#11 Lukas Podolski

4-3-1-2'nin 2.forveti olmalı.O zaman ligi sallar.

4-3-1-2 icin :

Eboue-Riera gibi kanat beklerin olmasi gerek
Telles gibi kanatta ileri geri yapan birisi gerek.

Bizde Sabri ve hakan var. Carole ve belki tarik bu isi götürebilirler . ama sag beke mutlaka yeni birisi lazim

Macta görünmese bile herzaman oyunu degistirebilecek kalitede bir adam.

hamızo zerzavatı cıkda elestir bakalım

poldi yerine gürayi aldıracaktı manyak herif

4-3-1-2 icin :

Eboue-Riera gibi kanat beklerin olmasi gerek
Telles gibi kanatta ileri geri yapan birisi gerek.

Bizde Sabri ve hakan var. Carole ve belki tarik bu isi götürebilirler . ama sag beke mutlaka yeni birisi lazim

Yasin ile Podolski'nin defansa katkıları 0'a yakın.4-3-1-2'e dönersek kanatlarda şu ankinden daha fazla açık vereceğimizi zannetmiyorum.

Lukas Podolski: "Bizim için iyi bir sonuç oldu, önemli bir maç kazandık, ilk yarı iyi değildik ama ikinci yarı hataları düzelttik."
Lukas Podolski: "Gol yememek önemliydi. Gol yemediğimiz için özgüvenimiz yerine geldi."
Lukas Podolski: "Geleceğe daha özgüvenli şekilde bakabilmek önemli. Geçmişi kenara bırakmak lazım."
Lukas Podolski: "Bugün çok iyi savunma yaptık, sahada çok iyi savaştık."

Yasin ve Burak'ın sevinmemesi bana çok art niyetli geliyor

Aynen öyle. 3 mactir kazanamiyorsun, krizin icindesin, berbat oynuyorsun ve hic yoktan bir gol geliyor. Eger takimi düsunüyorsan sevincten patlaman lazim. Ben kendimden biliyorum bunu.

Sneijder'e bak adam kim atarsa atsin her golden sonra sevincten patliyor. Egoist degil cünkü, takimi düsünuyor.

Yasin ile Podolski'nin defansa katkıları 0'a yakın.4-3-1-2'e dönersek kanatlarda şu ankinden daha fazla açık vereceğimizi zannetmiyorum.

Sabri ileride poldi olurken bile sadece önde duruyor, kanat olmadan napacak ? kanat tamamiyle bos kalir . Bence böyle ideal olur

-------------------------------------------------------------Nando--------------------------------------------------------
Cavanda-----------------------------Chedjou-------------------------maaelsef----------------------------------Carole
--------------------------------------------------------------Mbia--------------------------------------------------------
-------------------------------------------------Jose----------------Selcuk--------------------------------------------
------------------------------------------------------------Sneijder---------------------------------------------------
------------------------------------------------Burak/xxx----------------Poldi--------------------------------------

ideal olur

Sabri ileride poldi olurken bile sadece önde duruyor, kanat olmadan napacak ? kanat tamamiyle bos kalir . Bence böyle ideal olur

-------------------------------------------------------------Nando--------------------------------------------------------
Cavanda-----------------------------Chedjou-------------------------maaelsef----------------------------------Carole
--------------------------------------------------------------Mbia--------------------------------------------------------
-------------------------------------------------Jose----------------Selcuk--------------------------------------------
------------------------------------------------------------Sneijder---------------------------------------------------
------------------------------------------------Burak/xxx----------------Poldi--------------------------------------

ideal olur

Burak'ın 11'de olduğu hiçbir 11'i beğenmem mümkün değil.

Yasin ve Burak'ın sevinmemesi bana çok art niyetli geliyor

Yasin'i bilmem de Burak'in sevinmesi genel olarak anlasilamiyor. Kollarini havaya kaldirmak yerine yere dogru kastiriyor. Cok dikkatli takip ediyorum Burak'in sevinclerini o yuzden ona bir sey demiyorum ama Yasin hiyarina bir sey diyemiyorum.

0f6171edc556552699c8f64d3fe04ab4.jpg

Son düzenleme:
Oyuncu budur iste maci koparip alan oyuncuya ben oyncu derim.

Alman olsun çamurdan olsun ölüsü bile iş yapar bu ligde ki PODOLSKİ ölmemiş!

Adam sadece skor yapmaya programlanmış gibi yalnız. Oyun içinde fazla görmüyorsun ama top 2 kez ayağına geliyor, bir bakmışsın 1 gol 1 asist.

Geri
Üst Alt