#11 Lukas Podolski

abi zaten bitikti. bizden sonra ne yaptı mesela ??

lincoln ise havasına gidilse ve üzerine bir sistem kurulsa alex gibi estirirdi..
Bize gelmeden once 2008-2010 arasi iki sezon bundesliga, smp ligi almanya kupasinda toplam 47 asist yapmis o donemki sartlara gore bu adami almamiz cok onemli işti ama tutmadi.

Turkiye de net yilin transferidir.

Sneijder ve Podolski gibi iki ust duzey adami Yasin Olcan Umut Burak gibi hucum hatlariyla geregi gibi kullanamiyoruz ona yaniyorum.

Lincoln ü fb medyaşsınin gazıyla manipülasyona gelen nankör taraftar bitirdi. Misimoviç Elano gibilerle layığını buldu.

evet o dönem medya üzerimize cok geldi.

arda'yı kendi taraftarına sövdürende medyadır.

yoksa kalite oyunculara sahiptik. hani disiplinli bir yönetim ve hocamız olsa bence 2009 ve 2010 sezonlarında rahat sampiyon olurduk.

yönetim medyanın sesini kesemedi ve otoriter hoca eksikliginide hesaba katarsak takımım gevşek tavırları engellenemedi.

mükemmel poldi iş başında raket gibi bir sol ayağı var chedjou da beğenilmez burda poldide futbol bilgisi net kötüdür burdakilerin

Net kaliteli futbolcu aksini düşünen tenis izlesin.İşini yapıyor adam helal olsun.Bu kaos döneminde böyle,amrabat yerine bunu alsak zamanında mükemmel olurmuş.

Poldi Naniden iyidir dedigimizde kus ilan edilmistik tivitcilerden cok cektik cok

bir kenarda poldi diğer kenarda keita olacaktı ki ahh ah. adamlar hep yanlış zamanda geldiler.

Adam yatmaya gelmişti renktaş.

Hagi hocamdan önce Rijkaard hocamın da oynatamadığını hatırlatalım.

Misi'nin fizik durumunu gördükten sonra Julio Baptista'yı falan istemişti fakat alamadılar.

Yaw adam Dzeko ve Brezilyali forvetle muazzam top oynuyordu Almanya liginde

buraya geldikten sonra birden çöp oldu

Hak ettigi sanslar verilmedi

Yaw adam Dzeko ve Brezilyali forvetle muazzam top oynuyordu Almanya liginde

buraya geldikten sonra birden çöp oldu

Hak ettigi sanslar verilmedi

Almanya'da iyiydi de burada değildi işte Elano gibi.

Hatta Elano bile daha iyiydi fizik olarak.

Rijkaard gereken şansı verdi o zaman da oynamadı sezon başı hatırlarsan.

Misimovic'i sacmasapan sol kanatta sag kanatta falan oynattilar kac defa, hatta Ayhanin Mustafa Sarp'in yaninda bile oynattilar göbekte. Ayni Terim'in Sneijderi solda oynatmasi gibi.

Lan oglum 10 numara oynuyor bu adamlar. Bizim ülkede teknik direktörlere birseyler oluyor, nedir bu oyunculari pozisyonlari disinda oynatma sevdasi bir türlü anlam veremiyorum.

Bir futbolcudan en fazla verim alacagin yer kendi pozisyonudur.

Polat doneminde bir tane on libero almayi akil edemedik halbuki iyi kadro kurulmustu ,potansiyelli adamlara da yazik oldu bam sayesinde

Geri
Üst Alt