Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.456
- 2.257
- 1.198
O golu kimse kolay kolay atamiyor ama Podolski ummadik yerden gol atti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder bizim gollerde en fazla sevinen futbolcu sanırım

lukasım podolskim yiğidim aslanım !!! yanılmadığımı bir kez daha görüyorum zaten senden beklentim bunlardı eğer fvette elmanderin iyi zamanı hatta 38 lik drogba bile olsaydı en az 4 gol daha fazla atmıştın şimdiye !!
aynen abi bize çok acil senin dediğin gibi top tutan sneijder ve poldi gibi kaleye füze yollayabilen adamlarımızın pozisyon almasını sağlayacak forvet şart bunu 5 aydır söylüyoruz ama taraftarı takan olmadı denizli yaş tahtaya basmaz mutlaka bir forvet aldıracaktır ! senin dediğin tarzda forvet gelirse poldi ve şino ikilisi ligin ikinci yarısında asist ve gol rekoru kırarlar !! ve tabiki de melonun yerine orta saha da ıssıran bir adam şart !! bu ikisini alırsak şampiyonluğu yine alabiliriz ama eğer astanayı eleyebilirsek ve sonra UEFA da başarı isteniyorsa godumu oturtan bir stoper almak zorundayız !!Poldi tam paslanmis alman panzeri idi sene basinda. Her gecen gun ustundeki pasi atmaya devam ediyor. Her mac skora katkisi var.
Bir de sneijder ve poldi defansa yardim etmeye calisiyorlar ama yeterli degil. Buragin yerine pres ozelligi ve tabi sirti donuk top tutma ozelligi olan bir santrafor bulursak sneijder ve poldi nin performanslari da otomatik olarak artacak.
Bize on libero, cok iyi bir santrafor ve toptan sag kanat olmak uzere minimum 4 oyuncu lazim.
Bir de medya'da "Gol disinda sahada yok" diye elestiren o ilerizekali adamlar var ya en cok da sizin Allah belanizi versin.
Ulan yillardir Burak'i böyle savunmuyormusunuz?? "AMA GOL ATIYOR" diye savunuyorsunuz yillardir.
Yatacak yeriniz yok gercekten.
Ülkede zihniyet bu. Onlar dokunulmaz çünkü.Ula bitik dediginiz adam 30 yasinda, bizim Burak Selcuk tayfasiyla ayni yasta. Sneijder'den bir yas kucuk.
En az 2-3 senesi daha var bu yakimda insallah. Alman olmasi gelecekte Turk oyuncular gibi salmayacaginin buyuk bir gostergesi.
Adamsin Podolski!