#11 Lukas Podolski

Sahada Burak ile arasında devamlı gergin bir hava var. Şu antrenmanda yaşanan olaydan aralarında bir kin kalmış olabilir.
Sadece Burak ile değil ki sorunu sorun varsa. Hakemler ile veya rakip oyuncular ile devamlı lüzumsuz tartışıyor poldi.
Bunu daha önceki liglerde yapmıyordu mesela .

En ileride oynamali bu adam. Yok yapamaz yok edemez falan demeyin.

Hatirlatmak isterim bir kac ay önce UEFA'nin sitesinde "Ask Podolski" diye bir soru-cevap seyi vardi, orada sordular Poldi'ye en sevdigin pozisyon hangisi diye. Podolski de "Forvet!" diye cevap vermisti.

Böyle kiyas yapmayi hic sevmiyorum ama bu konuda yapmak zorundayim. Burak oynuyorsa Podolski orada hayli hayli oynar.

Ilk golun asistini de yazsaydin kardes.
Elestiricem diye zorlamaya gerek yok.Orda topa vurduran burak beyefendi.30 pozisyon oncesini yazmissin.
Evet kotuydu ama elestirecek baska seyler bul podolski hakkinda.

cingıl bels

baska ?
koskoca 90 dakikada ?
kanatta oynayacak oyuncu degil.
kivrak degil birkere.

Sadece Burak ile değil ki sorunu sorun varsa. Hakemler ile veya rakip oyuncular ile devamlı lüzumsuz tartışıyor poldi.
Bunu daha önceki liglerde yapmıyordu mesela .

Sneijder'da bunu yapıyor. Neden? Bu adamlar devamlı sistem takımlarında oynamış adamlar ve takım oyununu çocukluktan benimsemiş adamlar. Şu takımda futbolun f'si yokken, sinirini başka nasıl çıkarabilir ki? Çok basit yani, bunlar tamamen takımdaki rezaletin ve kötü durumun dışa vurumu. Kendini onların yerine koy istersen, ben olsam menajerime takım bul derim. Köln bile olur valla.

Sneijder'da bunu yapıyor. Neden? Bu adamlar devamlı sistem takımlarında oynamış adamlar ve takım oyununu çocukluktan benimsemiş adamlar. Şu takımda futbolun f'si yokken, sinirini başka nasıl çıkarabilir ki? Çok basit yani, bunlar tamamen takımdaki rezaletin ve kötü durumun dışa vurumu. Kendini onların yerine koy istersen, ben olsam menajerime takım bul derim. Köln bile olur valla.
Sneijder ama bence gereksiz sesini çıkartmıyor genelikle. Haksızlığı uğradığı zaman isyan ediyor sn10 ve adam kaptan üstelik.
Poldi ama çok posisyonlarda gereksiz polimiğe giriyor maalesef. System konusundaki yorumuna katılıyorum ama yinede.

Sonsuz ucurum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan adama ne bir pozisyon hazırlayabiliyoruz, ne de topla buluşabiliyor tehlikeli bölgede,en uçta oynamalı artık

Adam oyun içinde topu alıp sol ayağıyla yana pas atmaktan veya arada sırada dikine uzun atmaktan başka bir şey yapamıyor. Ya sol tarafta ya da forvette oynaması gerekiyor.

tapatalk

Hamzo adlı zerzevatin istemedigi adam. Golleri olmasa şu anda küme düşme hattindaydik.

Büyük sporcu, çok iyi futbolcu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4-3-1-2'nin 2.forveti olmalı.O zaman ligi sallar.

Bu maci aldi vallah..:ka19:

Geri
Üst Alt