#11 Lukas Podolski

Bu sezon ilk defa 3 sene önce ki Podolski gibi top sürüp Sneijder-Umut üzerinden pası çıkardı.

Bunu her zaman yapabilen bir adam Podolski, 2 senedir kaçak oynuyordu hem Arsenal hem de Inter'de.

Lig o kadar yavaş oynanıyor ki Podolski her türlü iş yapar, yapıyor.

CL için hala yetmez bu oyunu. O boşluğu bulduğunda attığı kuvvetli deparın üzerine koyması lazım. O kapasitesi var.

Sneijder ile cok üst düzey sut teknigine sahip bir oyuncu vardi, simdi Podolski ile iki oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=oB_eSNmN9RM

Hem bir gol atti, hemde bir gol hazirladi... Aslinda tam olarak 4-4-1-1´in yardimci forveti... Elmander ile müthis ikili olurdu...

Burakla Umutla falan hic ugrasmaya gerek yok, direk bu adam oynasin en ucta. Burak ile Umutu üst üste koyup 2 ile carpsan yine de bu adamin vurdugu kafa toplarini vuramazlar mesela.

Forvete koyun artık şu adamı. Yanlarına Sinan ve Yasin, arkasına Sneijder taş gibi dörtlü. Devre arası daha iyi kanat gelirse süper olur.

Drogba, huntelar gibi oyuncuların yanında çok fazla iş yapardı.

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

Hamza için birsey mi demis??

Türkiye kariyeri sona mi eriyormus??

Trtspor ozel haber diyor.. noluyo lan??

Biz topu ön tarafa taşiyamiyoruzki daha fazla etkili olsun. arada iyi işler yapiyor sonuca yansiyor işte. Bizim orta saha ile forvet arasinda 60-70 metre var.

CQamkg2WwAA6AeH.jpg

Sezon sonu ayrilabilirim demis dogru mu lan bu Trt sporda diyorlar.

Panzer çok güçlü gerçekten fiziğini çok iyi kullanıyor yılmıyor.Gollere devam etmesi dileğiyle...

Poldi geldiginde pek iş yapmaz diyordum ama beni yanıltıyor helal olsun.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Yorumlar da (kisiler degil, mind you) 180° yapti gibi :)

Herneyse, forvet oynamali bundan sonra. Yedegi de Umut mu olur, baskasi mi olur, bilemiyorum. Ama Burak mümkünse bir daha GS formasi altinda saha'ya cikmasin. Ne Umut'un, nede Burak'in bize bir faydasi var, ama zarar acisindan Burak rahat götürür. Kankisini de yanina alsin mümkünse.

İyi olucaktır gerçek Poldiyi görebilirsek kimse tutamaz

Hamza gelecek hafta yine kanat oynatir

Iyi performans gösteren oyunculari kesmeyi seviyor nasil olsa

Geri
Üst Alt