#11 Lukas Podolski

Podolski olmasa gol bile atamayacak bir takımımız var.

yaw podolski gidecek kimse gelmeyecek die bir kaide yok ki.

tabi öncelikle yönetim gitmeli ve aklı basında bir baskan gelmeli.

sonrasında kaliteli bir hoca lazım. keza transferi yürütecek birde sportif hoca..

prof. bir futbol ekibi kurulursa gol atacak adam da bulunur.

Şu leş sezonda sadece ligde 10 gol attı.

İyi bir takımın parçası olsa daha ciddi katkısı olur.

Çöptür, para yemeye gelmiştir. Kölndeki günlerinde olsa bize gelmezdi zaten. Geldiğinde de aynıydım şimdi de düşüncelerim değişmedi. Son vuruş yapıcak adam az-çok Burak vardı zaten. Bizim sıkıntımız top sürme top tutma konusunda idi, o konularda meziyeti yok maalesef, teklif alırsa Çin'den düşünülmemeli!

Son vuruş yapacak iyi kötü Burak mı vardı? :red:

90dk de 1-2 pozisyonda ortaya çıkıyor bazen güzel gollerde atıyor ama onun dışında sahada yok gibi birşey bazen sahada olduğunu bile unutuyorum bu adama hiç pasmı atmıyorlar yoksa kaçakmı oynuyor bilemiyorum ama eski podolski'den eser yok.

90dk de 1-2 pozisyonda ortaya çıkıyor bazen güzel gollerde atıyor ama onun dışında sahada yok gibi birşey bazen sahada olduğunu bile unutuyorum bu adama hiç pasmı atmıyorlar yoksa kaçakmı oynuyor bilemiyorum ama eski podolski'den eser yok.

Eski Galatasaray'dan da eser yok.

yaw podolski gidecek kimse gelmeyecek die bir kaide yok ki.

tabi öncelikle yönetim gitmeli ve aklı basında bir baskan gelmeli.

sonrasında kaliteli bir hoca lazım. keza transferi yürütecek birde sportif hoca..

prof. bir futbol ekibi kurulursa gol atacak adam da bulunur.

Podolski gider yerine kesin adam alınır diye bişey de yok bu yönetime güvenip o gitsin bu gitsin demek saçmalıktan başka bişey değil

Mücadele konusunda demode futbol oynuyor . Top gelirse bir şeyler yapmaya çalışıyor ama top rakipteyken izliyor. Yanından geçen adama Press yapayım mücadele edeyim derdine girmiyor genelikle.

Mücadele konusunda demode futbol oynuyor . Top gelirse bir şeyler yapmaya çalışıyor ama top rakipteyken izliyor. Yanından geçen adama Press yapayım mücadele edeyim derdine girmiyor genelikle.

aslında giriyor da aynı halı sahada benim kuzenin yaptığı gibi adamla bi sürtüşme yaşadıysa basıyor

öyle de bir mücadeleye giriyor ki amacı adama zarar vermek zaten faul yapıyor basınca :D

podolski yorumunla soyadının hakkını vermişsin r.taş
Podolski daha napıcak 7 8 tane vasat altı diye tabir ettiğimiz ileri çıkamayan adam varken ne yapıcaktı poldi melo olsa görürdüm ben bunları bize selçuk lazım deil melodan da iyisi lazım

21 lig macinda 10 gol 4 assist

bence iyi

Daha kaliteli oyuncu topluluğuyla görmek lazım.Kalite oyuncularla verimi daha da artacaktır.Keza Linnes icinde gecerli bu.Bu adamlar takım oyuncusu.2 sene önce Melo'lu Drogba'lı takımda olsa cok daha etkili olurdu.

İleri top attiyor attigi gibi geri dönüyor.Umut'a pas veriyor verdigi top saniyesinde kayboluyor.Biraz psikolojik olarak da bosvermislik var.Hak veriyorum ve üzülüyorum.

Çay içiyor,Straßenkicker mi nedir onu tanıtıyor,reklamını yapıyor sürekli ama sahada görünmüyor.

Geri
Üst Alt