#11 Lukas Podolski

Melo bu konuda düzgün bir adam değildi, gittiği çok iyi olmuştur. Yerine adam gibi adam alındsaydı esamesini okumazdık kardeş. Yaz aylarında neler çevirdiğini unutmadık henüz.

2 gün gec geliyordu antrenmana ama takimin en fit adamiydi

bel fitigi ameliyati oldu 4 hafta sonra herkesten dinc sekilde sahaya döndü

poldi'nin ayagi burkuldu 2 aydir sahada yok

melo kadar tas düssün basiniza bos bos konuusyorsunuz

Ben topsuz kosularda Bruma ile Yasin´in etkisiz oldugunu düsünmüyorum, bos alan kosularinda. Tam tersi merkeze, cok iyi alan aciyorlar, ama boslugu kullanamiyoruz. Sneijder ile Selcuk zaten alan kat edemiyor, Eren´de biraz Elmander´e benzer oynuyor, nerdeyse hic savunma arkasi kosu denedigini görmedim. Poldi kaleye paralel kosularda kanatlardan tabiki daha etkili, ama kanatlarda statik oynayan bir oyuncu haline geldi artik. Cok fazla bos alan kosusu yapmiyor. Buda oyunun sikismasina neden olabilir.
Tolga ve Selçuk'tan biri fazla. Performansa göre de Selçuk tabi ki... 4-2-3-1 düzeninde 2'den biri atağa da yardımcı olur ki hem o boş alan değerlensin, hem de rakip defansın işi zorlaşsın. Tolga da Selçuk da topu birine verip topun gerisine geçiyorlar. 4 tane adamla atak yapıyoruz, 2 tanesi solda, biri forvet, öteki sağda tek başına. Hamit'i bi ara denesek güzel olurdu, o yine ofansa katkı sağlayabilen bi adam. Hem de Sneijder'in devamlı sola kaymasından kaynaklanan orta/sağdaki boşluğu da gayet güzel şekilde doldurabilecek birisi. Fiziksel durumu önemli tabi ama en son oynadığında (yıllar olsa da) Selçuk'tan verimliydi.

Josue de oynayabilir ama defansif yönü olmadığından biraz saçma olur.

Ayağı alçıya alınmıştı zaten normal burkulma değildi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seneye avrupada olursak Poldi,Yasin,Sinan yerine böyle sağ kanatta akacak bir topçu'ya ihtiyacımız var Joel Campbell Lucas Vázquez Leon Bailey Wilfried Zaha Juan Iturbe gibi takımı hücumda taşıyacak bir sağ kanat

Podolski diğerlerine nazaran çok daha göz önünde. İnsan gayri ihtiyari nerede kaldı lan bu diyor. Bağ kopuğu vardı bileğinde, sürecin biraz uzaması normal. Ayrıca Podolski'nin iş ahlakı ve çalışkanlık konusunda bir problemi de yok. Beşiktaş maçında 11'de olacağını sanmam ama muhtemelen kadroda olur.

Sanırım dönüp gollerini sıralayınca sadece kuşlara koymayacak.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

2 gün gec geliyordu antrenmana ama takimin en fit adamiydi

bel fitigi ameliyati oldu 4 hafta sonra herkesten dinc sekilde sahaya döndü

poldi'nin ayagi burkuldu 2 aydir sahada yok

melo kadar tas düssün basiniza bos bos konuusyorsunuz
Sana tavsiyem Google yazıp kaç gün geç geldiğini öğrenmen böylece daha az yanlış yazar yer kalabalığı yapmazsın forumda kardeş.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük ihtimalle bilek iyileşmeden üstüne bastı sakatlığın süresini uzattı.Yoksa normal şartlarda en kötü 1 ayda dönmesi gerekiyordu zaten açıklama da bu şekildeydi.Tam iyileşmeden ayağa kalkarsan uzar illaki

Poldi çok faydalı olacak, hele bir dönsün.

Seneye avrupada olursak Poldi,Yasin,Sinan yerine böyle sağ kanatta akacak bir topçu'ya ihtiyacımız var Joel Campbell Lucas Vázquez Leon Bailey Wilfried Zaha Juan Iturbe gibi takımı hücumda taşıyacak bir sağ kanat

Campbell öldü be.1 sene parladı işte o kadar.Çok abartılıyor şu an.Bir de o net kanat oyuncusu değil.Zaha veya Iturbe olabilir onlar da daha net kanat.

Bence devre arası yada sezon sonu takımdan gidecek.

Campbell öldü be.1 sene parladı işte o kadar.Çok abartılıyor şu an.Bir de o net kanat oyuncusu değil.Zaha veya Iturbe olabilir onlar da daha net kanat.

İnan renktaş benimde favorim onlar :D
İkisinden biri bu takıma çok şey katar Bruma ataklarda hep tek başına kalıyor tek başına durdurulmasıda kolay oluyor ama Bruma gibi bir adam daha olduğunu düşün sağlı sollu

Yalniz sadece burkulmamisti. Catlak yokmuydu? Ben mi yanlis hatirliyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt