#11 Lukas Podolski

Herif oynamadan 3 gol attı ligde
biraz kendine gelse neler olur

Geldiginde demistim bu adamin ölüsü 10 gol bulur bu ligde diye, mübarek yüzümüzü kara cikarmiyor :D

Bence direk forvet de oynamali bu adam. Sag kanat fantazisinden derhal vazgecmeli hain Hamza.

En iyi maçını oynadı.Forvette oynatılsa performansı daha da artacak.

Son düzenleme:
Geldiğinden beri oynadığı en iyi maçı. Canavar gibiydi resmen. Çok diri ve istekli göründü. Hep böyle oynasa canımız feda. Her ne olursa olsun Podolski büyük oyuncu ve daha çok maç kazandıracak. Yeter ki en ufak hatasında yuhlamayalım adamı.

beğenmediğimiz hali bile 3 gol poldi skorer adam bu ligde rahat 20yi bulur toparlanırsa

En iyi maçıydı aynen devam forvette daha iyi işle yapabilir.

Umut yerine koy forvete iste. Bu sezon attigi iki kafa golünü Umut ve Burak acaba kacinci denemede atardi merak ediyorum.

İlk 45 dakika maçın en iyisiydi. İkinci yarı Rodriguez daha iyiydi.

Fizik gücünü 90 dakikaya çıkartabilirse bizim bitik ligde her türlü iş yapar. Avrupa soru işareti.

Bugün daha iyi anladım bu adam forvet. Kanat oyuncusu; Hızlı,Adam geçen,defansa yardım edecek,tempolu biri olmalı.

Podolski de bunlar yok. Bitiricilik,kafa topu,fizik vs. tam bir forvet.

Ayrıca; Poldi'nin kanatta oynaması Yasin'in ters kanat oynamasına sebeb oluyor.

Bugün daha iyi anladım bu adam forvet. Kanat oyuncusu; Hızlı,Adam geçen,defansa yardım edecek,tempolu biri olmalı.

Podolski de bunlar yok. Bitiricilik,kafa topu,fizik vs. tam bir forvet.

Ayrıca; Poldi'nin kanatta oynaması Yasin'in ters kanat oynamasına sebeb oluyor.

O dediğin tür kanat zaten takımda yok ki.Ama poldi forvet olsa bencede daha yararlı olur ama bu seferde umutu kanata çeker.

Bu adamdan kanat olmaz ya.

Koyacaksin forvete geleni atacak.

Ama o zaman da 3 kupali umuta ayip olur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yasin,Sinan ve Olcan üst seviye olmasa da bu tanıma uyuyor. Podolski ya forvet arkası ya da forvet olmalı.

Sinanı oynatmıyo bile hoca yasinde değişik işler yapıyo bu sene bi türlü kendine gelemedi olcan mı hahahaha poldi forvet sinan yasin kanatlar olmalı bencede ama umutu kesmiyo bu hamza sıkıntı orda zaten.

Sinan Yasin kanat, Poldi'de forvet olarak oynamali.

Hucum hatti (Almanci) DEUTSCH

Geri
Üst Alt