alsaydık bedavaya çok daha iyiydi.

Knoop delimi şey yaptıda bize geliyo hocam para versekte gelmez kariyerim için ispanyaya gidicem dedi gitti podolski bana görede kendini toparlar ama takım oyun oynamıyo Allaha emanet gidiyoruz kimin nerde oynadığı bile belli değil.

Hey yavrum hey Sneijder ilk geldiğindeki yorumları hatırlıyorum da Podolski için yapılan bu yorumlara hiç şaşırmıyorum.. Adamı her maç ısrarla yanlış pozisyonlarda oynatılıyor, sonra suç Podolski de oluyor.. Medyada da başladılar, güya Podolski Sneijder'i bozuyormuş ! Aklıma Sneijder ilk geldiğinde Selçuk'un performansını düşürüyor diyenler geldi !! O zaman Drogba'ya bir şey diyemedikleri için Wesley'e sallıyorlardı şimdi de Wesley'e birşey diyecek cesaretleri olmadığı için Podolski'yi kötülüyorlar.. Ama bir kişi de çıkıp neden Wesley Sneijder sol açık, Lukas Podolski forvet arkası oynuyor bu takımda diye sormuyor !!
Zaten Sneijder'i eleştiriden kurtaran juventus ve fener maçıydı o zamanlarda sneijderi eleştiriyordu bu forum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

twitter ve instagram da takipçi kasmaya gelmiş

Nasıl ki Sneijder Terim gidip Mancini gidince kendini buldu, pozisyonunu buldu ve takımı sırtladı; inşallah Podolski de Dengeoğlu'nun kovulmasıyla kendine gelecektir.

Sneijder ilk sezonu hazır olmadığını herkes biliyordu. Wesley çünkü 4-5 ay maç yapmamıştı ve buna rağmen o sene fena değildi.

Podolski burada kamp geçirdi ve hala hazır değilse suç ondadır. Sivas maçında 60 dakika forvet oynamıştı ve o maçta bile etkisizdi.

Sorun yanlış pozisyon veya hazır olmaması değil bitik olması. RvP için ne diyorsam aynısı Podolski içinde geçerli bitik durumda.

Toparlanmasını zor görsem de çok isterim çünkü zaten kadro yetersiz üstüne 3M maaş verilen oyuncu böyle oynarsa iyice biteriz.

şimdiye kadar eleştirilecek 1 tane maçı var o da atletico maçıdır onun dışında podolskinin nasıl bir oyuncu olduğunu bilenler zaten nasıl performans vereceğini de az çok tahmin etmişlerdir geldiği ilk günde

artistlik felan yapma poldi adam akilli top oynamisligin yok suan takimdaki diger cöplerden farkin yok onun icin bos yere trip atma

Podolski'ye güvenim tam daha iyi olacak adamın ölü hali 2 gol attı ligde

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt