#11 Lukas Podolski

Finishing 20 reis. Gol dışında etkili değil diyen yorumcular var ama adamın özelliği bu zaten. Müthiş bir bitirici zaten diğer özellikleri olsa bizde değil Bayern'de devam ederdi.

Burak kaçırdı
Burak kaçırdı
Burak kaçırdı
Burak kaçırdı
Burak kaçırdı
Burak kaçırdı
Burak Gol attı Basın:Kral affetmiyor
Hahaha aynen valla.

Bunun diger versiyonu ise
Poldi sahada yok
Podolski hic bisey yapmiyor
Podolski adini duydunuz mu
Suuuttt ve gollllll Podolski inanilmaz bir şut!!
Podolski den muthis pas ve gollllllllll !!

:)

Son düzenleme:
Kenarda oynamasına ragmen bu sezon ciktigi 20 macta 9 gol 5 asist yapti.Daha kaliteli bir forvetle oynasaydı eminim bu istatistiki verileri artacaktı.Düsünüyorum da yazın Gomez'i alınsaydı.Sino-Podolski-Gomez.Fantastik 3'lü.

Ayrıca Gomez olayında Bjk kadar istekli olmadık bence.Besiktas kadar asılsaydık olaya kesinlike Gomez'in tercihi biz olurduk.

Takımı sırtlayan adam şu en verim aldığımız kişi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sabrinin sözleşmesini taraftar yeniletmedi diye klübe yüklenen adamlar podolskiyi taraftar aldırdı diye konuşuyorlar mı acaba

Podolski Galatasaray´in son 2.5-3 senede yaptigi en iyi transferidir. En iyi oynayabilecegi bölge de forvet arkasi. Sol, yada sag kanatta ancak bir yere kadar etkili olur oyun icinde. Sprinter bir kanat oyuncusu degil. Ancak müthis bir golcülügü var. Podolski´yi kanatta oynatmanin mantigi, golcülügü yada pas tekniginden ek bir verim almaktir. Bunu yapmak icine, topi ileriye tasiyip, ileride tutabilmen gerekiyor.

Reis ya dün resmen bizi ipten aldı.Yeter artık bu kazmalıgınız dedi bizim yerli tayfaya adam hasreti son buldurdu resmen.

Muslera, Chedjou, Sneijder ve Poldi icin üzülüyorum. Muslera iyi bir savunmayla oynasa, simdiye kadar önemli bir transfer yapmisti. Chedjou, savunma yapmasini bilmeyen 2-3 yerli oyuncuyla oynuyor. Sneijder ve Poldi, özellikle Poldi, iyi bir forvet ve Gervinho gibi top tasiyici bir kanatla farkli perfonmans gösterirdi.

Playoff sezonunda Elmander'in biraz arkasında Necati oynuyodu, ne tam forvet, ne ofansif ortasaha. İkisinin arasında gizli forvet gibi bişeydi ve baya da etkiliydi. Podolski gibi hem şutları öldürücü, hem de fiziği oldukça güçlü olan bi oyuncu bu tarz bi mevkide daha çok iş yapmaz mı acaba? Tabi bunun için ön tarafta Burak'ın oynamaması da gerekiyo o ayrı konu

Playoff sezonunda Elmander'in biraz arkasında Necati oynuyodu, ne tam forvet, ne ofansif ortasaha. İkisinin arasında gizli forvet gibi bişeydi ve baya da etkiliydi. Podolski gibi hem şutları öldürücü, hem de fiziği oldukça güçlü olan bi oyuncu bu tarz bi mevkide daha çok iş yapmaz mı acaba? Tabi bunun için ön tarafta Burak'ın oynamaması da gerekiyo o ayrı konu

Iste Poldi tam o mevkinin topcusu. Cift forvette biraz serbest oynayan, orta sahaya yakin olan forvet iste.

El sallayin kameralara :hopelessness::005:

Podolski cöp demistik inanmadiniz.

Geçen sene Arsenal ve İnter gibi hemen hemen bizim seviyemizde takımlarda oynayamayan adamı dünya yıldız diye yedirdiler.

Podolski'nin bonservis ve maaşı ile çok rahatlıkla Konoplayanka alınırdı. Ama doğru sonuçta Ukrayna'nın köy takımından bir oyuncu dimi?

Taraftar tepkisini önlemek için alınmış boş bir transfer.

Bu herifin sözleşme kac yıllık saglam kazık yıcez gibi

yahu her şeyi geçtim adamın ayakta duracak hali yok. Aşırtmasını görmedin herhalde onda hoca mı suçlu?

Çok daha ucuza Konoplyanka gibi süper yeteneği rahatça alabilecekken sırf taraftar tepkisini dindirmek için bitik Poldi alındı.

3+1 yıllık ve senelik 3M maaş. Sene sonu ne yapıp edip Köln'e yollamamız lazım. Köln dışında kimse almaz bunu.

Geçen sene devre arası yazmıştım daha. Podolski bitik bir oyuncu artık, 3 sene önce gelsin istedim ama artık başka takıma gitsin diye.

Şimdi gördük.

11 de oynamayı haketmiyor

Bence bu adam kendıne bakmıyor

Muslera, Chedjou, Sneijder ve Poldi icin üzülüyorum. Muslera iyi bir savunmayla oynasa, simdiye kadar önemli bir transfer yapmisti. Chedjou, savunma yapmasini bilmeyen 2-3 yerli oyuncuyla oynuyor. Sneijder ve Poldi, özellikle Poldi, iyi bir forvet ve Gervinho gibi top tasiyici bir kanatla farkli perfonmans gösterirdi.

Chedjou iyi futbolcu, vasat stoper bence. Ön libero da oynasa çok daha faydalı olur.

Golü atana kadar 5 defa top gelmemiştir 2.yari ayağına. Ama adam yıldız işte, diğer 2 golde de direkt etkisi var.

Ya bu adamı keşke zamanında Terim istediğinde alabilseydik. Adam 4 sene yardırırdı, ligi donunda sallardı.

"Bitik" denilen haline bakın bir de. Adam üstüne koya koya kondisyonunu arttırdı, tabi çalışkan işine ahlakı ve saygısı olan bir adam başka oluyor.

Takımdaki diğer kazmalar örnek alsın biraz bu adamı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
mancini döneminde bızde olsa idi sampion olurduk

Podolski ve Sneijder gibi futbolcuların oyun içinde etkili olması için etraflarında teknik ve oyun zekası yüksek futbolcuların oynaması lazım.Podolski'nin kalitesi yeter diye düşünüyordum çabuk adapte olup skora iyi katkı verdi.Yoksa yabancı düşmanları harcamıştı şimdi.

Ulan hamza ulan hamza her gün anıyorum seni brumayı yollamasaydın soldan podolskiyle , sağdan brumayla yardırırdık brumanın podolskiden öğreniceği çok şey vardı çok.

Geri
Üst Alt