Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben şino ve poldiyi savunmaktan bıktım siz eleştirmekten bıkmadınızsanki yönetim poldi ve şinoyu gönderirse yerine bunlardan iyisi gelecek
aldıkları adamları daha ilk 11 de göremedik siz neyin tantanasını yapıyorsunuz hala ! poldi ve şino dan en iyi randımanı alacak taktik dizilişle sahaya çıkmalıyız bunu da yapacak olan rikerink ! poldi ve şino ligin hala en büyük iki silahı !! ancak avrupa kupası için yetersizler derseniz sonuna kadar arkanızdayım ancak hele bir şampiyon olalım sonra deriz atalım satalım şampiyonluk içinde bu iki oyuncunun katkısına ihtiyacımız var her zaman mucize ile galip gelemeyiz !!
2020 yılından itibaren riva ve florya arazilerinin paraları çarçur edilmezse dediğin olur ozaman !! bende içi geçmiş yıldız istemem takımda ama şu anda muhtacız başka şansımız yokAynen renktaş bu ligde formlarını artırırlarsa şampiyonluğa koşarız , hatta ve hatta o formu korurlarsa avrupa da da iş yaparlar fakat benim bahsettiğim çok farklı şeyler....
Mesela bu oyuncuları 3-4 yaş gençken gönderen takımlar var ya hani..
Hah işte o takımlar gibi olabilmek için çabamız..
Biz GALATASARAYIZ.. Aslolan o dur...