#11 Lukas Podolski

Maçın net yıldızı !

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Masallah hayvan gibi sut atiyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

adamım Süperdin ... Aldıgın Paralar Helal hos olsun...Bazukalardan Biri Kaleyi tutsaydı Cok süper olcaktı ama olsun o bazukalarla Haftaya Ayı avına cıkarsın attıgın bazukalar Ayının Tünelin girer umarım..

Bana sahada durduğu her an gol atabilecekmiş hissi veriyor bu adam. Solda veya forvette oynasa daha da fazla etkili olacak ama Hamza izin vermiyor malesef

CR3XJDqUwAEabFH.png

baya kuvvetlendi,yara yara gidiyor,ne de olsa alman

herseyi kalite,kadikoyde doseyecegi boruyu dusundukce cildiriyorum

Bir pozisyon vardi, Sneijder topu muhtesem bir sekilde öne atmisti, sonra Poldi'nin füzesi az farkla disari. Orada nerdeyse bayginlik geciriyordum.

Attığı gol dehşetti. Ters kanatta oynuyor ama Fener maçında Caner oynarsa Sağda Hasan Ali oynarsa Solda oynamalı bence. Caner ileri çıktığında bugün yakaladığına benzer pozisyon yakalar ama Hasan Ali dibinden ayrılmaz. Sağda Şener oynarsa her türlü yer. Gökhan oynarsa hazır değil.

Çok çok iyi bir oyuncu.Ligin başlarında kötü oynarkende demiştim.Zaman lazım bu adam ilerde çoşar diye.Forvete Gomezi alsaydık,Podolski,Wes,Gomez yıkar geçerdik herkesi.

Dikkat ettiyseniz golde sut cekmeden kafasini kaldirip kaleye bakti. Burak ve Umut bunu hic yapmiyorlar. Bu yüzden de cogu zaman böyle pozisyonlarda kaleciye vuruyorlar topu ya da out'a.

Dikkat ettiyseniz golde sut cekmeden kafasini kaldirip kaleye bakti. Burak ve Umut bunu hic yapmiyorlar. Bu yüzden de cogu zaman böyle pozisyonlarda kaleciye vuruyorlar topu ya da out'a.
içi boş olan kafa kalkmaz usta ;)

yıldız topçu kalenin neresine vuracağına bakarken, vasat topçu topun neresine vuracağına bakar..

halısahada da böyledir.

Son düzenleme:
Çok çok iyi bir oyuncu.Ligin başlarında kötü oynarkende demiştim.Zaman lazım bu adam ilerde çoşar diye.Forvete Gomezi alsaydık,Podolski,Wes,Gomez yıkar geçerdik herkesi.

Alamazlardi gomezi ama tam aradigimiz adamdi

Sampiyonlar liginde Mac kazandiramaz diyenleri sahneye alalim

utandiriyor beni her hafta. bende bitmis diyenlerdendim ama kendini gelisdirmeye devam ediyor.
fussballll gotum benim

Sag kanat oynamasi beni mutlu etmiyor. Yeri ya forvet yada sag kanat.

Edit: Sol kanat

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt