#11 Lukas Podolski

Bunu da şöyle destekleyeyim istatistiklere baktım ama oyuncu hareketlerini bulamadım. Rakipten topta 9 başarısı var defanstaki sözde stoperimiz Semih ve Olcan'dan bile fazla ki bu konuda defans oyuncuları hep lider olur normal olarak Chedjou'ya çok yakın hatta. Sahipsiz topta 8, sahadaki bütün oyuncular arasında lider. Şu Podolski gol atıyor ama sahada geziyor algısı mal oğlu mal medyanın algısından başka bişey değil pls. maçları biraz daha dikkatli izleyelim ki bizde görelim.

Ekli dosyalar

• pp1.webp
    pp1.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 92
Bunu da şöyle destekleyeyim istatistiklere baktım ama oyuncu hareketlerini bulamadım. Rakipten topta 9 başarısı var defanstaki sözde stoperimiz Semih ve Olcan'dan bile fazla ki bu konuda defans oyuncuları hep lider olur normal olarak Chedjou'ya çok yakın hatta. Sahipsiz topta 8, sahadaki bütün oyuncular arasında lider. Şu Podolski gol atıyor ama sahada geziyor algısı mal oğlu mal medyanın algısından başka bişey değil pls. maçları biraz daha dikkatli izleyelim ki bizde görelim.

gfccmarv.png

Oyun olarak katkısı olmadığına katılmıyorum. Bu adamın defansa yardımını görmeyen Refik gibi at kafaları Badminton'a yönelebilir. Benfica maçında sağ tarafı Denayer'le çok iyi kapattılar adam bütün maç geriye geldi. Hatta ileri gidiyorum Keita'dan beri bu kadar defansa yardımcı olan kanat oyuncusu görmemiştim ben sürekli geriye de geliyor Podolski. Ama kapılan toplarla iyi çıkamadığı için dribbling halinde milletin gözüne batmıyor sanırım. Bu konuda katılamayacağım. Bence forvet oynatılıp minimum şekilde yorulması lazım. Sürekli git gel yapan Podolski bu şutları atabiliyorsa ileride dinç kalan Podolski kesinlikle daha fazla iş görür. Bu adam harbiden çok tehlikeli kaleyi gördüğü anda yapıştırıyor kalecilerin de şansı olmuyor genelde şutlarda. Forvette oynatılması gerek artık herkes görüyor bunu da görmeyen tek kişi bizim tipsiz.

Aynen.

Defansif olarak katkisi var ama benim bahsettigim katki calim,top sürme,pas oyunu gibi konular.

Bu tarz isleri poldi kariyeri boyunca yapmadi zaten bizde yapmasini beklemek sacma olur.

Golcu kanat olarak görevini yapiyor.

Yunus ve Ugur skor disinda defansif katkisini'da belgelemis bu arada

Her golü üst düzey olan ve çok kritik olan,top tekniği iyi,oyun aklı iyi olan podolskiye ''sadece gol atıyor'' diye sallayıp;hiçbir özelliği olmayan her büyük maçta ortalıktan kaybolan burak yılmazı ''ama gol atıyor'' diye 3 yıldır deli gibi savunmak nasıl bir zihniyettir...

Aklıma Ömer Üründül ün bir röportajı geldi. İsveç milli takımının 3-2 kazandığı ve 3 golü de İbrahimoviç in attığı maçtan sonra Zlatan ın 3 gol atmaktan başka maça katkısı olmadı demesi.

Denayer hic alamamis rakipten top, oynadigi sürelere göre degisiyor olmasin bu olay ? Istatistikleri dogru okusak nasil olur aceba ?

"Sözde Stoperimiz Semih" 60 dakika oynamis, rakipten 8 top karsilamis. 90 dakika bazinda Chedjou´nun rakamina geliyor.

Podolski konusunda demek istedigin dogru tabi, ama bir oyuncuyu yüceltecem diye, X oyuncuyu bashing etmekten bir vazegcin kardesim.

Her golü üst düzey olan ve çok kritik olan,top tekniği iyi,oyun aklı iyi olan podolskiye ''sadece gol atıyor'' diye sallayıp;hiçbir özelliği olmayan her büyük maçta ortalıktan kaybolan burak yılmazı ''ama gol atıyor'' diye 3 yıldır deli gibi savunmak nasıl bir zihniyettir...

Bu akimi bence gol atmanin cok önemli bir meziyet olan futbolda, sanki 0 degeri varmis gibi bir algi yaratanlar sebebiyet vermis olmasin ?

Oğlum burada bile Semihe getiriyorsun konuyu, pes gerçekten :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Denayer hic alamamis rakipten top, oynadigi sürelere göre degisiyor olmasin bu olay ? Istatistikleri dogru okusak nasil olur aceba ?

"Sözde Stoperimiz Semih" 60 dakika oynamis, rakipten 8 top karsilamis. 90 dakika bazinda Chedjou´nun rakamina geliyor.

Podolski konusunda demek istedigin dogru tabi, ama bir oyuncuyu yüceltecem diye, X oyuncuyu bashing etmekten bir vazegcin kardesim.

Sakatlandığını unutmuşum Semih'in, yoksa Semih'i ekstra yermeye çalışmazdım. Zaten baya dipte bu aralar.

Terimin kazığı Semihi dilleyip durma artık be kardeşim

Oyun olarak katkısı olmadığına katılmıyorum. Bu adamın defansa yardımını görmeyen Refik gibi at kafaları Badminton'a yönelebilir. Benfica maçında sağ tarafı Denayer'le çok iyi kapattılar adam bütün maç geriye geldi. Hatta ileri gidiyorum Keita'dan beri bu kadar defansa yardımcı olan kanat oyuncusu görmemiştim ben sürekli geriye de geliyor Podolski. Ama kapılan toplarla iyi çıkamadığı için dribbling halinde milletin gözüne batmıyor sanırım. Bu konuda katılamayacağım. Bence forvet oynatılıp minimum şekilde yorulması lazım. Sürekli git gel yapan Podolski bu şutları atabiliyorsa ileride dinç kalan Podolski kesinlikle daha fazla iş görür. Bu adam harbiden çok tehlikeli kaleyi gördüğü anda yapıştırıyor kalecilerin de şansı olmuyor genelde şutlarda. Forvette oynatılması gerek artık herkes görüyor bunu da görmeyen tek kişi bizim tipsiz.

benfica macinda it gibi direndik

rize macinda podolskinin ismini 45+2de duyduk sadece

yiyorsa hayir bilader dk 7,15,28 felan diye sirala

adam sevimli hayalet resmen

her mac ayni

Fransaya karsi oynayacaklari mac öncesinde ettigi laflar üzerinde dalga geciyorlar bugün :D

Mac hakkinda böyle konusmus: "Bu bir test degil, bu bir milli mac ve biz her milli maci ciddiye aliyoruz, bu iyi bir test olacaktir"

:D

Sneijder ve Poldi, Umut ve Burak yerine Kalinic gibi bir forvetle birlikte oynasalar, perfonmanslari 2 kat, 3 kat artardi.

Podolski tek forvet oynamali. Kanat oynamaya gerek yok. Takimin boyunu kisa tutup bekleri ataga cikarken kanat olarak kullansak yeter. Sadece Sneijder ve Podolski'nin sutlari gol ihtiyacimizin yarisindan fazlasini karsilar. Geri donuslerde her iki kanadi da kistirip kapatacak bir dizilisle oynamis oluruz. Iyi bir onlibero alinirsa Selcuk Bilal'in yerine gecebilir. Bence buna benzer bir sistemle oynamaliyiz.

Denayer---Chedjou---Balta---Carole
---------------Selcuk------------------
-------Jose-----------Bilal-------------
-------Emre---------Sneijder---------
--------------Podolski-----------------

Sat sat sat

Sent from my iPhone using Tapatalk

kap getir şu eski aslanı doyamadık zaten ona.

Nice to see you my friend
270c.png
1f3fc.png
1f60e.png
hope you'll be back at the pitch soon
1f4aa.png
1f3fc.png

CTnzWheXIAAnISz.jpg

Geri
Üst Alt