#11 Lukas Podolski

adam oturmuş bir kimliği olan sistemi olan takımlarda oynamış bize geldiğinden beri maymuna döndü bir solda bir sağda bir forvete ne yapacağını şaşırdı buna rağmen bu dağınık kadroda elinden geleni yaptı bu sistemsiz kadroda ancak messi hagi gibi adamlar bireyselliklerini kullanıp maçı alırlar poldi de hagi değil !!!

bizde anormal derecede yıldız sevdası var.

fb taraftarı mesela nani-rvp gitse kimse ses cıkarmaz, cünkü fizik olarak iyi olmadıklarını ve sahada gezindiklerini biliyorlar. önlerine düserse podolski gibi her sekil skor yaparlar orası ayrı ama artık skor yapmak tek basına yeterli degil.

takım oyununda herkesin mücadele etmesi ve atletik olarak sağlam olması gerekiyor.

Adam kötü oynadi da baska nasil oynayacakti? Ona ne pas veren, ne yardim eden oldu. Forvet olmadigini bir kez daha gösterdi. Umut Bullet bile oyuna girdikten sonra ondan daha tehlikeliydi. Ada üstünde yasiyormuz gibi oynadi Poldi.

Onun yaninda Umut veya baska forvet oynasaydi kesin gol atardi

bizde anormal derecede yıldız sevdası var.

fb taraftarı mesela nani-rvp gitse kimse ses cıkarmaz, cünkü fizik olarak iyi olmadıklarını ve sahada gezindiklerini biliyorlar. önlerine düserse podolski gibi her sekil skor yaparlar orası ayrı ama artık skor yapmak tek basına yeterli degil.

takım oyununda herkesin mücadele etmesi ve atletik olarak sağlam olması gerekiyor.
poldi sistem oyuncusu bize geldiği zaman zaten maç eksiği vardı ama adam yazın hayvan gibi çalıştı kendi özel kondisyonerini bile getirtti ama poldi sistemin önemli bir oyuncusu olur öldürücü yerde ya asist yapar yada çakar gol yapar ben poldi alındığı zaman melo kalacak ve iyi bir forvet alınacak diye sevinmiştim elmanderin iyi halini hayal edin yada 40 yaşındaki drogbayı hayal edin poldiyle birlikte oynatın farkı görürdünüz tamamen bizim yönetimin ve dengetörün acizliği yüzünden poldi den tam verim alamıyoruz

poldi sistem oyuncusu bize geldiği zaman zaten maç eksiği vardı ama adam yazın hayvan gibi çalıştı kendi özel kondisyonerini bile getirtti ama poldi sistemin önemli bir oyuncusu olur öldürücü yerde ya asist yapar yada çakar gol yapar ben poldi alındığı zaman melo kalacak ve iyi bir forvet alınacak diye sevinmiştim elmanderin iyi halini hayal edin yada 40 yaşındaki drogbayı hayal edin poldiyle birlikte oynatın farkı görürdünüz tamamen bizim yönetimin ve dengetörün acizliği yüzünden poldi den tam verim alamıyoruz

podolski fizik olarak iyi durumda degil. geriye destekleri yetersiz. oyun icinde sürekli kayboluyor.

hadi dünya devlerini gecelim, örnek olarak dortmund-sevilla-a.madrid v.s. gibi sistem takımlarında oynayabilir mi sence podolski ?

Forvetimiz yok Podolski kalitesi olan biri kimse laf etmesin bu kadroda zlatanı koy yine kafayı yer ilerde çok kötü bir kadromuz var hele Donk beni bitirdi dün bu kadar kötü olacağını tahmin etmezdim ayrıca 6 7 defansla maça çıkmak nedir golü atan sabriyse siz düşünün gerisini.

umuta duvar olsun diye pas atıp umutun toptan kaçtığı pozisyondan sonra iyi küfretti

podolski fizik olarak iyi durumda degil. geriye destekleri yetersiz. oyun icinde sürekli kayboluyor.

hadi dünya devlerini gecelim, örnek olarak dortmund-sevilla-a.madrid v.s. gibi sistem takımlarında oynayabilir mi sence podolski ?
söylediğin takımlar zaten 30 yaşını geçmiş futbolculara çürük gözüyle bakıyor bizim seviyemiz şu anda dortmundan sevilla a madridden çok geride kesinlikle oynayamazdı aslında daha doğrusu oynatmazlar almazlar çünkü !! ama köln de stutgartta yada betis sociedad gibi takımlarda rahat oynar bizim gibi dandik bir ligde eğer karganın aldığı gomezı biz alsaydık açık söylüyorum ligi domine ederlerdi zaten en büyük hatamız gomezi kargaya kaptırmak oldu !

söylediğin takımlar zaten 30 yaşını geçmiş futbolculara çürük gözüyle bakıyor bizim seviyemiz şu anda dortmundan sevilla a madridden çok geride kesinlikle oynayamazdı aslında daha doğrusu oynatmazlar almazlar çünkü !! ama köln de stutgartta yada betis sociedad gibi takımlarda rahat oynar bizim gibi dandik bir ligde eğer karganın aldığı gomezı biz alsaydık açık söylüyorum ligi domine ederlerdi zaten en büyük hatamız gomezi kargaya kaptırmak oldu !
Gomezi beğenmeyip hiç kimse alamamak trajedidir yılın dramıdır.

gomez fizik olarak iyi durumda mesela.

gomez bu formu ve atletik yapısı ile avrupa'nın bir cok takımında rahatlıkla oynardı zaten..

tabi euro 2016'dan sonra gomez'de bitebilir. fiko bonservisini alırsa sampiyonadan sonra 14-15 m euro'ya çin'e kasar

galiba mal oldugunuza karar verdim
2. yari orta sahada top aldi tam orta saha diorum bak!
ordan aldi goturdu sagdan sagdan tek basina pesinde 2 ortada 1 adam varken ve donk da ortadan geliodu o sırada yürüye yürüye
adam çizgiye kadar indi indi orta acti gayet nizami vurulacak yere
donkof koşmadigi icin yetisemedi ve %100 gollük pozu değerlendirmedik
lanet gelsin böyle futbolculara

ordan aldi goturdu sagdan sagdan tek basina pesinde 2 ortada 1 adam varken ve donk da ortadan geliodu o sırada yürüye yürüye
Aferin Berat güzel söyledin.

Podolski ileri doğru koşarken yanımda babama dedim şimdi bizden kimse ileri çıkmaz diye nitekim de öyle oldu.

Sen adama ne pas atabiliyorsun ne adama yardım ediyorsun ne de ileride çoğalabiliyorsun sonra da neymiş efendim Podolski şöyle de böyle. Hadi lan ordan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

+1905 şu maç podolskiyle ilgili olumsuz konuşan badmintona yönelsin..

Net şimdiden bizim adımıza sezonun futbolcusu.

Podolski de olmasa herhalde 10. falan olurduk.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Lukas Podolski: ''Ben kaleyi görüyorsam ve top sol ayağımdaysa, çok büyük ihtimalle gol oluyor.''

Bu sene Sneijder' den bile daha iyi. Şanssızlığı böyle kapasitesiz bir kadroya ve basiretsiz teknik direktörlere denk gelmiş olması.

Poldi'yi Drogba'lı Melo'lu takımda görmek isterdim.Üzüldügüm mevzu bu vasat takıma denk gelmesi.Umarım seneye kaliteli bir takım kurulur.Kaliteli oyuncularla daha cok fark yaratır.

Geri
Üst Alt