#11 Lukas Podolski

elinde burak ve umut gibi iki tane kazma varken bu adamin forvet oynamamasi inanilir gibi degil.

ama nede olsa fransa 2016var. umut ve burak beyleri formda tutmamiz lazim.

rezil herif.

Podolski'yle Sneijder'e yazık oluyor, Umut'la Burak gibi yeteneksizlerin yanında oynarken. Adam gibi bir santrafor olsaydı yanlarında sınıf atlardı takım.

adamin futbolunu begenmiyor olabilirsiniz ama yinede kosuyor cabaliyor ve geldi mi vuruyor. Ya Burak ve Umut ?

Ya bunu da alamasaydılar. Tam skandal yaşardık. Aslında takımı hala ayakta tutan şeyler çok ince nüanslar.

Adam oynamamasina ragmen 1 asist 1 gol atti ya bizim Umut ne yapiyor adam en az 10 mac oynadi forvet olmasina ragmen 1 gol atmistir en fazla.Formda olsa ne goller yazarda iste etrafindaki topcular kotu olunca elinden bu kadari.

Kanatta oynadigi surece hic bi sekilde faydalanamicagiz ilerde son adam oynamali net.acik ara gol krali olur su ligde

Kaleye her yerden görmesi ve en yakın olması gereken Podolski ve Sneijder gibi isimler sırf Burak ve Umut gibiler yan yana oynasın diye kaleye uzak oynatılıyor. Sneijder zaten ön liberoydu, Podolski zaten kanat oynadığında bile sıkıntı oluyor. 4-4-2'nin kanadına konulunca hiç içeri göremedi.

Ya bu ülke cidden futboldan da futbolcudan da anlamıyor. Güya Podolski sadece gol atıyormuş, onun dışında oyunda hiç yokmuş ! Bu ne demek arkadaş? Hayır beklediğin neyi yapmıyor bu adam ? 90 dakika boyunca rakip beki kovalıyor, pas oyununa katkısı var, şutları, skora katkısı zaten ortada.. Ve bunu sistem diye bir şeyin olmadığı takımda, bu yaşına kadar hiç oynamadığı bir pozisyonda oynatılmasına rağmen yapıyor. Peki sen ne bekliyorsun ? 5 kişiyi çalımlayıp gol atmasını mı yoksa 2 topuk hareketi yapıp seni ayağa kaldırmasını mı ? Gerçi çok görmüyorum, Sneijder gibi bir adam için ilk geldiğinde neler deniyordu. Selçuk'un performansını düşürüyordu değil mi ? Neyse ki adam 3-4 tane kritik maçı kazandırdı da sesleri kesildi bu tiplerin.

Ya bu ülke cidden futboldan da futbolcudan da anlamıyor. Güya Podolski sadece gol atıyormuş, onun dışında oyunda hiç yokmuş ! Bu ne demek arkadaş? Hayır beklediğin neyi yapmıyor bu adam ? 90 dakika boyunca rakip beki kovalıyor, pas oyununa katkısı var, şutları, skora katkısı zaten ortada.. Ve bunu sistem diye bir şeyin olmadığı takımda, bu yaşına kadar hiç oynamadığı bir pozisyonda oynatılmasına rağmen yapıyor. Peki sen ne bekliyorsun ? 5 kişiyi çalımlayıp gol atmasını mı yoksa 2 topuk hareketi yapıp seni ayağa kaldırmasını mı ? Gerçi çok görmüyorum, Sneijder gibi bir adam için ilk geldiğinde neler deniyordu. Selçuk'un performansını düşürüyordu değil mi ? Neyse ki adam 3-4 tane kritik maçı kazandırdı da sesleri kesildi bu tiplerin.
Onların istediği futbolcu nani tipinde nani'de ne halde görüyoruz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvette oynasın sitemlerine anlam veremiyorum Poldi forvette iş yapamaz bu adamı çok geri koşturmayacaksın ileri de de yay çevresinde topla buluşturacaksın siz adamı 2 tane stoperin kucağına atalım diyorsunuz. İlk geldiği günden beri şu konuda ara ara yazıyorum bunu top indiren forvetin olmadığı sürece Poldi etkili olamaz. Topu indirip stoperleri oyalayacak bir forvet olsa bu adam 20-25 gol atar sezonda.

Bir kere Yasin'den vazgeçeceksin, oraya koşan geriye gelen adam koyacaksın, Sabri'den de vazgeçeceksin oraya defans yapmayı bilen Denayer'i koyacaksın. Devre arası forvet şart ha o zamana kadar Sinan oynayabilir orada. Ama bence düzgün kadro çıkardıktan sonra Burak bile iş görür.

Devre arası alınacak bir top saklayan bir forvet bizi şampiyon yapmaya yeter eğer gross çabuk toparlarsa

Muslera
Denayer-Chedjou-Hakan-Carole
Jose-Selçuk
Gross-Sneijder-Podolski
XXXX

Hem hamle şansında olur Burak,Yasin,Emre,Bilal gibi kulübeden gelecek oyuncularla

Sol açık, Sağ açık oyuncusundan ne bekliyorsunuz anlamıyorum? Gol? Asist? ikisini de yaptı adam bu maçta ayrıca dünkü saçma sapan sistemde daha ne yapabilirdi ki?

Yenilgiden sonra gözyası dökmüs.Böyle takımı sahiplenen oyunculara ihtiyacımız var.Bizim bunlara ihtiyacımız var.Sen varya adamsın.

Iki ''forvet'' dedigimiz yaratik forvet oynuyor bu mübarek forvet olarak oynatilmiyor. Sizin adaletinizi de yerli sevdanizi da ....

Alman altyapılı futbolcular(istisnalar hariç) ligimizde her zaman iş yapar.İmkanım olsa tüm takımı Alman menşeli futbolculardan kurardım.Hatta ben Gross'un da iş yapabileceğini düşünüyorum.

SM-G531F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt