Yucel Yuksel
Cezalı
- 20 Eylül 2014
- 4.032
- 3
- 498
Finishing 20 reis. Gol dışında etkili değil diyen yorumcular var ama adamın özelliği bu zaten. Müthiş bir bitirici zaten diğer özellikleri olsa bizde değil Bayern'de devam ederdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahaha aynen valla.Burak kaçırdı
Burak kaçırdı
Burak kaçırdı
Burak kaçırdı
Burak kaçırdı
Burak kaçırdı
Burak Gol attı Basın:Kral affetmiyor
Playoff sezonunda Elmander'in biraz arkasında Necati oynuyodu, ne tam forvet, ne ofansif ortasaha. İkisinin arasında gizli forvet gibi bişeydi ve baya da etkiliydi. Podolski gibi hem şutları öldürücü, hem de fiziği oldukça güçlü olan bi oyuncu bu tarz bi mevkide daha çok iş yapmaz mı acaba? Tabi bunun için ön tarafta Burak'ın oynamaması da gerekiyo o ayrı konu
Podolski cöp demistik inanmadiniz.
Geçen sene Arsenal ve İnter gibi hemen hemen bizim seviyemizde takımlarda oynayamayan adamı dünya yıldız diye yedirdiler.
Podolski'nin bonservis ve maaşı ile çok rahatlıkla Konoplayanka alınırdı. Ama doğru sonuçta Ukrayna'nın köy takımından bir oyuncu dimi?
Taraftar tepkisini önlemek için alınmış boş bir transfer.
Bu herifin sözleşme kac yıllık saglam kazık yıcez gibi
yahu her şeyi geçtim adamın ayakta duracak hali yok. Aşırtmasını görmedin herhalde onda hoca mı suçlu?
Çok daha ucuza Konoplyanka gibi süper yeteneği rahatça alabilecekken sırf taraftar tepkisini dindirmek için bitik Poldi alındı.
3+1 yıllık ve senelik 3M maaş. Sene sonu ne yapıp edip Köln'e yollamamız lazım. Köln dışında kimse almaz bunu.
Geçen sene devre arası yazmıştım daha. Podolski bitik bir oyuncu artık, 3 sene önce gelsin istedim ama artık başka takıma gitsin diye.
Şimdi gördük.
11 de oynamayı haketmiyor
Bence bu adam kendıne bakmıyor
Muslera, Chedjou, Sneijder ve Poldi icin üzülüyorum. Muslera iyi bir savunmayla oynasa, simdiye kadar önemli bir transfer yapmisti. Chedjou, savunma yapmasini bilmeyen 2-3 yerli oyuncuyla oynuyor. Sneijder ve Poldi, özellikle Poldi, iyi bir forvet ve Gervinho gibi top tasiyici bir kanatla farkli perfonmans gösterirdi.
mancini döneminde bızde olsa idi sampion olurdukYa bu adamı keşke zamanında Terim istediğinde alabilseydik. Adam 4 sene yardırırdı, ligi donunda sallardı.
"Bitik" denilen haline bakın bir de. Adam üstüne koya koya kondisyonunu arttırdı, tabi çalışkan işine ahlakı ve saygısı olan bir adam başka oluyor.
Takımdaki diğer kazmalar örnek alsın biraz bu adamı.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
El sallayin kameralara :hopelessness::005: