#11 Lukas Podolski

kap getir şu eski aslanı doyamadık zaten ona.

Nice to see you my friend
270c.png
1f3fc.png
1f60e.png
hope you'll be back at the pitch soon
1f4aa.png
1f3fc.png

CTnzWheXIAAnISz.jpg

gebersin

Iyi 1 forvet alip 4-3-1-2'nin 2.forveti olarak oynatmak lazim.O zaman daha cok gol bulur.Kanatlarda kayboluyor bazen.

Muslera

Denayer Chedjou Hakan Carole

Jose Selçuk

Emre Ç. Sneijder Yasin

Podolski

En ideal kadromuz bu bence. Poldi'nin bitiriciliği ile ve oyun görüşü ile tam forvetlik bence. Fiziği ile defans oyuncularını sırtında taşır.

Madem forvette gezen adama tahammul edicez birakalim Podolski gezsin, en azindan geleni atar.

devre arasi ne olursa olsun buraki gönderip yerine iyi bir forvet alinmali, podolski de onun arkasinda oynar daha cok gol bulur

Sneijder ve Poldi, Umut ve Burak yerine Kalinic gibi bir forvetle birlikte oynasalar, perfonmanslari 2 kat, 3 kat artardi.

Ona bile gerek yok Gomez'i biz kiralasak şuan çok daha farklıydı bu kazığı da 1 kişi sormuyor ne Hamza'ya, ne Dursun'a varsa yoksa Sabri, Umut.

Pahalı diye vazgeçilen adam BJK'ye kiralandı, BJK'nin kiraladığı adamı alamayacak duruma ne zaman geldik diye sorgulamak lazım

Buragin 40 kere vurupta atamadığını tek vurusla atiyor.Podolski olmasa napardik bilmem

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şükürler olsun ki transfer etmişiz aslan parçasını !! burak ayarı bozuk piyade tüfeği gibi !! eğer yönetim bizi dinleyip adam gibi perreira ve kamil glick ikilisini transfer edebilseydi dünkü maç 3 1 biterdi !!!

Yaptığı gol vuruşları kalitesini gösteriyor.Çapsız,yeteneksiz Burak su adamdan öğren bir şeyler.

Podolski beni hiç şaşırtmadı. Çok net adam geçmesini falan zaten beklemiyordum. Ama zaman zaman futbol bilgisiyle dikine gidip adam geçtiğide oluyor.
Podolskininin futbol anlayışında kanat oynamasına rağmen defansif analyışı her zaman vardır. Bence özellikle üretkenlik anlamında günümüz kanat forvet tipine en uyan oyuncu profili. İyi bir kadroda çok rahat 15-20 golü görür..

Podolski beni hiç şaşırtmadı. Çok net adam geçmesini falan zaten beklemiyordum. Ama zaman zaman futbol bilgisiyle dikine gidip adam geçtiğide oluyor.
Podolskininin futbol anlayışında kanat oynamasına rağmen defansif analyışı her zaman vardır. Bence özellikle üretkenlik anlamında günümüz kanat forvet tipine en uyan oyuncu profili. İyi bir kadroda çok rahat 15-20 golü görür..
Bu dandik kadroyla bile rahat 15 gol atar gibi bu sezon. Daha şimdiden 6 gole ulaştı 12 maçta. Ortalama 2 maça bir gol atıyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Dün attığı goldeki vuruşu Burak ve Umut ömür boyu deneseler yapamazlar.Bence devre arasına kadar Poldi'yi forvete çekelim.Devre arası forvet transferi yapılırsa da tekrar eski mevkisine geçer.

Eyüp Yıldız
‏@eyupyildiznet
Podolski basketbolcularla soyunma odasinda galibiyeti kutluyor

Büyük karakter Podolski.Her anlamda kulübü yasıyor.Dursun Özbek bile gitmezken basket maclarına iceri dısarı demeden her maca gitmeye calisiyor.Helal olsun.

Poldi çok sağlam katkı sağladı takıma şu ana kadar sağ kanatta oynamasına rağmen,Atletico maçında ise forvette oynamalı.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt