#11 Lukas Podolski

her maç ama her maç tam "podolski hiç sahada yok" derken lafı ağzıma tıkıyor yaaa :) canı sağolsun

Hakkını vermek lazım, performansı benim gözümde Sneijder' in bile önünde.

Lukas Podolski: ''Gerekirse ben de Grosskreutz ile görüşüp, olayın olumlu hal alması için çaba gösteririm.''

Bir de medya'da "Gol disinda sahada yok" diye elestiren o ilerizekali adamlar var ya en cok da sizin Allah belanizi versin.

Ulan yillardir Burak'i böyle savunmuyormusunuz?? "AMA GOL ATIYOR" diye savunuyorsunuz yillardir.

Yatacak yeriniz yok gercekten.

Burak kadar felaket olmasa da takım oyununa fazla katkı verdiği söylenemez.Klasik olacak ama zaten verse hala Bayernde oynardı.Fakat bu adamın Buraktan artısı diğer arkadaşlarına ihtiyaç duymadan da skora katkı vermesi.Sol ayağıyla inanılmaz vuruşları skora çok önemli katkı sağlıyor.Kısaca hem Burak hem Podolski aynı anda bence olmuyor.İkisinden birisi kesik yemeli ve kesilmesi gereken adam kesinlikle Podolski değil.

lukasım podolskim yiğidim aslanım !!! yanılmadığımı bir kez daha görüyorum zaten senden beklentim bunlardı eğer fvette elmanderin iyi zamanı hatta 38 lik drogba bile olsaydı en az 4 gol daha fazla atmıştın şimdiye !!

lukasım podolskim yiğidim aslanım !!! yanılmadığımı bir kez daha görüyorum zaten senden beklentim bunlardı eğer fvette elmanderin iyi zamanı hatta 38 lik drogba bile olsaydı en az 4 gol daha fazla atmıştın şimdiye !!

Poldi tam paslanmis alman panzeri idi sene basinda. Her gecen gun ustundeki pasi atmaya devam ediyor. Her mac skora katkisi var.

Bir de sneijder ve poldi defansa yardim etmeye calisiyorlar ama yeterli degil. Buragin yerine pres ozelligi ve tabi sirti donuk top tutma ozelligi olan bir santrafor bulursak sneijder ve poldi nin performanslari da otomatik olarak artacak.

Bize on libero, cok iyi bir santrafor ve toptan sag kanat olmak uzere minimum 4 oyuncu lazim.

Poldi tam paslanmis alman panzeri idi sene basinda. Her gecen gun ustundeki pasi atmaya devam ediyor. Her mac skora katkisi var.

Bir de sneijder ve poldi defansa yardim etmeye calisiyorlar ama yeterli degil. Buragin yerine pres ozelligi ve tabi sirti donuk top tutma ozelligi olan bir santrafor bulursak sneijder ve poldi nin performanslari da otomatik olarak artacak.

Bize on libero, cok iyi bir santrafor ve toptan sag kanat olmak uzere minimum 4 oyuncu lazim.
aynen abi bize çok acil senin dediğin gibi top tutan sneijder ve poldi gibi kaleye füze yollayabilen adamlarımızın pozisyon almasını sağlayacak forvet şart bunu 5 aydır söylüyoruz ama taraftarı takan olmadı denizli yaş tahtaya basmaz mutlaka bir forvet aldıracaktır ! senin dediğin tarzda forvet gelirse poldi ve şino ikilisi ligin ikinci yarısında asist ve gol rekoru kırarlar !! ve tabiki de melonun yerine orta saha da ıssıran bir adam şart !! bu ikisini alırsak şampiyonluğu yine alabiliriz ama eğer astanayı eleyebilirsek ve sonra UEFA da başarı isteniyorsa godumu oturtan bir stoper almak zorundayız !!

Boş yere kesinlikle alınmalı diye yorum yapmadık.

Dikkati çeken bir hususta Eylül ayındaki fizik ve kondisyon olarak ne haldeydi ve şu an nasıl bir fit duruma geldi, hela olsun. Şu takımda yıllarca oynayıp hala bu seviyeye gelemeyen oyuncuları görünce Podolski'nin ve alman oyuncuların neden tercih edilmesi gerektiğini gösteren güzel bir örnek oldu.

Böyle devam aslan parçası.

Bir de medya'da "Gol disinda sahada yok" diye elestiren o ilerizekali adamlar var ya en cok da sizin Allah belanizi versin.

Ulan yillardir Burak'i böyle savunmuyormusunuz?? "AMA GOL ATIYOR" diye savunuyorsunuz yillardir.

Yatacak yeriniz yok gercekten.

Burak kaçırdı
Burak kaçırdı
Burak kaçırdı
Burak kaçırdı
Burak kaçırdı
Burak kaçırdı
Burak Gol attı Basın:Kral affetmiyor

Ya bu adamı keşke zamanında Terim istediğinde alabilseydik. Adam 4 sene yardırırdı, ligi donunda sallardı.

"Bitik" denilen haline bakın bir de. Adam üstüne koya koya kondisyonunu arttırdı, tabi çalışkan işine ahlakı ve saygısı olan bir adam başka oluyor.

Takımdaki diğer kazmalar örnek alsın biraz bu adamı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Adam izin gününde basket maçlarına geliyor yahu,ne bileyim ben topçu olsam alırım iki hatunu mekanlarda takılırım ne işim var basket maçında, f.cking turkish mentality diye boşuna dememiş Wesley

Ula bitik dediginiz adam 30 yasinda, bizim Burak Selcuk tayfasiyla ayni yasta. Sneijder'den bir yas kucuk.

En az 2-3 senesi daha var bu yakimda insallah. Alman olmasi gelecekte Turk oyuncular gibi salmayacaginin buyuk bir gostergesi.

Adamsin Podolski!

Ula bitik dediginiz adam 30 yasinda, bizim Burak Selcuk tayfasiyla ayni yasta. Sneijder'den bir yas kucuk.

En az 2-3 senesi daha var bu yakimda insallah. Alman olmasi gelecekte Turk oyuncular gibi salmayacaginin buyuk bir gostergesi.

Adamsin Podolski!
Ülkede zihniyet bu. Onlar dokunulmaz çünkü.

"Bitik" denilen bir yabancıyı herdaim aynı yaşta olan bir yerliye tercih ederim.

Adam geldiğinden beri tabiri caizse köpek gibi çalıştı. Diğerleri izin günlerinde gezip tozarken Podolski çalışıyordu kamp döneminde mesela Almanya ya gittiğinde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt